Probleme cu scaunele...posibil microb!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ely
Scris: Wednesday, December 20, 2006 1:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Bravo Karinuta ma bucur ca esti mai bine si ca ai inceput sa papi.pupici
Miri
Scris: Wednesday, December 20, 2006 10:11 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Taty, se pare ca sunteti pe drumul cel bun!thumright
Miri
Scris: Thursday, December 21, 2006 4:24 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Taty, cum mai e printesa?A inceput sa pape mai bine?
Ely
Scris: Thursday, January 25, 2007 3:36 PM
Nivel

Fetelor oare este normal de 4 zile am schimbat lapticul Karinei la indicatia medicului pediatru si a 2-a zi a inceput sa faca de 6 ori pe zi scaune moi .De doua zile a facut de 4 ori pe zi nu stiu ce sa zic alte simptome nu are in afara ca mai tuseste dimineata si seara.Acum iar a facut este a 3-a a oara pe ziua de azi scaun normal.I-am dat si mar copt cu orez .M-am uitat sa vad daca -i mai apre vreun dintisor dar nu se simte,oare sa nu-i priasca lapticul?oare
stele_pe_cer
Scris: Thursday, January 25, 2007 4:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Ely wrote:
Fetelor oare este normal de 4 zile am schimbat lapticul Karinei la indicatia medicului pediatru si a 2-a zi a inceput sa faca de 6 ori pe zi scaune moi .De doua zile a facut de 4 ori pe zi nu stiu ce sa zic alte simptome nu are in afara ca mai tuseste dimineata si seara.Acum iar a facut este a 3-a a oara pe ziua de azi scaun normal.I-am dat si mar copt cu orez .M-am uitat sa vad daca -i mai apre vreun dintisor dar nu se simte,oare sa nu-i priasca lapticul?oare

In timpul erupriei dentare si cand copilul are simptome de boala (inclusiv tuse, stranut, mucisori) NU SE SKIMBA LAPTELE.

Dar de ce v-a skimbat medicul laptele?Vezi ca multi medici sustin ca diareea nu are nici o treaba cu eruptia dentara (inca nu s-a descoperit o explicatie stiintifica, dar totus in practica aceasta legatura exista cu varf si indesat).

Clar copilului nu ii merge bine, nu neaparat cu laptele, ci vorbesc de diaree.Se poate ca diareea sa fie doar un semn al eruptiei dentare, si kiar daca te uiti in gurita copilului sa nu vezi nici inflamarea gingiei, nici vreun colt, pt.ca simptomele apar de obicei inainte de inflamare si cat atat mai mult inainte de aparitia coltisorului.

La fel de bine se poate sa fie din cauza noului lapte introdus.Daca copilul este diareic fix din ziua in care ai introdus noul lapte, atunci e clar ca e de la laptele nou.

Daca copilul avea deja diaree dinainte de introducerea noului lapte, ideal ar fi fost sa nu se treaca pe un alt lapte si, totusi, daca s-a skimbat laptele, sa fie inlocuit vekiul lapte cu unul delactozat, special pt.diaree.Trecerea se face indif.de varsta, tot treptat.

Insanatosire grabnicapupici !
TatyKS
Scris: Thursday, January 25, 2007 4:38 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
La ce laptic ai trecut?
Kiki a avut cu Dav probleme la schimbarea laptelui... avea scaune moi rau...poate de la lapte o fi si la voioare . De ce nu il introduci tu alternat cu lapticul paraf?
30-40ml lapte nou restul lapticul ei, apoi maresti cantitatea de lapte nou si o scazi pe cea veche. Poate asa nu mai are nici o reactie nasoala. Eu asa as face, dar deocamdata ramanem pe Humana 3 si Humana Junior
Kari cand a avut 6 scaune pe zi , aavut problemute la stomacel si nici urma de dintisori
pupici pupici
Ely
Scris: Thursday, January 25, 2007 5:40 PM
Nivel

Stele,Taty va multumesc frumos pentru sfaturi.
Ea chiar facea cam greu inainte sa-i bag lapticul ,avea scaun in fiecare zi dar cam greu si numai unul pe zi.De cand i-am dat acest laptic Mimosa de vaca care contine si zahar ,miere,lactoza,si multe vitamine.Acest lapte este recomandat pentru copii intre 1-3 ani.Oare daca trec iar la Nan 3 cel cu care i-a mers bine o fi bine dupa ce am trecut la acest lapte de vaca?
pupici
Alina
Scris: Thursday, January 25, 2007 6:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Poate fi de la lapte, dar poate fi si de la altceva. Tu zici ca azi a avut 3 scaune, dar normale, depinde ce intelegi prin normal. Daca mucusul sau mancare nedigerata sunt prezente nu e bine. Mare atentie. Sanatate maxima.
MNiko
Scris: Thursday, January 25, 2007 7:34 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ely wrote:
Stele,Taty va multumesc frumos pentru sfaturi.
Ea chiar facea cam greu inainte sa-i bag lapticul ,avea scaun in fiecare zi dar cam greu si numai unul pe zi.De cand i-am dat acest laptic Mimosa de vaca care contine si zahar ,miere,lactoza,si multe vitamine.Acest lapte este recomandat pentru copii intre 1-3 ani.Oare daca trec iar la Nan 3 cel cu care i-a mers bine o fi bine dupa ce am trecut la acest lapte de vaca?
pupici

