Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Mariana, spor la lucru...si eu m-am lovit cu croseta in cap de cateva ori si la impartit,dar si primele 2 randuri nu le-am lucrat circular si cand am unit , am unit rasucit , am vazut doar dupa ce am terminat primul model am inceput altul, nu am mai stricat
Dana , cum stai?Spor, ca ai fir frumos, imi place
Lili unde esti?tu la cat ai ramas cu licitatia?
Eu am tras tare astazi si l-am dat gata, doar coltisorii de la decolteu ii mai am...o sa pun poze |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| un adevarat Razboi cu poncho asta dar reusiti ca sunteti fete istete si daca vil doriti cu ardoare ..cat va bateti capul vostru frumos oare cat il vom purta..la cat ne batem capul |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| si eu lam terminat azi doar ca pozele miine.doar ca as fi vrut mai lung dar am terminat firul si nici sa fac coltisorii nui pot face. unde pot gasi acel fir?????????'' |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| dana78,astept poze cu nerabdare coltisorii merg si cu o alta nuanta mai inchisa daca nu mai ai fir din care ai facut poncho-ul. |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Asa este ingerash am vrut sa zic si eu ...Dana sa ne arati cum iti vine poncho |
|
| dana wow............ nu ma gandeam ca va iesi ceva asa frumos din firul ala abia astept sal vad gata te pup |
|
Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Dana si eu vreau sa-l vad!!!Hai cu poze!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| miriam wrote:Lili unde esti?tu la cat ai ramas cu licitatia? Eu m-am oprit cu licitatia,ca am plecat vineri seara in Romania,abia azinoapte am venit inapoi. Asa ca v-am lasat pe voi sa va bateti capu ,eu acuma numa trag concluziile si ma apuc de el dupa ce termin de pus totu la loc pe-aici. Imi place ce vad la voi,abea astept sa ma apuc si eu de lucru ,dar deocamdata am o harababura in casa.....si eu stau pe forum sa vad ce-ati mai facut voi. |
|
| waw fetele ce de fete care asteapta sa vada ponchoul meu.ingerash,georgyana si eu mam gindit sa fac coltisorii cu alta culoare dar acu sa ma decid cu care.iata si pozele cu iubitul meu poncho.il ador.a iesit mai mult ca o bluza dar eu is multumita si asa.sper sa va placa. ana ai vzt ce minunatie de fir ai pierdut? dana78 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Dana, e minunat . Si culoarea e placuta. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Dana e mortaaaal IMI PLACE LA MAXIM |
|
| mamibogadan multumesc tare mult.esti draguta .liliana multumesc muuuuuult .sper sal vad si pe al tau cit de curind. |
|
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Dana ,sa-l porti sanatoasa |
|
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Dana, ti-a iesit minunat! Si ce-mi place culoarea! Iti vine tare bine! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Dana,e super!!! Imi faci pofta de poncho |