|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| astazi am adunat si eu vre"doua ate"mohair 30% +acrylic 70% coral intens
si verde crud,aici a iesit poza un pic altfel
daca sunt "doritori"sunt dispusa sa va trimit prin posta. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| geanyna frumoase fire ....sa ai spor la lucru. ana cum faci caci mereu iti iei numai culori bestiale....imi plac la nebunie , avem aceleasi gusturi ....dar cum faci tu de le prinzi mereu, eu intru intotdeauna dupa cateva ore sau o zi dupa ce pun fetele fire .....asta e norocul meu sa ai spor la lucru caci firele sunt super |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Geanina vreau un pm cu preturile
Mirela nu stiu cum reusesc..."norocul"... |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/21/2011 Mesaje: 222
| buna fetelor - vreau sa va spun ca au ajuns la mine atzele postate anterior de la E si sunt dementiale - de data asta sunt ultra-incantata. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/6/2011 Mesaje: 350
| Ana, ti-ai luat super atze!! Foarte, foarte misto! Si muuulte, vad ca nu te cumintesti si mai iei si de la Geanyna Oradeanca, sa ai spor la lucru, asteptam sa vedem ce lucrusoare frumoase ies! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| geanyna ce super arata si pufoassssssssssse oradeanca noua nu ne arati? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Mihaela,nu mai ai magazin?L-am cautat sa vad cat era bumbacul la 100g,ala cu vascoza fir sclipicios?V-ati cumparat careva,mai stiti cat era? M-am impiedicat intr-un magazin de fire din Ucraina,noroc ca n-aveam multi bani la mine,abia m-a scos barbatu-meu de-acolo Radeau toate,ca vroiam sa pipai toate firele |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| carla wrote:Mihaela,nu mai ai magazin?L-am cautat sa vad cat era bumbacul la 100g,ala cu vascoza fir sclipicios?V-ati cumparat careva,mai stiti cat era?
Mai traieste inca ,il mai tin nitel.Parca si turcul e mai cooperant,s-o fi speriat ca pierde piata romaneasca |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| t-mihaela wrote:Mai traieste inca ,il mai tin nitel.Parca si turcul e mai cooperant,s-o fi speriat ca pierde piata romaneasca Ok,l-am gasit.Kuka parca se numeste,la 2,99 ,cu 4 bobine.Cat e la tine,in lei?
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Carla, nu stiu exact la care fire te referi dar in coltul dreapta sus chiar sub cos ai optiunea de afisare a preturilor in lei si poti face echivalarea |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| miriam wrote:am promis poza cu firele de la M pt ca m-au intrebat deja 2 fete pe pm de unde am firele , raspund si aici, sant de la magazinul lui t-mihaela .
Spor la cumparaturi fetelor si spor la lucru celor care si-au cumparat fire absolut superbe |
|
Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| trebuie sa ma laud cu mohairul de la E, este superb, are 24% matase, este moale si fin, nu se scamoseaza (in timp) si se lucreaza parca singur Irene attached the following image(s):
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Irene si ce culori superbe! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/21/2011 Mesaje: 222
| Buna IRene, vad ca ai luat mohair de la E, celelalte culori - eu am luat fucsia si roz sters - ce modele faci? nu imi arati si mie te rog o zi buna,
|
|
Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| raspuns pentru oradeanca:
eu am pierdut cele 2 culori pe care le-ai luat tu,imi placeau si alea tare mult, dar ai fost mai rapida ca mine! din cel somon am inceput un set pentru fetita mea cu jacheta si bascuta, cu firul pus in 2 (acusi vine toamna si vreau sa fiu pregatita.. )inca nu e gata, o sa-l pun maine- poimaine la seturi crosetate. Spor la lucru si tie! |
|
|