|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| LilianaD wrote:Am facut si eu o bluzita raglan, dupa modelul si cu ajutorul lui Mariana si a altor fete marinimoase.
Ce fain e Se poarta mult genul asta primavara.Mi-ar place si mie unul |
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Multumesc Miha. si eu cred ca mai fac pentru fete. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| offfff vreau sa fac si eu o rochita cu tehnica asta.am facut ceva.am inteles tehnica dar la guler nu sunt lamurita.eu il vreau descheat un pic ca nu suporta pe gat sau pe baza .imi puteti explica cum sa fac?pe acesta il stric .vreau sa pun pe maai multi ochi.dar am vrut sa vad daca imi iese raglanul
sa incep cu gulerul si in fata fac ca si cum as lasa ptr nasturi bata aceea?la guler cum fac cresc undeva in parti ptr a se rontuji frumos?cam pe cati ochi sal fac? offf nu ma pricep deloc multumesc
mihamihaela attached the following image(s):
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/3/2012 Mesaje: 77
| mihamihaela wrote:offfff vreau sa fac si eu o rochita cu tehnica asta.am facut ceva.am inteles tehnica dar la guler nu sunt lamurita.eu il vreau descheat un pic ca nu suporta pe gat sau pe baza .imi puteti explica cum sa fac?pe acesta il stric .vreau sa pun pe maai multi ochi.dar am vrut sa vad daca imi iese raglanul
Raglanul iti iese super. mie mi se vad gauri destul de mari. tu cum faci de nu se observa? |
| deci inainte de a lucra ochii marcatori ,cresc in acelasi ochi.din fata si din spate.nu stiu sa explic.poate iti dai seama ce am vrut sa spun.pai nu vreau cu gauri de aceea lam facut asa
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Silvia,trebuie sa iei ochiul respectiv rasucit daca nu vrei sa ramana cu gaurele. |
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| mihaela...ca sa iti iasa racroiala frumos la gat ai doua variante/.... prima....faci spatele mai inalt decat fata lucrand cu randuri scurte maneci+spate , asta fiind cateva randuri, depinde si de fir, apoi mergi normal cu totul sau doi....pui pe ace ochiurile pentru spate si maneci si incepi raglanul normal avand grija sa inmultesti la inceput si sfasit de rand cate un ochi, asta tot asa , cateva randuri, apoi diferenta de ochi pentru pieptii ii pui toti odata, 1/2 pe o parte, 1/2 pe cealalta, asa iti iasa rascroiala mai rotunjita... nu stiu daca ai inteles... la topicul ei despre raglan, undeva ...mihaela T explica fffff bine partea asta... mult succes... si sa ne arati ce iti iese!!! |
| multumesc kmn.o sa va arat |
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| LilianaD wrote:Am facut si eu o bluzita raglan, dupa modelul si cu ajutorul lui Mariana si a altor fete marinimoase. E ffff frumoasa!Felicitari! |
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Lilianaeste foarte frumoasa! |
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Liliana,e SUPERBA!Felicitari!!! |
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| mihamihaela, firul si culoarea sunt superbe!!!! |
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| mihamihaela wrote:cam pe cati ochi sal fac? offf nu ma pricep deloc multumesc
Ce mostra de ochi ai la 10x10 cm si ce circumf finala vrei la piesa?Nu incepe nimic fara mostra de ochi .
silvia_serban wrote: Raglanul iti iese super. mie mi se vad gauri destul de mari. tu cum faci de nu se observa?
Lucrezi jeteurile rasucit. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| LilianaD wrote:Am facut si eu o bluzita raglan, dupa modelul si cu ajutorul lui Mariana si a altor fete marinimoase.
Liliana, ti-a iesit minunata bluzita! |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Lili, superba |
|
|