Sa fie oare sarcina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreeaBnd
Scris: Tuesday, August 4, 2015 7:12 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/4/2015
Buna ziua.Cheek Kiss Pe data de 23 martie am avut ultima zi de menstruatie. Pe 24 si 25 martie am avut contact sexual neprotejat si a ejaculat in mine.In aprilie am mai avut 1 sau 2 contacte. In jur de 23 aprilie cand trebuia sa imi vina menstruatia mi-a curs foarte putin pe tampon o pata maronie, ma durea burta dar nu a mai curs nimic. De atunci am mai avut vreo 2 contacte. Pana astazi nu mi-a mai venit menstruatia.(4 august). Am facut un test de sarcina in fiecare luna aprilie,mai, iunie si au iesit negative.In luna iulie nu am mai facut.Sunt sensibila la mirosuri, mai mult ca inainte.Uneori am burta tare si simt ca si cum mi-ar batea inima in burta. Sunt insarcinata? Imi doresc foarte mult si poate sunt paranoica dar nici normal nu cred ca este sa simti pulsul in burta de cateva ori pe zi. In poza sunt testele din lunile mai si inceputul luni iunie.Pe cel din aprilie nu il mai am,iar acestea au fost ultimele care le-am facut.

AndreeaBnd attached the following image(s):
11846378_1632274710385506_1712230014_n.jpg

aurishta
Scris: Tuesday, August 4, 2015 9:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Probabil ai o dereglare serioasa...era imposibil sa nu-ti iasa vreun test pozitiv in asemenea interval de timp!uff
AndreeaBnd
Scris: Tuesday, August 4, 2015 10:03 PM
Nivel

aurishta wrote:
Probabil ai o dereglare serioasa...era imposibil sa nu-ti iasa vreun test pozitiv in asemenea interval de timp!uff
Am sa mai fac unul zilele acestea.
Bucurie2015
Scris: Wednesday, August 5, 2015 8:39 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/10/2015
La doctor ai fost? Doctorul iti poate spune sigur daca este bebe sau nu. Faci si analiza beta HCG si sigur iese daca e bebe.
AndreeaBnd
Scris: Wednesday, August 5, 2015 8:55 AM
Nivel

Bucurie2015 wrote:
La doctor ai fost? Doctorul iti poate spune sigur daca este bebe sau nu. Faci si analiza beta HCG si sigur iese daca e bebe.
Nu am fost. Am zis ca mai fac un test de sarcina maine dimineata ca l-am cumparat de astazi. Dar sa fiu sigura il fac de dimineata. Daca e negativ si maine sa ma mai duc la doctor pentru sarcina? Sau sa merg sa vada ce problema am. Sper sa fie bebe topai
Eileen
Scris: Wednesday, August 5, 2015 9:18 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Ar trebui sa mergi la medic pentru un ecograf, si in caz ca nu e sarcina sa-ti dea ceva ca sa-ti vina si sa ti reglezi CM. Mi se pare si mie cam mult timp ca nu iasa pe test NuStiu NuStiu Un betahcg ar fi elucidat de mult misterul si costa cam cat trei teste care le-ai cumparat.
inna19
Scris: Wednesday, August 5, 2015 1:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
Fa un beta HCG cat de repede, daca ai fi gravida ar tebui sa se vada totusi si pe teste. Daca nici una nici alta, nu mai sta si fuguta la medic ! Inteleg ca vrei copii, deci nu mai amana cu daca si cu parca ... urgent analiza de sange si control la ginecolog !
Bucurie2015
Scris: Wednesday, August 5, 2015 3:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/10/2015
inna19 wrote:
Fa un beta HCG cat de repede, daca ai fi gravida ar tebui sa se vada totusi si pe teste. Daca nici una nici alta, nu mai sta si fuguta la medic ! Inteleg ca vrei copii, deci nu mai amana cu daca si cu parca ... urgent analiza de sange si control la ginecolog !

De acord! Nu as mai astepta!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.