Prajitura INKA
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Monday, November 13, 2006 10:43 PM
Avatar
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mesaje: 36610
Ingrediente
7 oua, 250 gr. zahar, 7 linguri cafea inka, 7 linguri apa calda, 1 praf de copt, 300 gr. faina,

Pentru crema: 1 pachet unt, jumatate litru lapte, 250 gr. zahar, un galbenus, 4 linguri faina, zahar vanilat

Mod de preparare
Se freaca cele 7 galbenusuri cu zaharul alternand cu cele 7 linguri de apa calda si 7 linguri cafea inka, se adauga faina cu praful de copt si la sfarsit albusurile batute spuma cu un praf de sare. Se pune la copt aprox. 30 min. Intr-o tava dreptunghiulara unsa cu margarina si tapetata cu faina. Intre timp facem crema astfel: un galbenus si 4 linguri de faina se pun pe foc (de preferat la bain marie) pana se ingroasa apoi se da sa se racoreasca. Frecam un pachet de unt cu zaharul si incorporam crema racorita putin cate putin si zaharul vanilat. Taiem blatul in 2 parti, punem 3 sferturi de crema intre foi si celalalt sfert deasupra. Radem ciocolata peste ea. O taiem a doua zi.

Pofta buna!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.