Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Amalia.Cos wrote:
Dar unde lucrezi de ti se permite sa te duci asa imbracata? Si cei de la constructii si spatii verzi au uniforme, nu haine rupte. Modul de a te imbraca arata cat de mult te respecti.
stiu ca a fost suspendata, nu ma deranjeaza comentariile ei, dar totusi am sa-i spun ca blugii erau rupti in genunchi...se poarta in Italia. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Se poarta si in Romania doar ca trebuie sa indraznesti. Eu sunt adepta blugilor clasici cu talie mai inalta(sa nu se vada sunculitele) |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Eu am vazut ca revine moda evazatilor...Ce bine imi stateau pe vremuri si ma avantajau ...Abia astept sa-mi cumpar o pereche!!!
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu am blugi clasici cu talie normala si in care ma simt bine,....dar am si 2 perechi cu talie mai joasa si strimti pe picior,...... O intrebare am si eu:la blugii aceia strimti pe picior merg pantofii aceia cu imprimeu zebra,.....sau nu da bine ? Voi ce ziceti?Nu gasesc deloc pe internet pantaloni de care mi-a zis Mela,.....negrii stil creion |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| marivic wrote:Eu am blugi clasici cu talie normala si in care ma simt bine,....dar am si 2 perechi cu talie mai joasa si strimti pe picior,...... O intrebare am si eu:la blugii aceia strimti pe picior merg pantofii aceia cu imprimeu zebra,.....sau nu da bine ? Voi ce ziceti?Nu gasesc deloc pe internet pantaloni de care mi-a zis Mela,.....negrii stil creion
Binenteles ca merg,chiar ieri am vazut asa la o prietena de-a mea ...frumos si modern.Hei bine acuma blugi nu trebuie sa fie roz sau verzi binenteles . Ce culoare sunt? |
|
| Blugii sunt bleumarin inchis,Shirel.... |
|
| M-am indragostit de o pereche de blugi decupati in genunchi.as vrea sa mi-i cumpar, dar cum costa cam multisor, ma intreb:nu sunt cam baba pentru asa ceva? -Nu par deplasata?
Aaa, fiica-mea ma incurajeaza sa mi-i iau, ca sa-i poate mosteni ea |
|
| Ete na ,esti baba...Ce-ti veni?Ba chiar sunt sexy....Si mie imi plac de mor,dar as vrea intai sa mai slabesc olecutica si apoi daca nu 'oi imbatranii imi iau si eu.... Nu Berre,cred ca ti-ar sta super |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| bereea wrote:M-am indragostit de o pereche de blugi decupati in genunchi.as vrea sa mi-i cumpar, dar cum costa cam multisor, ma intreb:nu sunt cam baba pentru asa ceva? -Nu par deplasata? Aaa, fiica-mea ma incurajeaza sa mi-i iau, ca sa-i poate mosteni ea
Da sunt stilul boyfriend cumparati-i neaparat!!Sunt foarte potriviti si pentru o tinuta sport cat si ptr servici ,cat si cu o pereche de pantofi cu toc ptr a avea o tinuta eleganta.Daca sunt ceva mai scumpi inseamna ca se merita probeaza-i si sa vezi cum iti vin ,avem neaparat nevoie in garderoba noastra de o pereche de jeansi care sa stea bine pe noi.Inca un sfat cumparati cu un nr mai mic fiindca se largesc dupa ce-i porti.Si nu uita pozeee.Si eu mi-am cumparat o pereche de blugi albi putin decupati sunt clasici si sunt foarte multumita de ei...nu sunt de firma cunoscuta dar sunt de foarte buna calitate!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Vorbe, vorbe... Vrem pozeeeee |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mama are 60 si poarta blugi decupati, deci... |
|
| kali wrote:Mama are 60 si poarta blugi decupati, deci... Deci,am toate sansele sa-mi cumpar,nu? |
|
| kali wrote:Mama are 60 si poarta blugi decupati, deci...
Super, mama ta!
Shirel, stiam ca tu ma sustii! Azi ma duc sa-i mai probez o data, daca raman la fel de indragostita de ei mi-i iau!
Mioara |
|
| Berre,bafta.....sa-ti vina si sa ii iei.Sa faci poza si sa vad cum iti vin.....apoi imi iau si eu |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Shirel, stiam ca tu ma sustii! Azi ma duc sa-i mai probez o data, daca raman la fel de indragostita de ei mi-i iau!
Da, asa spun si eu - si tot asa fac. Daca nu-mi iese din cap ceva, inseamna ca trebuie sa-mi iau!
Mama? Hm... cu gene false si blugi rupti zici ca-i o pustoaica, zau! Conteaza stilul, clar, ca trebuie sa-i aceesorizezi cum trebuie - si ocazia - dar cred ca merg la orice varsta cu o atitudine corespunzatoare. |
|
|