Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| kali wrote:Scuze n-am fost atenta
Nu-i bai !Postul meu era de prin vara ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Stodal mi se pare siropul perfect pentru tusea indiferent de care natura si la absolut orice varsta. Este homeopat si pe noi ne-a salvat de fiecare data. Si se gaseste cam peste tot in lume. Multa sanatate Antonia. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| g_nicoleta2000 wrote:Stodal mi se pare siropul perfect pentru tusea indiferent de care natura si la absolut orice varsta. Este homeopat
Este homeopat, dar oare de ce medicii homeopati nu-l recomanda ?Mai scriam eu undeva de el, cum ca este facut dintr-un complex de remedii, ori homeopatia se bazeaza pe folosirea unui singur remediu de fond si un alt remediu de baza, nu un conglomerat.Daca se foloseste un conglomerat, efecte ce vor fi numai in primele dati, pana cand organismul se obisnuieste cu ele, apoi, pe langa ca nu va avea efect, va crea dezekilibre, caci fiecare remediu este conceput pe principiul similitudinii....Asa ca take care la ce oferiti puilor vostri .Homeopatia este buna, dar folosita cum trebuie ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| g_nicoleta2000 wrote:Stodal mi se pare siropul perfect pentru tusea indiferent de care natura si la absolut orice varsta. Este homeopat si pe noi ne-a salvat de fiecare data. Si se gaseste cam peste tot in lume. Multa sanatate Antonia.
Pe noi nu ne-a ajutat Stodalul deloc. Ambroxol-ul in schimb a fost super. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Sanatate la puiuti! |
|

| Am intrat si noi la categoria puiuti raciti cu rosu in gat si care tusesc A incubat microbelul vreo 5 zile pana a erupt intr-o tuse urata si mucuti, si acum suntem pe antibiotic. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| danab wrote:Am intrat si noi la categoria puiuti raciti cu rosu in gat si care tusesc A incubat microbelul vreo 5 zile pana a erupt intr-o tuse urata si mucuti, si acum suntem pe antibiotic. Asa-i cu nenorocitele astea de viroze. Nici nu stii cand apar. Sanatate multa lui Miru. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| danab wrote:Am intrat si noi la categoria puiuti raciti cu rosu in gat si care tusesc A incubat microbelul vreo 5 zile pana a erupt intr-o tuse urata si mucuti, si acum suntem pe antibiotic.
Sanatate, Miru! sa te faci bine repede!
 |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| sanatate multa Miruna! |
|

| Multumim |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Saracutza Miru. Papa multe fructe si bea siropel de la mami si ai sa vezi ce repede te faci fetitza santoasa. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mirunica , sanatate multa printeso . Sa te faci repede bine ! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Miru, sa treci repede peste boala, ca se aproie o mare petrecere si trebuie sa dansezi! Multa sanatate, puiule! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mirunica, multa sanatate ,printesa! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/14/2007 Mesaje: 39
| Si bebelina mea a facut rosu in gat, are mucutzi si tuseste rau noaptea (de-aia nu dorm eu acum...!) Pediatra i-a dat Augmentin (2ml la 12 ore, timp de 5 zile) desi nu a facut febra - eu sunt cam sceptica in privinta antibioticelor, dar... am inceput tratamentul de ieri. Pentru tuse - Eurestal, iar pentru nasuc - Ophtamesone (si acum fornaie...) Nu stiu ce sa fac sa nu mai tuseasca atat de rau (pana la senzatie de voma)!
Ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi...?!?
Va multumesc pentru ca sunteti aici! |
|
|