|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2010 Mesaje: 127
| La multi ani cu intarziere tuturor mamicilor sa fiti iubite
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| De 8 martie i-am dus soacrei in loc de ghiocei o coroana de flori pe care scria ''un ultim omagiu'' . Patru zile mai tarziu mi-am lasat parintii plangand cand am plecat de acasa. Pentru mine casa mea e aici unde sunt acum, dar pentru o vreme mai e si acolo unde inca mai sunt ei...
Ieri, silita de imprejurari am mers pentru prima data la serviciu fara GPS. Am ajuns bine acolo, dar la intoarcere am colidat toata zona aproape o ora, ca m-am ratacit la 2 minute de casa. Azi dimineata in loc sa ajung la serviciu am ajuns aproape in Germania, asa ca am mai facut inca 40 km pana am dat ochii cu colegele ingrijorate ca n-am ajuns, dar spre casa am revenit super bine . Ce sa fac daca n-am gasit casa mai aproape?
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Maria, imi pare rau pentru soacra.Condoleante!
Cat despre distante, ce sa mai vorbim.Eu am mers la munca si la 60-80 km departare, stiu ce insamna.Dar incetul cu incetul, cu multa rabdare si credinta lucrurile se vor aseza. |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Fetelor!Mi a fost dor de voi !Sunt vie ...observ ca s au schimbat si smile-urile astea.Tare hazlii!Voi mai reveni printre voi.Momentan ma pregatesc pt o interventie chirurgicala ce va avea loc saptamana viitoare la Bucuresti!Nu e ceva de speriat....nu va faceti griji!Va tin la curent |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Imi place ca esti optimista ! Sanatate multa ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Giulia,sanatate multa si te asteptam cu drag! |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Giulia multa sanatate si sa fii tare ! Si eu sunt vie ,dar copiii si mica afacere imi ocupa tot timpul . |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Giulia, sanatate multa. Sa treci cu bine de operatie. Oana, succes in afaceri. |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mami di giulia, sanatate si sa ne dai vesti bune
Eu azi sunt fericita...vine taaatiiiii! |
|
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Giulia -sanatate multa! Oanamaria- multa bafta in afaceri ! Bereea ma bucur mult pentru tine.Sa petreceti clipe frumoase impreuna |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Am o stare super .Am bagat la naftalina atele si andrelele , temporar pe un an sau patru vedem cat rezist spre fericirea stiu eu cui aici in casa Se pare ca a venit in sfarsit primavara ...schimbarile fac bine ,schimbari de viata , de anotimp nu conteaza schimbare in bine sa fie. Schimbari in bine doresc tuturor
|
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Multumim Mihaela ! si starea ta sa se mentina muuuult....... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Stare de kko... si ceva speranta in suflet... |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Anelise te pup si sperantele sa nu-ti fie desarte . Eu mai bine ca ieri si sa vedem ce-o sa mai fie . |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Oana, asa sper si eu... Intorc pupicii! |
|
|