Somnul copilului - continuare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Sunday, September 3, 2006 12:27 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
misha wrote:
Miri, Sara inca mai face panarama noaptea?...Vad ca si Maria a luat un obicei de ma schiorlaie toata noaptea si sta numai cu sanul in gura de ma dor sfarcurile...nu mai spun dimineata, cand mi-e somnul mai drag...mai rau e ca nu-mi dau seama de la ce, ca dinti nu se vad pe nicaieri...oare nu se mai satura?dar cu bibe n-am nicio sansa nici ziua, dar noaptea...Sara ce are?oare

Misha, cred ca si pe Sara o chinuie gingiutele, ca stringe tot ce prinde, intre ele.Noapte cind se "scirtiie"ii dau doar un pic de ceai sau pe doamna suzi.
I-am dat si un bibe cu lapte si cereale la 6 si am avut noroc sa mai doarma pina la 8!yes

Bravo Vesna!Ai baiat cuminte!bravo
Kiki
Scris: Sunday, September 3, 2006 1:26 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Miri, ma bucur ca a dormit Sara pana la 8. Insista ca va dormi si mai mult. bounce
Miri
Scris: Sunday, September 3, 2006 1:35 PM
Nivel

Multumesc, Kiki1pupici
Ely
Scris: Sunday, September 3, 2006 1:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
La noi inca este cald si afara si in casa si o imbrac cu un body si apoi pijamalute cu totul sau cu pijamalute si sosete .De invelit nici vorba da tarcoale tot patul se foieste se invarteste pana da cu capul in gratii.Mai nou a inceput sa mai si tipe de 2-3 ori pe noapte dar cam1 -2 secunde si gata,cel mai rau este ca de 2 seri nu adoarme pana la 11 noaptea si daca o duci in camera si nu-i este somn numai cand intri cu ea pe usa incepe sa planga ca de abia o pot impacapale
Miri
Scris: Sunday, September 3, 2006 6:27 PM
Nivel

Of, mai Ely, am trecut si noi prin asta, cu adormitul la ora 11-12 noaptea,tare greu mai e!plans

Eu nu stiu ce sa fac acum!Help!
Printesa mea a dormit doar o ora si 45 de minute azi, iar la 18,45 plingea de mama focului, de somn.Am luat-o in brate si a adormit imediat!
Acum eu ce fac?oare
O las sa doarma?Daca se trezeste la ora 22 cu chef de joaca?
Sa o trrezesc si sa o culc mai tirziu?oare
Miri
Scris: Monday, September 4, 2006 1:21 PM
Nivel

Miri wrote:
Of, mai Ely, am trecut si noi prin asta, cu adormitul la ora 11-12 noaptea,tare greu mai e!plans

Eu nu stiu ce sa fac acum!Help!
Printesa mea a dormit doar o ora si 45 de minute azi, iar la 18,45 plingea de mama focului, de somn.Am luat-o in brate si a adormit imediat!
Acum eu ce fac?oare
O las sa doarma?Daca se trezeste la ora 22 cu chef de joaca?
Sa o trrezesc si sa o culc mai tirziu?oare

Daca nu am primit niciun raspuns - pe unde ati fost?uff - am trezit printesa la ora 20 si am avut program de joaca si veselie.
A mincat bibe cu cereale pe la 21,30 si s-a culcat la 22!
S-a trezit doar de doua ori, azi noapte!yes yes yes
Dimineata la 5 un bibe cu cereale si lapte si inapoi la somn pina la 8,30!
dance
Maria & Mario
Scris: Monday, September 4, 2006 1:22 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Ma bucur ca incepe Sara sa isi regleze somnikul. La cat mai multe nopti linistite va dorim, frumoaselor ! pupici
Miri
Scris: Monday, September 4, 2006 1:25 PM
Nivel

Multumim, Oana!
Pupici de la o mamica odihnita!pupici
Kiki
Scris: Monday, September 4, 2006 1:33 PM
Nivel

Miri, ma bucur ca esti mai odihnita! yes
Miri
Scris: Monday, September 4, 2006 1:38 PM
Nivel

Kiki wrote:
Miri, ma bucur ca esti mai odihnita! yes

Daaa!bounce
Multumim de pontul cu bibele de la prima ora, ca uitasem complet de el!pupici
LIA
Scris: Monday, September 4, 2006 1:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/6/2006
Eu nu mai stiu ce sa mai fac! Cristiana doarme cu mine in pat, si toata noaptea trebuie sa dorm numai cu fata la ea, ca imediat ce simte ca ma intorc (si are un radar...) se trezeste si incepe sa planga. Pe langa asta, de vreo 4 zile cred ca se trezeste din ora in ora si vrea sa bea lapte. Am incercat sa ii dau ceai, dar fii-mea nici nu vrea sa vada biberonul. Se trezeste noaptea e un fel de a spune, ca de fapt cauta sanul cu ochii inchisi, daca nu i-l dau e mai rau. I-am dat si mancare mai consistenta inainte de culcare cam cu o ora, am incercat orice, dar nu stiu ce sa mai fac. Pe deasupra, mi-a facut si niste rani la sani, de imi dau lacrimile cand ii dau sa suga (si am san, nu e sa zici ca nu are ce manca).
Miri
Scris: Monday, September 4, 2006 1:42 PM
Nivel

Lia, imi pare rau de tine, eu am noroc ca am insistat sa o invat sa doarma in patut, dupa ce i-au trecut colicile, ca asa intepeneam in pat toata noaptea, cu fata sprea ea, in perioada aceea.plans
Ar fi fost o solutie sa-i dai ceai ,poate ii e sete, dar daca nu accepta biberonul...uff
sousourel
Scris: Monday, September 4, 2006 10:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Dragele mele, am mai scris pe undeva cum am scapat noi de foitul din timpul noptii si maraielile aferente: cu ignorare. Chiar m-am si mutat din camera cateva nopti. Cele care inca alaptati: va simte mirosul. Cand alaptam si eu, ma distram cu sotul, imaginandu-ne cum ar fi sa dormim noi cu ditamai friptura aburinda sau mai stiu eu ce sub nas ras

In orice caz, noi va dorim somn usor si mamicilor si piticilor pupici
Kiki
Scris: Sunday, September 10, 2006 9:08 AM
Nivel

Mai fetelor, nu stiu ce are David de vreo 2 zile. Se culca dupa masa, pe la 6-7 si pana a doua zi dimineata la 7-8 nu se mai trezeste....
Biberonul de noaptea i-l dau in somn pe la 9-10, il halpaie cu ochii inchisi si nici pas nu zice...
dya
Scris: Sunday, September 10, 2006 9:38 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Kiki wrote:
Mai fetelor, nu stiu ce are David de vreo 2 zile. Se culca dupa masa, pe la 6-7 si pana a doua zi dimineata la 7-8 nu se mai trezeste....
Biberonul de noaptea i-l dau in somn pe la 9-10, il halpaie cu ochii inchisi si nici pas nu zice...

O fi obosit copilul...hohot ,dar acum vorbind foarte serios se poate sa fie si de la schimbarea presiuni atmosferice.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.