Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| In mod normal se anunta educatoarea insa, din experienta, iti spun ca reactia nu e tocmai cea asteptata. Pe principiul " ascundem sub covor " vor parea oripilate de parca ar fi ceva nemaivazut si nemaiauzit si se vor grabi sa se dezvinovateasca ( ca nu de la ele... ). Apoi vin parintii care, cu o privire dezaprobatoare - de parca tu ai fi nespalata si neatenta - te vor acuza in sinea lor ca tu le-ai adus rapciuga in clasa si isi vor sfatui copiii sa se fereasca de viermanos ( pentru ca, desi educatoarele nu ar trebui sa paseze mai departe toata informatia, se afla de la cine pleaca ).
Cam asta este.
Ideea e ca nu toti vor face tratament copilului din dotare si uite asa intri intr-un cerc vicios.
Eu mi-am asumat riscul de fiecare data desi am fost singurul parinte din istoria gradinitelor cu care am intrat in contact preocupat de acest aspect. Mi-am tinut copiii o perioada acasa si gata. Pana la urmatoarea infestare. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Albendazol are cel mai bun efect împotriva viermilor din burta. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 1
| Si noi ne -am infestat cu oxiuri. Primul a fost baietelul de 5 ani , urmat de mama( mancarimi in zona anala apoi i-am vazut in scaun. Sotul si baietelu de 3 ani nu am avut simptome. In prima faza eu mama am incercat cu seminte de dovleac si ceai de cimbru cam doua saptamani iar baietelului de 5 ani cu Wormex o luna de zile. La ambii la doua , trei zile dupa incetarea tratamentului reapareau mancarimile. Am sunat medicul de familie si mi-a recomandat Zentel cu protectia de ficat Liv 52. La baiat nu a mai aparut simptome insa la mine dupa 3 saptamani. Al 3-lea tratament a fost cu toata familia Zentel si toate lenjeriile depat fiarte ladoua zile si lenjeria de corp spalata si calacata zilnic. Asteptam rezultatul, suntem in saptamana a-2-a de tratament si "fierbere"....La voi a funcionat ceva mai simplu? |