Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Superbe perdele si draperii |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| In sfarsit s-a intamplat minunea si am renuntat la jaluzele, cel putin in dormitor:
Lui Victor i-au placut atat de mult incat ma roaga insistent sa-i pun si in camera lui...deci, va urma |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| sousourel imi place |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Foarte frumos! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Si eu inclin mai mult inspre perdele, desi la apartament, la bucatarie am avut si jaluzele. Sousourel, arata foarte bine. Felicitari! Si asteptam si camera lui Victoras! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Si mie imi plac perdelele,jaluzelele mi se par reci,bune pentru birouri sau banci. |
|
| Haideti sa va arat si eu singura perdea pe care o detin. Am vrut la casa multe geamuri si mari si treaba cu perdelele dureaza. Am reusit sa o luam pe cea de la living in prima faza. Nu este ceva deosebit, este ceva simplu, dar noua ne place. Oricum mai sunt foarte multe de facut, covoare, mobila etc.
Si acum vreau sa va arat si geamurile de la bucatarie care imi dau batai de cap, pentru ca inca nu mi-a venit ideea cea mai buna. Nu stiu ce sistem de prindere ar merge, ca sa nu mai spun ca o perdea mare dintr-un capat in altul, nu merge sub nici o forma pentru ca intre geamul 2 si 3 este o grida. Poate imi dati idei.
si asta e usa care da la terasa ... deci trebuie sa tin cont ca asta se deschide
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Foarte frumoase perdele aveti! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Liz,sunt foarte frumoase perdelele tale Uite ca am gasit Aici poate te inspiri.Eu la bucatarie mi-am pus bara pe geam,e mai comod,o pot muta si sus si la mijloc. |
|
| Kiki, Carla, multumesc mult pentru link. Sa stii ca deja am vazut 2,3 idei. Asa ma gandeam si eu, ca trebuie pus ceva pe fiecare geam in parte. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Vaaai Liz, m-ai dat pe spate cu perdelele, combinatia de culori foarte reusita, exact pe gustul meu M-am indragostit de perdelele si draperiile tale, nu mai pot |
|
|
Stiam eu ca o sa-ti placa! Ca doar am mai vorbit noi despre culoarea asta. Si crede-ma, ca avand in vedere ca sunt simple, au fot si mult mai ieftine decat altele. Chiar am fost foarte multumita de pret si de cum vin, pentru ca asa am zis si eu ca se potrivesc. Acum as mai vreau un covor mare, pufos, crem. Dar mai am ceva de asteptat. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Superbe perdele, Liz!Simple, dar de efect! Iar acele geamuri mari sunt nemaipomenite.Si eu sunt acelor geamuri mari ca sa pot avea cat mai multa lumina in casa. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Liz wrote: Oricum mai sunt foarte multe de facut, covoare, mobila etc.
Usor-usor le ve-ti face pe toate, sunt sigura -important este ca aveti casuta voastra pe pamant si cel mai important -aveti o Mirunica la care muuult ati visat !
Frumoase perdele/draperii -frumose culori ! |
|
| Cris-DL wrote:Usor-usor le ve-ti face pe toate, sunt sigura -important este ca aveti casuta voastra pe pamant si cel mai important -aveti o Mirunica la care muuult ati visat ! Frumoase perdele/draperii -frumose culori !
Asa e, Cris, stiu! Pai acum asta e pe primul loc. Camera bebelinei. Speram ca in martie sa cumparam mocheta, o aplica frumoasa pe care am pus ochii deja, iar mami meu s-a laudat ca o sa cumpere ea perdeaua. Cum e gata, va pun pozici. Evita, ma bucur ca iti place. Asta am visat si noi la o casa: geamuri multe, mari, multa lumina. |
|
|