Nivel: Membru
Inregistrat: 7/15/2013 Mesaje: 1
| mihamihaela wrote:m-am inscris la CREDIS-invatamant la distanta.sper sa ma descurc.si inca o data multumesc ptr incurajari si sfaturi. ptr inscriere miau trebuit urmatoarele acte:
-dosar plic -diploma bac (in original si copie legalizata) -certificat nastere(copie legalizata) -copeie cert .casatorie (copie legalizata) -copie buletin -adeverinta medicala -3 poze
forma de concurs
proba 1 proba de aptitudini eliminatorie 1 abilitati artistice si de comunicare(auz muzical,ritm,dialog,citirea unui text)
2.media examenului de bacalaureat
examenul il al am saptamana viitoare
stiti cumva ce-mi pot da la auz muzical,ritm? solfegii, cantecele,masuri.....sau ce?
Buna, te-ai inscris intre timp la Credis? poti sa imi spui cum ti s-a parut proba de aptitudini eliminatorie si cum sunt profesorii de acolo? Multumesc! |
Inregistrat: 3/4/2014 Mesaje: 1
| Buna seara doamna Maria. Ma numesc Florentina,am 26 de ani.Am intrat pe site pentru informatii,as dori sa devin invatatoare.Am terminat colegiul National Anastasescu,profil matematica informatica,in urma cu 7 ani.Din cauza banilor am venit in strainatate,sa lucrez.Inca sunt aici,dar spre viitor vreau sa ma intorc in tara.Va rog frumos sa ma ajutati cu sfaturi,ce teste se dau si facultatea potrivita. VA MULTUMESC |
Inregistrat: 4/18/2016 Mesaje: 1
| marivic wrote:Sa interpretezi o melodie de pe portativ,sa cunosti gamele,notele,sa stii sa citesti un portativ,....sa bati ritmul,sa stii sa dirijezi,se poate sa te puna,.....citirea unui text la prima vedere,cu intonatie,.....
Buna ziua. Pentru cineva care nu a studiat lucrurile de mai sus-am terminat o alta facultate si un liceu cu profil real, cine ma poate ajuta sa invat aceste notiuni pt admitere la Credis? Imi trebuie un profesor sau pur si simplu anumite carti?? Multumesc !! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| In primul rand telefoneaza sau prin email,ia legaatura cu Credisul si intreaba ce acte iti trebuiesc,apoi intri pe saitul lor si vezi ce probe se mai dau,daca nu intelegi,ii suni si ceri explicatii.Eu m-am inscris in 2008 si am dat Licenta in 2011...multe s-or fi schimbat de atunci...nu stiu ce sa-ti spun....? |
Inregistrat: 6/15/2016 Mesaje: 1
| Buna ziua am fost astazi la secretariat la facultatea de stiinte ale educatiei bucuresti, si am inteles ca proba eliminatorie a ramas neschimbata. Proba de aptitudini eliminatorie (oral) - abilitati artistice si de comunicare (auz muzical, ritm, dialog, citirea unui text) . Ma poate ajuta cineva, va rog, sa invat (inteleg) in ce consta probele de auz muzical si ritm? Multumesc |