Ely mie mi se pare ca laptele asta e cam dulce. Si zahar si miere! Laptele care il foloseati inainte tot ata de dulce era?
Eu cand ii dau Cristinei miere sau mananca dulce cateva zile scaunul devine mai moale.
stele_pe_cer
Scris: Thursday, January 25, 2007 8:24 PM
Nivel

Alina wrote:
Daca mucusul sau mancare nedigerata sunt prezente nu e bine. Mare atentie. Sanatate maxima.

Mancare nedigerata poate fi, fara a exista probleme.Pana la varsta de 2-3 ani, mancarea "nedigerata"(de fapt nu exista notiunea de nedigerata, pt.ca organismul asimileaza ce ii trebuie, kiar si din bucatelele scoase intacte) nu se prezinta ca fiind un simptom de boala (deci in cazul varsaturilor la un interval destul de maricel de la masa).

Laptele fiind de vaca si continand atat de multe ingrediente poate noi pt copil, este posibil sa nu ii priiasca deloc.Poti incerca sa revii treptat la vekiul lapte si, daca isi revine, amana putin introducerea unui nou lapte si data viitoate introdu-l cu si mai mare precautie.Poti eventual sa ii introduci numai 30 ml de lapte nou odata la cateva zile, pt a-ti putea da seama mai bine daca copilul este pregatit din nou pt reintroducerea laptelui nou.
Ely
Scris: Monday, January 29, 2007 5:54 PM
Nivel

Alina,Mniko,Stele va multumesc mult .pupici Acum 3 zile am fost la doctor , chiar in acea zi Karina a facut doar un scaun m-am bucurat tare si eu cred ca si-a revenit singura acceptand noul laptic .Am vrut sa-i schimb lapticul dar am vazut ca nu mai face scaune asa ca am ramas pe acest laptic,dar totusi vreau sa-l schimb cu Nestle junior care nu are zahar si nici miere.Eu cred ca este mult mai sanatos.Nu accept ideea de zahar in lapte .Voi fetelor cum dati laptele de vaca ii puneti zahar sau asa normal ii dati bebeului .
stele_pe_cer
Scris: Monday, January 29, 2007 6:15 PM
Nivel

Eu daca ar fi sa ii dau lapte de vaca lui Matei, i l-as da asa, pur si simplu, fara adaos de zahar, apa sau altceva.Pana la urma se urmareste hranirea sanatoasa a copilului, nu deprinderea cu gustul dulce, deprindere pe care o va dobandi oricum pe parcursul anilor ce vor urma.

Noi inca suntem pe Nestle Junior.Am incercat si varianta cu miere, luat din greseala, acceptat s acela cu succes, dar nu vreau sa ii mai iau cu miere, pt ca tin mult ca laptele sa nu fie indulcit cu nimic.Daca e sa ii dau eu miere, i-o dau in alta combinatie, dar nu cu lapte.
Maria & Mario
Scris: Monday, January 29, 2007 6:17 PM
Nivel

Ely wrote:
[b]Eu cred ca este mult mai sanatos.

Voi fetelor cum dati laptele de vaca ii puneti zahar sau asa normal ii dati bebeului .

Eli , nici noi nu punem zahar in lapte. Laptele Mariei il dau fiert si racit , pur si simplu ! Ma bucur ca a acceptat Karina laptele nou introdus ! pupici
AdrianaC
Scris: Monday, June 4, 2007 8:07 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Mamici, ajutati-ma si pe mine, ca nu am mai facut pana acum mar copt, si habar nu am sa fac.

Eu am luat 2 mere si le-am pus intr-o tava in cuptor, fara nimic altceva, nici ulei, nici unt si nici apa.
De unde stiu cand s-au facut ?

Abia apoi am vazut reteta cu orez cu mar copt. O sa pun sa fierb si niste orez acum.uff
Maria & Mario
Scris: Monday, June 4, 2007 8:39 AM
Nivel

Eu marul copt in fac asa : il spal bine, il tai in doua , scot cotorul , lipesc iar partile si le pun pe tava de la cumptorul incins dinainte , pe o folie de aluminiu !

Pofta mare si ..... cu rezultate tratamentul ! pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.