În ziua transferului sa anun?at ca nu e posibil caci to?i sunt imobili.mai multe detalii nu prea vreau sa scriu...
|
Da.fata de care am scris tot la medpark.
|
Mul?umesc Hope.sa întâmplat la o fata pe care o cunosc.
|
Buna fetelor. Ma adresez la voi cu asa o intrebare... Sa întâmplat la cineva din voi sa va pomeniti în ziua transferului cu embrionii imobili(ma refer ca sunt nefunctionabili)dupa decongelare....???
|
Da...ana-ana..ai dreptate...începuturi înfloritoare si sfirsit esuat...dar capul sus si ai grija.
|
Olesea ma bucur mult pentru tine. bravo!
|
Mersi mult Zinaida.da ?i eu am vazut-o. joc
|
Buna fetelor. Daca pute?i sa-mi raspunde?i am sa fiu recunoscatoare... La introducerea oocitelor se ia în considera?ie cite dore?ti ?i daca la cineva au fost introdus doar un embrion.va mul?umesc.
|
Buna fetelor. ?i felicitari cu sfinta sarbatoare de Pa?ti! N-am scris deoarece nu prea bine ma sim?eam,îndeosebi aveam gre?uri ?i slabiciuni.n-am facut transferul, a?teptam luna viitoare. Acum încep sa-mi revin dupa stimulare.voua succes ?i daca ceva nou va scriu.
|
Buna fetelor!Am o întrebare, cind am dat noi analizele la d Diana..testul papanicolau a fost inclus?Din câte am mai citit el este important.
|