Buna fetelor,eu am inceput sa imi iau temperatura de ieri si cred ca tocmai am ovulat... adica temp ieri 36.8 si azi 37.2 . Ce ziceti?
|
offff Zambila ... nu fi trista, minuni exista si vei vedea ca in curand o sa apara si minunea voastra
|
bulibuli wrote:Toate ca toate, dar voi n-ati cazut in canalizare, ca mine.. asta chiar nu am mai auzit-o
|
Zambila , fa beta si oricum ar fii schimba medicul... tinem pumnii
|
Bafta,Zambila!
|
kali wrote:Mie mi-a iesit o orhidee mutanta... ca si cum ar fi 3 in una... foarte ciudata - nu se vede foarte bine in foto insa mi-a fost tare draga -. In rest... o parte din frumoasele mele.
Superbe!
|
Uneia dintre orhideele mele i s-au vestejit si uscat o parte din radacini. Este normal?
|
Uneori imi mai dau cu usa de la camera in cap, imi mai tai cate un deget (frecvent imi tai unghiile) cu cutitul cand gatesc (desi nu sunt incepatoare), dar sunt olimpica la cumparaturi, nu exista nici macar o data sa nu merg si sa iau ceva din raft si sa mai cada inca 3 pe langa mine, norocul meu ca nu am spart nimic (inca). Sunt doar eu
|
Buna dimineata! Parca este mai buna cafeaua cu voi
|
Nanny wrote:Mari S Welcome back...disparusei la un moment dat! Rabdare si asteptari fripte si la tine...inca putinel! Multumesc! Te asteptam si pe tine cu vesti bune luna aceasta!
|