Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ar fi interesant de aflat ce au rostit prima data bebelusii nostri... Ce ziceti?
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| ma-ma-ma... iar eu eram mandra si-i spuneam lui clau: "i-auzi, spune Mama mea!!!" |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| La noi a inceput cu "ama,ama,...mama" Si acum mai striga dupa mine "ama"si mi-e draga de mor! |
|

Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| La noi a fost mai intai LALA si DADA... Apoi, a urmat TATA, fapt de care era tare mandru domnul meu sot, si zicea tuturor: "Zice TATA!" Nici acum nu zice clar MAMA; eu ii tot zic "MAMA" si el rade la mine... parca-mi face in ciuda. |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| La mine Dia a inceput cu "mama" ca "tata" era cenzurat Daria o sa spuna eventual "baba" pt tata si "mamani" pt mama |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| prima data a zis mama iar eu eram tare mandra de vreo saptamana-doua zice si tata iar mai nou le combina si iese "ma-ta" |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| David a zis prima oara mama, abia de cateva zile zice si tata. Pai daca a fost mami fericita, sa-l vedeti acum pe tati |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Alexia a zis prima data ''dada'', apoi ''tata''. Ma uitam in ochii ei si-i ziceam '' spune mama'', iar ea- ''ca'' si radeaa... ''Ca''- ce?! Apoi a inceput prosteala: me-me, mam mam mam, etc., pana in ziua in care a facut 7 luni, cand a zis pentru prima data, clar, ''mama'' De atunci repeta destul de rar, in special cand e singura in camera sau o ignor. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Alice a zis prima data "tata", iar Andrei, un fel de "tata-mama", ca nu prea ne-am prins exact ce, mie imi placea sa cred ca mama, dar totusi, parca tata a fost.
Se spune ca in functie de ce zice copilul prima data, vei face urmatorul copil fetita (daca zice mama) sau baiat (daca zice tata)
La noi s-a potrivit.
Dar daca mai fac unul si fac tot baiat ? Ei, sanatos sa fie, ca de restul ... |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Maria a zis prima data tata...ce fericit si mandru mai era |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Adina a zis prima data "tata " , eram la mare ea avea cam 7 luni jumate si tocmai intram intr-un magazin ..........iar apoi a inceput sa zica mama , iar tata o perioada nu mai zicea |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Catinca a spus prima data tata, la 6 luni, iar in aceeasi zi a zis si mama.
Tudor a zis tata, tot pe la 6 luni si i-a cam luat ceva timp sa zica mama.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Matei a zis tata intai, apoi momo, apoi mama, iar de cateva zile spune mami, spre incantarea si mandria mea! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ta-tata-ta-ta-ta-ta.... si tot asa a tinut-o cel putin doua luni.
Apoi a spus si ma-ma, dar cum? In asociere cu pa-pa. Si prima oara mi-a trantit-o intr-un magazin, clar si raspicat ma-ma, pa-pa. A ras vanzatoarea de noi..... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Si la noi tot mam-mam-mam -mama a zis prima data, apoi ta-ta, papa, baba, bebe, dai-dai, nai-nai...mi se facea pielea gainii cand o auzeam, ...nu ca acum n-ar fi la fel |
|
|