Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Stare fara cuvinte... Ma uit la ceas cit e de tirziu,nu am somn,coc vinete,si ma gindesc ce zi voi avea...
Ieri a fost super, a venit Alinutza cu tot familionul,Sara a fost foarte geloasa pe Ana, a protestat vehement cind i-a luat jucariile,niciodata nu am vazut-o pe printesa mea asa de suparata!
Noapte buna ,mamici! Si o zi frumoasa,la fel ca sufletele voastre! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Ma simt minunat... Am anuntat castigatorul de la Mister 7 Pitici, m-am trezit odihnita si...cea mai mare bucurie a fost citirea postarii Mihaelei de la Scoate Limba...Habar n-ai ce mult ma bucur ca te bucuri. Cea mai mare multumire a unui om e bucuria celuilalt cand il ajuti cu ceva sau ii dai ceva. E super !!!! Leut, fara emotii, ca n-ajuta la nimik...si bafta ! Miri, daca ne luam in primavara masina, ai sa mai ai o vizita Sousourel si Vesna....felicitari....la fel si pentru David, care mai un pic si fuge, o sa vedeti voi
Azi plec...abia astept...am trenul la 8 seara si mi-am luat locuri la cuseta (ca am un partener mai obosit care nu stie si nu vrea sa doarma pe locuri normale )
Mai fetelor, am un ghinion monstru !! In luna iulie mi s-au stricat 2 telefoane...Nokia s-a dus de tot (i-am scos bateria si i l-am dat la Gladi...asta dupa ce am fost in 4 locuri cu el sa-l repare si n-au reusit) si acum Samsungul pe care l-am primit anul trecut (momentan nu stiu cei de la service ce are si nu stiu cum sa-l repare...din nou !!!!....va trebui iar sa-l plimb pe la service-uri...) Voi ati patit de-astea?? Sa se strice si sa nu se poata repara??
In fine, hai sa vedem partea buna a lucrurilor...ma asteapta un weekend total deosebit fata de ce am avut vreodata (e o premiera pentru mine, noi) iar peste 2 saptamani ma duc in Italia cu mama. Ce-as putea sa vreau mai mult??? Inca un bebe Gluma-i gluma, dar nu se stie...momentan doar gandim ideea... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Emotii...peste o ora plecam la vaccin si analize, si sper sa nu ne ciuruiasca asistentele cum au facut-o data trecuta ; si urmeaza si emotiile de weekend pentru ca de duminica plecam la Predeal 2 saptamani si e prima noastra plecare cu Brilush. In rest ..toate bune si nebune |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miri & Alinutza, ma bucur pentru voi ca v-ati vazut! Bravo!
Diana, emani o stare atat de fericita incat contagiezi!
Razvanel & Victoras, felicitari! Mare lucru sa stati singurei in picioruse! Lasa, ca o sa le alergati voi pe mamici, de n-or sa mai stie pe unde sa scoata camasa!
Maria si mami, multumim!
Tina, succes cu vaccinul!
O zi buna tuturor! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| O zi buna tuturor va doresc fetelor !!! Ma bucur sa vad ca sunteti fericite si ca toata lumea are numai lucruri bune de povestit
Stare supeeeer !!! Aseara sotul mi-a cumparat cadoul ptr ziua mea , ce-i drept mi la luat cam inainte (ca pana pe 20 mai e ) si mi-a luat ce imi doream cel mai tare si doar ce ii spusesem cu 2 zile inainte ca mi-as dori ..............o bicicleta medicinala !!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bravo, Georgy! Spor la pedalat! Kiki attached the following image(s):

