Usile de interior.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Tuesday, March 1, 2016 1:09 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Uşile noastre.

Ana attached the following image(s):
tmp_27737-image-d147db2ecf598e28d74e3836a82dd533e0520f2beb72d2959c38fbfe1fcda097-v-331142362.jpgtmp_27737-image-4af83cea1a9444f1c0faced811cd201f7d752f8217a891e0812c2e604cd6956b-v-863215469.jpg

kali
Scris: Tuesday, March 1, 2016 1:15 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Si ale noastre...
Ana, Clap

kali attached the following image(s):
usi interior.jpg

miriam
Scris: Tuesday, March 1, 2016 1:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Ana, ce frumoase sant love
Kali si mie imi plac albe, chiar daca se vede orice pe eleuff
Ana
Scris: Tuesday, March 1, 2016 1:22 PM
Nivel

Multumesc fetele!
Super Oanahearts
kali
Scris: Tuesday, March 1, 2016 1:35 PM
Nivel

miriam wrote:
Kali si mie imi plac albe, chiar daca se vede orice pe eleuff

Nu se vede daca sunt intretinute ok. Am avut si la apartament deci nu am nicio emotie.
mirela74chris
Scris: Tuesday, March 1, 2016 4:42 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Foarte frumoase!Sa le stapaniti sanatoase!coeur
Si mie imi plac mai mult cele in culori deschise.Eu cred ca se intretin mai usor decat cele inchise la culoare...
miriam
Scris: Tuesday, March 1, 2016 7:10 PM
Nivel

Si eu albe am si acum, dar cu copiii mici mereu sant la atac cu laveta, mai ales la usa de la baie si bucatarie.
Dar, tot albe imi plac mai mult.
kali
Scris: Wednesday, March 2, 2016 8:41 AM
Nivel

miriam wrote:
Dar, tot albe imi plac mai mult.

Si mie! Sunt mai ochioase si mi se pare ca " deschid " casa foarte mult!
Bineinteles ca si stilul conteaza si trebuie sa se si potriveasca cu restul...
bereea
Scris: Wednesday, March 2, 2016 9:19 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Superbe usi!newclap

Si eu tot pe usi albe voi merge...candva.Lol Am vazut aici niste usi superbe!
shirel
Scris: Thursday, March 3, 2016 6:29 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
kali wrote:

Si mie! Sunt mai ochioase si mi se pare ca " deschid " casa foarte mult!
Bineinteles ca si stilul conteaza si trebuie sa se si potriveasca cu restul...

Si chiar asa este fiindca am usile albe toata casa si nefiind o casa mare parca mi-o face sa para cu mult mai mare mai deschisa!!Se pastreaza cu mult mai bine decat cele inchise la care se vede fiecare zgarietura..eu la mine ma bucur daca un copil face o zgarietura pe ele si na acuma au si cativa ani sau mai ros asa putin si au ajuns fix shabby chic cum imi place.Hilar .Asa ca Kali alegerea perfecta si potrivita ptr stilul casei tale...of parca ar fi casa mea asa de tare vreau sa o terminati si sa o vad toata in poze ..ras sic alcool alcool cred ca si plang de bucurie cand va mutati Big Laugh Big Laugh
Ana
Scris: Thursday, March 3, 2016 8:27 PM
Nivel

Si mie imi plac albe dar nu stiu daca s-ar fi inbinat la cum vreau sa fac euAngel .Oricum imi place ff mult si nuanta care mi-a iesit mieCrazy
Katrina
Scris: Thursday, March 3, 2016 9:45 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010

Noi ne-am apucat de "reinventat" casa. Spun asta deoarece nu e o simpla renovare,e si consolidare,si extindere ,si renovare, asa ca vom schimba si usile .
Am optat pentru usi din lemn masiv pentru ca la mine peretii nu au aceeasi grosime toti, sunt foarte grosi intre 33 si 38 cm. si astfel avem nevoie de tocuri de dimensiuni diferite .
Desi stiu ca e mult de munca abia astept sa ne reapucam de treaba,doar sa se mai incalzeasca putin.

Katrina attached the following image(s):
mb.jpg

kali
Scris: Friday, March 4, 2016 9:40 AM
Nivel

Bereea, Cheek Kiss

shirel wrote:

Si chiar asa este fiindca am usile albe toata casa si nefiind o casa mare parca mi-o face sa para cu mult mai mare mai deschisa!!Se pastreaza cu mult mai bine decat cele inchise la care se vede fiecare zgarietura..eu la mine ma bucur daca un copil face o zgarietura pe ele si na acuma au si cativa ani sau mai ros asa putin si au ajuns fix shabby chic cum imi place.Hilar .Asa ca Kali alegerea perfecta si potrivita ptr stilul casei tale...of parca ar fi casa mea asa de tare vreau sa o terminati si sa o vad toata in poze ..ras sic alcool alcool cred ca si plang de bucurie cand va mutati Big Laugh Big Laugh

Draga de tine... hai, poate ca si eu voi plange putin cu tine da' atata timp cat e de bine, sa tot fie ocazii.Lol Acum, sincer, toata energia mea e in casa aia tocmai pentru ca doar acolo e acasa pentru mine. Sincer nici nu am crezut ca voi reusi, totusi, sa ma mut anul acesta si trebuie sa recunosc faptul ca, pe cat e de frumos, pe atat e de epuizant si deja simt ca nu mai pot cu toate pe cap. Am mare noroc cu designerul care-mi preia din sarcini pentru ca acum as fi in faza in care nu m-ar mai interesa cum iese, numai sa termin odata!

Usile, da, intr-adevar, se potrivesc stilului casei. Am vazut unele mai spectaculoase insa le-am preferat simple pentru ca nu am vrut sa fie ele insele obiect de decor. Peretii mei cu tapet, briz-brizuri, tablouri si cu ce-'or mai fi nu mai lasa loc de alte complicatii.

Katrina wrote:

Noi ne-am apucat de "reinventat" casa. Spun asta deoarece nu e o simpla renovare,e si consolidare,si extindere ,si renovare, asa ca vom schimba si usile .
Am optat pentru usi din lemn masiv pentru ca la mine peretii nu au aceeasi grosime toti, sunt foarte grosi intre 33 si 38 cm. si astfel avem nevoie de tocuri de dimensiuni diferite .
Desi stiu ca e mult de munca abia astept sa ne reapucam de treaba,doar sa se mai incalzeasca putin.

Spor la treaba, Katrina!! Sa stii ca se poate lucra si in perioada asta cu un tun de caldura deci daca va grabiti... dati batai!
Frumoase usi, sa le stapaniti timp indelungat! Si ale mele sunt din lemn masiv, foaie intreaga; sunt foarte grele. Macar nu se mai pot tranti deci gata cu iesirile si revoltele adolescentine si cu iesirile furtunoase din camera.Lol
miriam
Scris: Friday, March 4, 2016 10:15 AM
Nivel

kali wrote:

Macar nu se mai pot tranti deci gata cu iesirile si revoltele adolescentine si cu iesirile furtunoase din camera.Lol

Asta-i bun motivLol
mircea1974
Scris: Saturday, March 19, 2016 7:54 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/19/2016
Buna ziua!
am citit tot ce ati scris si cu ajutorul vostru mi-am concretizat ideea de a monta usile casei cu toc reglabil, chiar daca o sa ma coste mai mult, avand peretele de 26cm grosime la unele usi
dar am o nelamurire la care astept un raspuns, am golul de usa pe o parte a tocului, acesta face front comun cu peretele( mai concret usa este montata exact in coltul camerei) pot monta acest toc reglabil?
multumesc anticipat
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.