|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| Mamica mea
La noi in bloc, O doamna rea, A spus ca mama mea nu-i mama mea, Ca ea m-ar fi gasit de mititica Intr-un gunoi, plingind ca o pisica. Dar eu stiu ca nu e adevarat. CE MAMELE AU COPII DE ARUNCAT ? Mamica mea-i a mea si eu a ei, Si-mi ia papusa, funda si cercei Si cind am febra mama-i trista Si-mi sterge fruntea c-o batista. Tin minte ca a luat odata, Un pachetel intreg de ciocolata, Cand tata a vrut sa ia si el o farimita, Mama i-a zis: e pentru fetita ! Si tata a ris si nu s-a suparat. Dar eu am impartit pachetul in trei Ca sa manince si parintii mei, Fiindca-i iubesc cum nu se mai poate, Cind voi fi mare am sa le-aduc de toate, Dar mai bine sa ramin mereu asa: Sa merg cu ei la circ, la cinema.
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce frumoasa e!!! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| minunata |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| E super! |
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| mi-a placut mult poezia,e super frumoasa si inspirata din realitate,pentru ca parinti sunt cei ce te cresc |
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Ce frumoasa este!!! |
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| 1.“De ziua ta mamico Eu rog pe Dumnezeu Sa-mi implineasca dorul Ce-l port in gandul meu Sa-ti deia viata lunga Noroc si sanatate Sa-ti rasplateasca Domnul Nespusa bunatate Si bucurie multa Si multa voie bunatate Si viata lunga, lunga, Sa ducem impreuna Ca sa ma vezi si mare Cu rost la casa mea Caci noi suntem nadejdea Si mangaierea ta. Acesta este dorul ce-l port in gandul meu, Asa ma rog din suflet la bunul Dumnezeu”
2.Mama mea e cea mai draga
Nu-i copil în lumea-ntreaga Care astazi sa nu spuna Mama mea e cea mai draga, Mama mea e cea mai buna. Spun si eu maicutei mele Si-i voi spune totdeauna, Mama, tu mi-esti numai una Cum e luna între stele. Gândul tau orice ar face Spre un singur tel se-ntoarce, Gând ce spune pentru mine, Bucurie, pâine, pace. Pentru mâini ce harnicesc, Pentru ochi ce-nsenineaza, Pentru gând ce privegheaza, Tie mama-ti multumesc! Mâinile-ti pe fruntea mea Chiar de-s aspre de unelte Eu le simt usoare, zvelte, Adiind a viorea. Ochii tai, chiar de se-ntâmpla Sa-si dea lacrima-n vileag Mie îmi surâd cu drag Si-un sarut îmi pun în tâmpla. La multi ani si numai bine Eu asa-ti urez acum Si sa te mândresti cu mine Cum cu tine ma mândresc.
3.Mamei
Vezi, mamica mea cea buna, Tare mult as vrea sa-ti scriu, Dar sunt mica si nu stiu. Pentru mine, blândul soare Îti trimite o scrisoare, Caci pe foaia de caiet, Uite-a coborât încet, Cu miez galben si fierbinte, Stiu sa desenez cuvinte Fara sa ma iscalesc, Soare înseamna “Te iubesc”.
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce frumoase sunt |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/2/2011 Mesaje: 10
| Si noi cu o poezie cantata . http://youtu.be/bspIAMJ9i0s |
|
|