Nivel: Membru
Inregistrat: 8/4/2015 Mesaje: 3
| Buna ziua. Pe data de 23 martie am avut ultima zi de menstruatie. Pe 24 si 25 martie am avut contact sexual neprotejat si a ejaculat in mine.In aprilie am mai avut 1 sau 2 contacte. In jur de 23 aprilie cand trebuia sa imi vina menstruatia mi-a curs foarte putin pe tampon o pata maronie, ma durea burta dar nu a mai curs nimic. De atunci am mai avut vreo 2 contacte. Pana astazi nu mi-a mai venit menstruatia.(4 august). Am facut un test de sarcina in fiecare luna aprilie,mai, iunie si au iesit negative.In luna iulie nu am mai facut.Sunt sensibila la mirosuri, mai mult ca inainte.Uneori am burta tare si simt ca si cum mi-ar batea inima in burta. Sunt insarcinata? Imi doresc foarte mult si poate sunt paranoica dar nici normal nu cred ca este sa simti pulsul in burta de cateva ori pe zi. In poza sunt testele din lunile mai si inceputul luni iunie.Pe cel din aprilie nu il mai am,iar acestea au fost ultimele care le-am facut. AndreeaBnd attached the following image(s):
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Probabil ai o dereglare serioasa...era imposibil sa nu-ti iasa vreun test pozitiv in asemenea interval de timp! |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/10/2015 Mesaje: 169
| La doctor ai fost? Doctorul iti poate spune sigur daca este bebe sau nu. Faci si analiza beta HCG si sigur iese daca e bebe. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Ar trebui sa mergi la medic pentru un ecograf, si in caz ca nu e sarcina sa-ti dea ceva ca sa-ti vina si sa ti reglezi CM. Mi se pare si mie cam mult timp ca nu iasa pe test Un betahcg ar fi elucidat de mult misterul si costa cam cat trei teste care le-ai cumparat. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Fa un beta HCG cat de repede, daca ai fi gravida ar tebui sa se vada totusi si pe teste. Daca nici una nici alta, nu mai sta si fuguta la medic ! Inteleg ca vrei copii, deci nu mai amana cu daca si cu parca ... urgent analiza de sange si control la ginecolog ! |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/10/2015 Mesaje: 169
| inna19 wrote:Fa un beta HCG cat de repede, daca ai fi gravida ar tebui sa se vada totusi si pe teste. Daca nici una nici alta, nu mai sta si fuguta la medic ! Inteleg ca vrei copii, deci nu mai amana cu daca si cu parca ... urgent analiza de sange si control la ginecolog !
De acord! Nu as mai astepta! |