Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| si in sfarsit am gasit si o schema ptr sosetele crosetate ildi attached the following image(s):
|
|
| ce faine arata.cu un fir subtire cred ca ar merge super |
|
| bire.anamaria wrote:ce faine arata.cu un fir subtire cred ca ar merge super as ma gandeam si eu si eventual scurte apoi cu ceva creturi la final,floricele etc |
|
| iar am pierdut topicul cu cizme si le pun aici. normal e pentru serbare "craiasa zapezii "cred dar nu stiu unde sa pun tot setul bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/9/2012 Mesaje: 2
| g_balean wrote:Se pot face si sosete crosetate! Iata ce a iesit!
Gina B.
Foarte fain modelul! si e si super simplu! zi-mi, te rog, cate grame de ata ti-au intrat la o pereche? cam cat mi-ar trebui pentru o pereche de sosete asemanatoare pentru un picior masculin de marime 41? :) |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| Sosete !!! claud160 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Claudia, |
|
| claudia,ma uimesti! |
|
| ildi wrote:claudia,ma uimesti! ei haide mai ildi ... cu asta te uimesc? E o pereche de sosete(si asta din resturi de ate ca de asta e asa colorata ) . Cand o sa fac macar un sal ca si tine sa zici ca te uimesc Dar pana atunci nepotica o sa fie bucuroasa ca are cu ce sa alunece pe parchet ca asa mi-a zis " Clau , imi faci si mie sosete din alea cu care sa alunec pe jos ?" |
|
| Multumesc mami |
|
| eu m-am plafonat la saluri,sincera sa fiu nu stiu cumse fac sosetele astea si nici manusile,cred ca incep sa ma prostesc.am inceput si eu manusile juliei dar nu am nici un spor |
|
| Eu am facut o pereche pt Oana , am pus poza la manusi crosetate , nu sunt foarte multumita de cum au iesit , dar pt prima data e ok . Sapt viitoare mai am de facut o pereche ... exersez |
|
| claud160 wrote:Eu am facut o pereche pt Oana , am pus poza la manusi crosetate , nu sunt foarte multumita de cum au iesit , dar pt prima data e ok . Sapt viitoare mai am de facut o pereche ... exersez le-am vazut deja,de aceea iti spuneam si de manusi |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2389
| Ca idee (sosete rechini) :
Tzepii attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Poate vrea cineva sa incerce http://www.liveinternet.ru/users/irisha_888/rubric/2289154/page25.html |
|
|