Viermisori intestinali
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Monday, February 16, 2015 10:31 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
In mod normal se anunta educatoarea insa, din experienta, iti spun ca reactia nu e tocmai cea asteptata. Pe principiul " ascundem sub covor " vor parea oripilate de parca ar fi ceva nemaivazut si nemaiauzit si se vor grabi sa se dezvinovateasca ( ca nu de la ele... ). Apoi vin parintii care, cu o privire dezaprobatoare - de parca tu ai fi nespalata si neatenta - te vor acuza in sinea lor ca tu le-ai adus rapciuga in clasa si isi vor sfatui copiii sa se fereasca de viermanos ( pentru ca, desi educatoarele nu ar trebui sa paseze mai departe toata informatia, se afla de la cine pleaca ).

Cam asta este.

Ideea e ca nu toti vor face tratament copilului din dotare si uite asa intri intr-un cerc vicios.

Eu mi-am asumat riscul de fiecare data desi am fost singurul parinte din istoria gradinitelor cu care am intrat in contact preocupat de acest aspect. Mi-am tinut copiii o perioada acasa si gata. Pana la urmatoarea infestare.
Andised
Scris: Monday, November 27, 2017 4:49 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Albendazol are cel mai bun efect împotriva viermilor din burta.
RamonaIuliana
Scris: Thursday, March 1, 2018 10:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/1/2018
Si noi ne -am infestat cu oxiuri. Primul a fost baietelul de 5 ani , urmat de mama( mancarimi in zona anala apoi i-am vazut in scaun. Sotul si baietelu de 3 ani nu am avut simptome. In prima faza eu mama am incercat cu seminte de dovleac si ceai de cimbru cam doua saptamani iar baietelului de 5 ani cu Wormex o luna de zile. La ambii la doua , trei zile dupa incetarea tratamentului reapareau mancarimile. Am sunat medicul de familie si mi-a recomandat Zentel cu protectia de ficat Liv 52. La baiat nu a mai aparut simptome insa la mine dupa 3 saptamani. Al 3-lea tratament a fost cu toata familia Zentel si toate lenjeriile depat fiarte ladoua zile si lenjeria de corp spalata si calacata zilnic. Asteptam rezultatul, suntem in saptamana a-2-a de tratament si "fierbere"....La voi a funcionat ceva mai simplu?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.