Plins si agitatie-de ce?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Tuesday, July 18, 2006 3:45 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Bun!oare
Bebele meu doarme de 3 ore si 15 minute,tocmai am fost sa o verific!S-a intors cu capul la picioarele patului si doarme dusa!yes
Sa fie de la dintisori si sa se fi calmat asa de bine cu gel si Nurofen?uff
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, July 18, 2006 4:09 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
SIGUR!
Numai ca dupa vreo 6 - 7 ore, dispare efectul Nurofenului... Sa-i dai si la noapte, ca sa nu planga prin somn si sa nu se trezeasca. Dupa-amiaza poti sa o scoti la plimbare, sa mai uite de durere si seara, inainte de culcare, fa-i baita, ca am vazut ca-i place!
Miri
Scris: Tuesday, July 18, 2006 4:11 PM
Nivel

Lenus, deja ii dau Nurofen seara la culcare,de vreo 4 zile,ca era prea agitata noapte!
Acum astept sa se trezeasca sa vad cum o pacalesc sa pape ceva,ca vrea doar lichide,nimic cu linguritaplans
Multumesc de grija pe care ne-o porti si de info despre Romerganpupici
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, July 18, 2006 4:19 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
pupici pupici pupici
Vesna
Scris: Monday, July 24, 2006 10:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Miri, ce face Sara? Cum a fost dupa vaccin?

Eu as zice ca poate fi vorba si de criza de singuratate, caci ai spus la un moment dat ca, luata in brate se linistea, iar apoi, cand o puneai in patut iar incepeau smiocaielile...
S-ar putea, deasemenea, sa se fi acumulat mai multe, si criza de care spuneam, si dintisorii, apoi si vaccinul...

Mult succes si somn usor!pupici
Miri
Scris: Monday, July 24, 2006 11:32 PM
Nivel

Dupa vaccin a fost bine,a facut febra vreo doua zile dar a trecut!yes
Problema e ca agitatia si linsul s-au mutat inaintea somnului de seara!plans
Dupa ce ca si-a impins ora de culcare la 22-23,si atunci se lasa cu plins si mers in patru labe,sculat in picioare la marginea patului si urlat din toti rarunchii!banghead banghead banghead
In seara asta ne-a epuizat pe amindoi,adoarme in brate iar cind o pun in patut,incepe circul!A adormit abia pe la 23,30,de oboseala dupa atita agitatie,cred....

Criza de singuratate,zici?oare
Ma duc sa citesc,sa ma pun la punct cu info!sic
Multumim de grija!pupici
sousourel
Scris: Tuesday, July 25, 2006 10:40 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Miri wrote:
Dupa vaccin a fost bine,a facut febra vreo doua zile dar a trecut!yes
Problema e ca agitatia si linsul s-au mutat inaintea somnului de seara!plans
Dupa ce ca si-a impins ora de culcare la 22-23,si atunci se lasa cu plins si mers in patru labe,sculat in picioare la marginea patului si urlat din toti rarunchii!banghead banghead banghead
In seara asta ne-a epuizat pe amindoi,adoarme in brate iar cind o pun in patut,incepe circul!A adormit abia pe la 23,30,de oboseala dupa atita agitatie,cred....

Criza de singuratate,zici?oare
Ma duc sa citesc,sa ma pun la punct cu info!sic
Multumim de grija!pupici

Miri, exact prin faze din astea treceam si noi ... sunt temporare, dispar, iarasi apar. Iti doresc muuulta rabdare!pupici
Miri
Scris: Tuesday, July 25, 2006 10:44 PM
Nivel

Multumesc mult pentru incurajari,ai dreptate:in seara asta a fost muuuuuult mai bine!yes
O sa scriu la "somnul copilului"....
praslea_cel_voinic
Scris: Monday, August 16, 2010 11:19 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
ACum incepem si noi sa facem nazuri si sa nu mai fim fetitze de pus la icoana...:018: De la inmormantarea bunicii si febra care a avut-o, Teo a mea face concerte cand e vorba de somn....dar si ce concerte! ne aude tot cartierul!!! Nu se vede nimic in guritza, nici un semn de eruptie dentara si totusi...citind pe aici am realizat ca a fost tare cumintica cand i-am dat Nurofen...si ca azi mi-a ros din lingurita in care ii dadeam cerealele...Oricum, in seara asta m-a adus la o limita si am pasat-o mamei mele ca nu mai rezistam....Din fetitza cuminte foc de nu ii auzeai guritza toata ziua, s-a transformat intr-o rasfatata...Ufff am uitat cum a fost Alex...parca tin minte ca a avut si el o perioada asa...Ce sa fie???Tot dintisorii sau rasfatul de la tzara unde a mers din brate in brate????alcool
Irinuca
Scris: Tuesday, August 17, 2010 6:38 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
S-o fi invatat mai alintata la bunici, iar acum ii dau dintii de nervi ca pleaca acasa pupici
Stiu ca si nepoatamea venea educata frumos si pleca alt copil, dar daca-i trece cu nurofen... poate totusi e de la dintisori.

iloveyou
praslea_cel_voinic
Scris: Tuesday, August 17, 2010 8:52 AM
Nivel

Irinuca computerlove iloveyou
Nu a mers cu Nurofenul, am facut noapte alba....Am uitat sa mentionez alt factor...caldura....Oare sa fie de la caldura?????? Azi-noapte m-a disperat de vreo 3 ori, deja nu o mai recunosc!!! Sincer, pana acum nu se auzea guritza ei in casa....si de 2 zile...banghead banghead banghead
sousourel
Scris: Tuesday, August 17, 2010 9:05 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Caldura!!! Si a mea, care dormea neintoarsa de la 8 la 8, acum se trezeste de 3-4 ori pe noapte, imi face sfarcurile praf de atata supt si nici ziua nu e mai usor. Mai tine-te tare pana pe 23, apoi se mai racoreste si sper sa ne recapatam bunatatea de fetite inapoiras computerlove
mirela74chris
Scris: Tuesday, August 17, 2010 9:15 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Poate fi caldura.Nici noi ca adulti nu ne odihnim asa de bine pe caldura asta,dar ei mititeii.Am un nepotel de un n si 7 luni care a facut o eruptie urata de la caldura .
Dar poate sa se formeze si dintisorii in gingii si sa o deranjeze.
Cat despre alint si rasfat poate fi si asta,dar trece cand ajungi acasa.
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, August 17, 2010 9:35 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
acum de cand e asa cald si Sara se trezeste de cateva ori pe noapte si se mai maraie. ii dau suzetzica si adoarme la loc, nu face scandal. maraie prin somn mai mult. si am o banuiala ca ii da tarcoale si Zana Maselutaras
praslea_cel_voinic
Scris: Tuesday, August 17, 2010 10:21 PM
Nivel

Sousourel computerlove iloveyou da, caldura a fost de vina...Azi a fost mai racoare si pe seara a plouat asa ca a redevenit Teo-cumintica...Va pup cu mare drag!computerlove pupici
Mirela74computerlove am vazut si eu dimineata ca era iritata toata pe gatutz saracutza...multumesc lui Dumnezeu ca s-a mai racorit afara! Cat despre rasfatz...e usor de dezvatat un bebelush de proastele naravuri cu putina rabdare si staruinta...computerlove pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.