Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| alinutza acu ca ai pus aceste lucrusoare frumoase poate ne arati si ceva facut de tine ??????????pt tine sau pt sot ana debea astept fetele da vreau si acces privat daca mai exista acel topic.pleaseeeeeeeeee |
|
| si eu vreau acces privat!va rog! |
|
| aici pentru cele care vor sa faca pentru prima data o pereche de chilotei si un compleu pe care mi se pare ca lam mai vazut pe aici dar..... bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
| bire.anamaria wrote:aici pentru cele care vor sa faca pentru prima data o pereche de chilotei si un compleu pe care mi se pare ca lam mai vazut pe aici dar..... frumosiiii foc! poate,poate...ma apuc si de astia! |
|
| bire.anamaria wrote:aici pentru cele care vor sa faca pentru prima data o pereche de chilotei si un compleu pe care mi se pare ca lam mai vazut pe aici dar..... Multumesc Anamaria, chiar vreau sa imi fac 2 setuti de lenjerie crosetate. Un chilot tanga is unul normal. |
|
| mihaela,dar apuci pina in 25 sa-i faci?am vazut lapag 16 o pereche tanga super,postati de nineten. fetelor,daca in 25 mai o fi cutremur spre seara,sa stiti ca vine din stuttgart,are miha aniversarea casatoriei!!! |
|
| ildi wrote:mihaela,dar apuci pina in 25 sa-i faci?am vazut lapag 16 o pereche tanga super,postati de nineten. fetelor,daca in 25 mai o fi cutremur spre seara,sa stiti ca vine din stuttgart,are miha aniversarea casatoriei!!! Da mami am timpsa il fac. Merge repede daca il fac cu floricele Sper din tot sufletul sa putem merge singurei la restaurant si cand venim acasa dupa ce ii punem la somn pe pici sa sarbatorim |
|
| pai hai miha mult succes in toate. ps:eu in 7 ani nu am reusit niciodata sa merg doar eu si sotul la restaurant seara si sa putem sarbatori te invidiez |
|
| Sunt 3 modele mortale la acea pagina, insa nu ma vad purtand deloc primul model. Al doilea este foarte finut si facut in culoare neagra cu margini rosii, il las sigur cu gura cascata. |
|
| miha,aivazut tanga de care iti spuneam?siunt superfaini si cred ca merg repede,de fapt sunt minusculi,doar fluturasul in fata,in rest sireturi.spor sa ai,mami! avantajul la primul model e ca nu mai trebuie sa-i dai jos! |
|
| dana78 wrote:pai hai miha mult succes in toate. ps:eu in 7 ani nu am reusit niciodata sa merg doar eu si sotul la restaurant seara si sa putem sarbatori te invidiez Macar o data pe an, surioara vitrega a picilor ii poate supravegea. Asa putem merge nestingheriti la restaurant 2-3 ore. |
|
| ildi wrote:miha,aivazut tanga de care iti spuneam?siunt superfaini si cred ca merg repede,de fapt sunt minusculi,doar fluturasul in fata,in rest sireturi.spor sa ai,mami! avantajul la primul model e ca nu mai trebuie sa-i dai jos! Am vazut eu cum sunt. Sunt foarte sexosi si intr-adevar nu e nevoie sa ii mai dea jos. Pana Joi ma decid care ii fac pana la urma.
|
|
| Fetelor ti sa va anunt ca am inceput sa lucret la lenjeia intima. Am pana acum 5 floricele terminate, urmeaza sa asamblez maine cateva dintre ele si vin cu prima poza.Am decis sa folosesc 2 culori (rosu si negru) |
|
| wow!wow!wow!rosu si negru!super combinatie! abia astept sa-i vad! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| fetelor care putetzi sa dati acces la acel topic privat, imi dati si mie? multumesc! |
|
|