Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Andrei a inceput de cateva zile sa coboare rapid din pat, din patul mare, nu din al lui, si are o tehnica speciala.
Se pune intai pe burtica, apoi da cu spatele rapid pana la marginea patului dupa care ramane atarnat 2-3 secunde si testeaza terenul, sa vada cat e de sus. Daca nu e prea sus (spun asta pentru ca dintr-un pat mai inalt nu se da jos, se opreste la jumatatea drumului si asteapta ajutoare ), atunci merge mai departe si se da jos de tot si ramane in picioare langa pat. Sta asa vreo cateva secunde, dupa care se aseaza in fundulet.
Pernele nu mai sunt un obstacol acum, asa ca evit sa il mai las in pat singur, chiar si "proptit" cu perne. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Pe de-o parte e realizare, bravo, Andrei! Dar pe de alta parte, mami nu mai are o secunda de liniste! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Frumoasa descriere,la mai mare! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Bravo, Andrei. Adriana, putinele momente de liniste pe care le aveai, gata, au disparut. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Frumos, Andrei! Felicitari!...Si munci usoare lu' mami! |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Destept baiat, Andrei! Sara merge in patru labe tot patul si e in stare sa-si dea drumul in cap,din pat,nici o problema pentru ea! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cat de dragalas trebuie sa fie! Felicitari! |
|

| Miri wrote:Destept baiat, Andrei! Sara merge in patru labe tot patul si e in stare sa-si dea drumul in cap,din pat,nici o problema pentru ea!
Cunoastem. Si noi tot in cap vrem sa aterizam |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Bravo, Andrei! Ai vazut ca si langa pat e interesant? si e mult mai interesant, nu-i asa? Adriana, alpinist il faci, daca el la 8 luni face coborari din astea, iti dai seama ce potential are cand va mai creste? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Andrei, dai tonul! Felicitari, si la cat mai repede primi pasi singurel danab attached the following image(s):

|
|

| Noi inca nu am invatat sa ne dam jos din pat, inca fugim prin el, in patru labe! Dar nici in cap nu am mai aterizat! |
|

| Noi reusim sa ne urcam singuri pe canapea, pe fotoliu sau in pat si am invatat sa si coboram fara sa mai facem cunostinta cu covorul... |
|

| Bravo,David! Deci mai trag sperante ca o sa invete si Sara "aterizarile",nu? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Kiki wrote:Noi reusim sa ne urcam singuri pe canapea, pe fotoliu sau in pat si am invatat sa si coboram fara sa mai facem cunostinta cu covorul...

David, esti baiat mare! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Kiki wrote:Noi reusim sa ne urcam singuri pe canapea, pe fotoliu sau in pat si am invatat sa si coboram fara sa mai facem cunostinta cu covorul...

David, esti baiat mare! |
|
|