vreau sa fiu educatoare-invatatoare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tina P
Scris: Monday, July 15, 2013 11:47 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/15/2013
mihamihaela wrote:
m-am inscris la CREDIS-invatamant la distanta.sper sa ma descurc.si inca o data multumesc ptr incurajari si sfaturi.
ptr inscriere miau trebuit urmatoarele acte:

-dosar plic
-diploma bac (in original si copie legalizata)
-certificat nastere(copie legalizata)
-copeie cert .casatorie (copie legalizata)
-copie buletin
-adeverinta medicala
-3 poze

forma de concurs

proba 1
proba de aptitudini eliminatorie
1 abilitati artistice si de comunicare(auz muzical,ritm,dialog,citirea unui text)

2.media examenului de bacalaureat

examenul il al am saptamana viitoare

stiti cumva ce-mi pot da la auz muzical,ritm?
solfegii, cantecele,masuri.....sau ce?

Buna, te-ai inscris intre timp la Credis? poti sa imi spui cum ti s-a parut proba de aptitudini eliminatorie si cum sunt profesorii de acolo? Multumesc!
Florentina.Flor
Scris: Tuesday, March 4, 2014 7:51 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2014
Buna seara doamna Maria.
Ma numesc Florentina,am 26 de ani.Am intrat pe site pentru informatii,as dori sa devin invatatoare.Am terminat colegiul National Anastasescu,profil matematica informatica,in urma cu 7 ani.Din cauza banilor am venit in strainatate,sa lucrez.Inca sunt aici,dar spre viitor vreau sa ma intorc in tara.Va rog frumos sa ma ajutati cu sfaturi,ce teste se dau si facultatea potrivita.
VA MULTUMESC
alina08
Scris: Monday, April 18, 2016 2:05 PM
Nivel

Inregistrat: 4/18/2016
marivic wrote:
Sa interpretezi o melodie de pe portativ,sa cunosti gamele,notele,sa stii sa citesti un portativ,....sa bati ritmul,sa stii sa dirijezi,se poate sa te puna,.....citirea unui text la prima vedere,cu intonatie,.....

Buna ziua.
Pentru cineva care nu a studiat lucrurile de mai sus-am terminat o alta facultate si un liceu cu profil real, cine ma poate ajuta sa invat aceste notiuni pt admitere la Credis?
Imi trebuie un profesor sau pur si simplu anumite carti??
Multumesc !!
marivic
Scris: Monday, April 18, 2016 3:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
In primul rand telefoneaza sau prin email,ia legaatura cu Credisul si intreaba ce acte iti trebuiesc,apoi intri pe saitul lor si vezi ce probe se mai dau,daca nu intelegi,ii suni si ceri explicatii.Eu m-am inscris in 2008 si am dat Licenta in 2011...multe s-or fi schimbat de atunci...nu stiu ce sa-ti spun....?
gyulya7
Scris: Wednesday, June 15, 2016 5:37 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2016
Buna ziua am fost astazi la secretariat la facultatea de stiinte ale educatiei bucuresti, si am inteles ca proba eliminatorie a ramas neschimbata.
Proba de aptitudini eliminatorie (oral) - abilitati artistice si de comunicare (auz muzical, ritm, dialog, citirea unui text) .
Ma poate ajuta cineva, va rog, sa invat (inteleg) in ce consta probele de auz muzical si ritm?
Multumesc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.