Profil: Lili Eu
Despre
Utilizator: Lili Eu
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Monday, March 23, 2015
Ultima vizita: Monday, August 19, 2024 2:20 PM
Numarul de postari: 3,407
[0.32% din toate postarile / 0.95 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Friday, January 19, 2024 4:11 PM
stefy.any wrote:

Da, tare greu e...trebuie să accept realitatea! Mulțumesc frumos pentru cuvintele de încurajare! Mă ajută mult! Mai am doi embrioni. Sper să mă ajute Dumnezeu şi să fie bine cu ei!
Cu plăcere. știu că este al naibii de greu... dar cu siguranță veți reuși Cheek Kiss

img
Postat: Friday, January 19, 2024 3:35 PM
stefy.any wrote:

Da, şi eu îmi amintesc de tine! Să-ți trăiască băiatul!
Acum nu văd luminița de la capătul tunelului, îmi vine tare greu să mă adun...mai ales că lupta în sine e grea, tratamentul de susținere a fost destul de epuizant cu două injecții pe care mi le făceam zilnic, cu medicamente luate cu pumnul, si cu toate astea, nu mai am puiul cu mine. Mi se pare tot atât de nedrept...
Îmi pare tare rău pentru tine! eu am pierdut 3 sarcini ...printre care o sarcină extrauterină....am fost la 10 minute de moarte. rămasă fără trompa dreaptă.... vârsta nu mă mai avantaja nicicum aproape 39 . după ultima sarcină pierdută 8 săptămâni... am spus și eu la fel ..nu mai pot... mă dusesem să îi ascult imimioara....când am ieșit de la Dr .. m-am așezat afară lângă poartă pe afară lîngă gard și am plâns în hohote..... și de la București până acasă tot un plâns. am spus gata nu mai vreau...nu mai pot gata îmi ajunge..... în martie am avut avortul spontan ...și tot atunci am visat un vis cu un băiețel...și pe 1 aprilie am rămas iar cu Dominic. cu greu cu tratament dar am reuși să îl am.... așa că dacă simți să plângi plângi...descărcate dar nu renunță... toate la timpul lor ...te îmbrățișez cu drag.Cheek Kiss

img
Postat: Friday, January 19, 2024 2:42 PM
stefy.any wrote:
Bună, fetelor! Nu am mai scris de ani de zile aici, dar am intrat când şi când şi v-am citit experiențele. Sunt intr-un moment extrem de greu sufleteşte şi poate că dacă îl împărtăşesc cu voi o să mă mai liniştesc. Am făcut FIV in vară, am obținut 4 embrioni, speranțele erau mari, am transferat primul in octombrie, la al doilea beta s-a oprit din evoluție. Am avut al doilea transfer in decembrie, beta foarte bun, speranțe mari, i-am văzut inimioara bătând la 6 săptămâni, iar la 8...s-a oprit din evoluție, ieri am avut chiuretajul prin aspirație. Am descoperit o infectie urinara, am luat tratament cu antibiotic, am avut si o tuse urata...doctorul a zis ca nu e cazul sa ma gandesc atat,ca din cauza tusei sau a infectiei s-a oprit, ca de cele mai multe ori sunt defectele grnetice, ca se intampla des in perioada asta a primului trimestru. Mie mi-a rupt sufletul in doua...am avut o gramada de tratament de sustinere, greu l-am dus, dar cu toate acestea, tot a fost in zadar.Am ramas nemangaiata...
Bună! eu îmi amintesc te tine. nu știu dacă tu mă mai ți minte? Lol îmi pare rău să aud că visul tău de a fi mămică nu a devenit realitate. dar eu spun să nu îți pierzi speranța.... și eu am trecut prin multe și te înțeleg perfect.Cray capul sus scuturate și i-ao de la capăt. când va veni bebe toate astea se uită. și eu mai intru ...din când în când să citesc. pe mine sfaturile de aici m-au ajutat enorm de mult... în lupta de a fi mămică.... parcă ieri plângeam și eu pe aici și îmi spuneam oful.... acum am băiat mare luna viitoare face 7 ani...nici nu îmi vine să cred. tot efortul vostru va fi răsplătit prin puiuți voștri .. Dominic este un copil minunat. bun,blând isteț.... dar super căpos hohot mereu vrea să fie că el...dar e minunat.

img
Postat: Thursday, June 2, 2022 4:28 PM
iris11 wrote:

Vedem , urmează să facă analizele hormonale, și să refacă spermograma ,apoi vedem încotro să o luăm. Eu tot ce sper macar prin biopsie să îi poată găsii spermatoizi să facem fiv cu icsi . Sunt dispusă să lupt cu el pana reușim
Așa! să nu vă pierdeți speranța. o să vine și bebe cu siguranță 🤗☀️

img
Postat: Thursday, June 2, 2022 3:28 PM
iris11 wrote:

Buna, nu te-ai băgat deloc , aici discutăm liber. I s-a recomandat încă o spermograma, și analize hormonale. Azi la urolog i s-a spus că are testiculele mai mici decât normalul .
Nu mai stiu ce sa cred ,decât să îl oblig sa cercetăm mai departe
Mă bucur.te înțeleg perfect. Fostul meu la început a acceptat analizele tratamentul dat...și după ultimul tratament nici o schimbare in spermograma...și sa găsit o Dr binevoitoare să îi explice cum stă "treabă" să nu se mai chinuie cu tratamentele că nu are rost 😞 că ar fi ceva din naștere la el. cum s-ar naște un om fără o mână...și tot faci tratament să îți crească....și nu a mai vrut să facă nimic după 😞 poate acum sunt alte oportunități alte tratamente ...nu știu ce să zic ...

img
Postat: Thursday, June 2, 2022 2:51 PM
iris11 wrote:

Este foarte greu fiindcă diagnosticul este ft grav , nu are în lichidul seminal deloc spermatoizi. Nu stim inca dacă cel puțin poate produce....si daca se pot scoate prin operație..apoi fiv.
Sunt terminată sincer, dar încerc să mă adun să îl sprijin
. Îmi cer scuze că mă bag :( fostul meu soț avea azospermie cu șanse de 6% de a procrea. in 15 ani de căsătorie cu toate tratamentele nu am rămas niciodată însărcinată 😞 poate acum sunt alte șanse nu știu ce să zic ..medicina a evoluat. și poate aveți șanse la bebe...știu ce înseamnă să îți dorești un bebe😞 cu al 2 soț rămâneam dar nu îi puteam ține. eu am reușit la a 4 sarcina. sper că nu am deranjat ...îmi cer scuze dacă m-am băgat că musca in lapte.😞🤗

img
Postat: Thursday, June 2, 2022 2:36 PM
Irinan wrote:

coeur
Felicitări irinaaa .. să de-a Dumnezeu să stea bebe lipit bine in burtica..majoreta alcool nu știu dacă mă mai tineri minte sunt veterana Lol

img
Subiect: Clubul aspirantelor - 83
Postat: Monday, December 21, 2020 10:22 PM
Irinan wrote:
Fetele care au fost operate de extrauterina ce stiti de anestezie? Eu partiala sau totala?
Eu am avut anestezie de la brâu în jos ca la cezariana.... dar eu am facut atac de panica în timpul operetiei ?i apoi mi.a facut totala... ?i la cezariana cu Domi am cerut totala de frica sa nu fac iar atac de panica.... mami î?i ?in pumni sa fie totul bine... ?i curaj ?i sa dea DD sa te recuperezi repede... îmi pare foarte rau ca treci prin asta.... as fi vrut sa nu am dreptate Cray computerlove

img
Postat: Saturday, December 19, 2020 3:27 PM
Irinan wrote:
Beta de azi 650.. la ce sangerari am,ma asteptam sa scada. Totusi creste, foarte putin dar creste
Pff nu vreu sa te sperii.. dar ?i eu înainte sa îl am pe Dominic cu 2 ani înainte am avut sarcina extrauterina ?i am ramas fara trompa dreapta.... ?i eu am sângerat foarte mult... ?i nu sa vazut sarcina pe nicaieri... am fost la urgenta ?i mi-a facut chiuretaj a zis ca am pierdut sarcina.... dar dupa chiuretaj am mai sângerat 2 saptamâni ca naiba.... pana am ajuns iar la urgenta ?i dr de atunci care ma chiuretaj a zis... las draga ca nj ai nimic e normal sa sângereze dar hai ca te interne sa î?i fac analize... ?i la analiza de sânge a ie?it sarcina... ?i a 2 zi diminea?a mi sa spart trompa în spital era sa mor am fost la 10 minute de moarte norocul meu a fost ca eram în spital.... deci nu este de joaca.... eu zic sa mai ceri un sfat ?i la alt Dr... ?i sa dea D-zeu sa nu fie extrauterina... dar daca beta creste sigur sarcina este ?i este pe undeva pozi?ionata ?i nu se vede la eco... eu aveam 10 saptamâni când sa spart trompa ?i tot nu se vedea la ecograf .... Nu vreau sa te sperii dar nu e nici de culcat pe o ureche multa sanatate computerlove

img
Postat: Friday, December 4, 2020 12:19 AM
FloreFlore wrote:

Lili, ce a trecut timpul !A crescut ma re si voinic DomiHilar Love Sper ca nu esti suparata pe mine ,,,Ai însistat intr un timp sa merg la Tutunaru, stiu ca ai fost fff bine intentionata si nu eram suparata pe tine doar ca simteam o presiune din ma multe direc?ii ...Te pupcomputerlove
Heiiii nu sunt suparata pe tine Cheek Kiss am vrut doar sa te scutur un pic ca prea intrase într-o perioada de nepasare. Crazy ?i eu am fost scuturat de alte aspirante la timpul meu Lol ?i sincer mi a prins bine... eu ?i pe Laura o mai scuturam din când în când... ?i pana la urma a reu?it sa ramâna insarcinata.... dar tu ?tii mai bn Buddy1 Da am flacau mare Lol pff de o saptamâna ma plânge ca el vrea un prieten... sa vb cu DD sa ne ma aduca un baietel... dar sa stea în burtica la taty nu la mami hohot sincer nu ?tiu cum sa ii explic ca nu se poate ?i îmi e asa o mila de el uff ma bucur ca e?ti bn... ?i sa ?tii ca ?i pe tine te urmaream... dar am vazut ca nu mai intri ?i am renun?at Lol computerlove

img