|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| D-na Vali la multi ani! |
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| D-na Vali,la multi ani cu sanatate! Sa va bucurati de copii si nepoti si ei de dumneavoastra!Sa aveti clipe nenumarate de fericire si bucurii alaturi de cei dragi! Sa fiti inpreuna cu noi cat mai mult timp ,ca tare multe lucruri mai avem de invatat de la dumneavoastra! Saru'mana! |
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| :018: numai bine va doresc si voua! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu de vineri o tin numai asa si calcat cred ca nu le mai dau de cap.Mi-a intrat iar apa in casa si a trebuit sa spal tot ce mi-a udat,.... De abia astept ziua cea mare de mutare |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Stare buna spre foarte buna! Ma simt apreciata si iubita ! Simt ca incet incet mi se implinesc dorintele si uite asa . Am stat pe o banca la racoare cu Stefan si l-am ,,savurat''cum savura el o inghetata ,cu cata placere ,ce mozolit tot si pe nasuc -adorabile momente .Un copilas il poti face atat de fericit cu un gest atat de mic.
Mioara si eu abia astept mutarea !
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| oanamaria wrote:Am stat pe o banca la racoare cu Stefan si l-am ,,savurat''cum savura el o inghetata ,cu cata placere ,ce mozolit tot si pe nasuc -adorabile momente .Un copilas il poti face atat de fericit cu un gest atat de mic. Foarte adevarat! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| OANA |
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Azi ma simt foarte , foarte mandra de printesa mea , dee faptul ca am onoarea sa-i fiu mama.Cu alte cuvinte, am fost la scoala si am primit notele cu care a terminat clasa intai: 10 pe linie.Poate in tara asta pare ceva normal, dar ea e singura din clasa care are numai 10 si toti parintii s-au mirat.Brava fata mamii |
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Felicitari!Este o adevarata performanta! |
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| bereea wrote:Azi ma simt foarte , foarte mandra de printesa mea , dee faptul ca am onoarea sa-i fiu mama.Cu alte cuvinte, am fost la scoala si am primit notele cu care a terminat clasa intai: 10 pe linie.Poate in tara asta pare ceva normal, dar ea e singura din clasa care are numai 10 si toti parintii s-au mirat.Brava fata mamii
Felicitari Ale! |
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| bereea wrote:Azi ma simt foarte , foarte mandra de printesa mea , dee faptul ca am onoarea sa-i fiu mama.Cu alte cuvinte, am fost la scoala si am primit notele cu care a terminat clasa intai: 10 pe linie.Poate in tara asta pare ceva normal, dar ea e singura din clasa care are numai 10 si toti parintii s-au mirat.Brava fata mamii
Felicitari fata mamei. Bereea, sa te fericeasca printesa toata viata si Dumnezeu s-o tina sanatoasa. |
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Bereea felicitari pentru printesa ta.Ai cu ce te mandri,ca e si frumoasa si desteapta. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2007 Mesaje: 149
| Buna!! Azi am avut mai mult timp pentru mine si nu am trecut pe aici doar sa vad ce ati mai facut, ce ati mai lucrat, am vrut sa va si salut....ma simt ciudat ca doar trec si nu salut, sa sau sa va transmit si eu felicitarile mele pentru ce ati mai lucrat(topicul cu lucrul de mana este preferatul meu). Nu stiam unde sa-mi prezint scuzele, felicitarile in acelasi timp si nu in ultimul rand multumirile pentru ca existati ...O ZI BUNA LA TOATA LUMEA !!!!!!!!!!!!!! |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Felicitari ! |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Brandusa felicitari pentru realizarile Alessandrei! Si tie si ei ! Yuliana ai lipsit cam mult timp.Bine ai revenit! |
|
|