|
|

| Kiki wrote:Bravo, Georgy! Spor la pedalat!
multumesc mult , kiki !!! Aseara la ora 23.30 am ajuns acasa , iar la ora 24.00 probam bicicleta !! si am facut o repriza de 15 min , in care am parcurs cam 7 km si am ars cam 100 calori ...iar apoi am amai facut o repriza de vreo 7 minute !!! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| David, pui, bravo tie. ce ti-am zis eu, kiki? Iti amintesti?
Diana, distractie placuta.
Miri, ma bucur ca ai avut o zi grozava.
Tina, multa bafta la vaccin!!
Georgy, sa folosesti sanatoasa bicicleta, la cat mai multi kilometri parcursi si la cat mai multe calorii arse!
Eu: OK, copiii sunt bine, Tude cam marait (poate ii mai iese vreo masea, , ca pe 1 i-a iesit prima, ieri i-a iesit ultimul incisiv, ), Catinca de abia acum serveste micul dejun, eu pe forum (printre aletele), Alin e fericit, doar a castigat concursul, nu? Adica, eu ma chinui si nu castig nimic, copiii mei la fel, e drept Catinca a castigat un concurs, iar el, participa o data si pac ... castiga. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Stare de kko ... m-am certat cu barbatu-meu aseara pe seama Antoniei. Nu asculta deloc barbatii astia. Afara ploua si e frig iar fiica-mea e constipata de la banana cu tot cu sucul meu de morcovi Parta buna e ca azi e joi si mai e si vineri si vine week-end-ul. Cafele dulci la mamici si bbici cuminti. |
|
| Roxanel wrote:Stare de kko ... m-am certat cu barbatu-meu aseara pe seama Antoniei. Nu asculta deloc barbatii astia.
Lasa, Roxanel, ca vine si impacarea si e tare dulce. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Stare: febra eu, febra si Tudor. Eu am o viroza ciudata (ma doare gatul de mor, dar nu am nici rosu in gat, nici nu sunt inflamate amigdalele; nu pot comunica decat foarte greu oral - Alina stie ce voce de... ursoaica am! ). Tudor... cred ca e de la dinti! Aseara a facut 38.7, azi dimineata mai scazuse putin, dupa ce am ascultat sfatul Adrianei si i-am bagat un supozitorel de paracetamol, desi nu trecusera cele 8 ore de la administrarea Nurofenului, dar ardea. (Adriana, multumesc mult! ). Doctorul spune ca o sa ne facem bine repede... Eu deja nu mai pot! Ma simt slabita si nu pot sa am grija de Tudor cum mi-as dori... Va doresc o zi buna! |
|
| Am uitat sa zic ceva:
Aseara am reusit performanta de a-mi adormi amandoi copiii o data, Tudor in dreapta mea, Catinca, in stanga mea, evident, in patul meu. tudor, a adormit imediat, dar Catinca ... mai avea ceva de povestit, taca-taca, taca-taca, pana pe la 23, are o gura vai, vai.
Lenus, insanatosire grabnica, atat tie, cat si lui Tudor. Nu te lasa, poate te ajuta mama ta putin. Pup. |
|

| cute_baby_of_mine wrote:Stare: febra eu, febra si Tudor. Eu am o viroza ciudata (ma doare gatul de mor, dar nu am nici rosu in gat, nici nu sunt inflamate amigdalele; nu pot comunica decat foarte greu oral - Alina stie ce voce de... ursoaica am!  ). Tudor... cred ca e de la dinti! Aseara a facut 38.7, azi dimineata mai scazuse putin, dupa ce am ascultat sfatul Adrianei si i-am bagat un supozitorel de paracetamol, desi nu trecusera cele 8 ore de la administrarea Nurofenului, dar ardea. (Adriana, multumesc mult!  ). Doctorul spune ca o sa ne facem bine repede... Eu deja nu mai pot! Ma simt slabita si nu pot sa am grija de Tudor cum mi-as dori... Va doresc o zi buna!
multa sanatate la amandoi va doresc !!!! |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Lenus, multa sanatate! Concediu placut,Diana, sa ai parte de multa relaxare! Alina,felicitari sotului tau pentru cistigarea concursului,iar tie pentru performanta de aseara! Roxanel,mama,lasa ca trece! Georgy, felicitari pentru cadoul ...inspirat! Tina, succes si asteptam vesti despre Bri!
Pupici si multe zimbete sa va lumineze azi chipurile,mamici de bebici! |
|
| Miri wrote:Alina,felicitari sotului tau pentru cistigarea concursului,iar tie pentru performanta de aseara! 
|
|
|