Jeans
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Friday, August 27, 2010 8:24 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Amalia.Cos wrote:

Dar unde lucrezi de ti se permite sa te duci asa imbracata? Si cei de la constructii si spatii verzi au uniforme, nu haine rupte. Modul de a te imbraca arata cat de mult te respecti.

stiu ca a fost suspendata, nu ma deranjeaza comentariile ei, dar totusi am sa-i spun ca blugii erau rupti in genunchi...se poarta in Italia.
koko2008
Scris: Friday, August 27, 2010 8:40 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Se poarta si in Romania ras doar ca trebuie sa indraznesti. alcool Eu sunt adepta blugilor clasici cu talie mai inalta(sa nu se vada sunculitele)
bulinutza
Scris: Friday, August 27, 2010 10:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Eu am vazut ca revine moda evazatilor...Ce bine imi stateau pe vremuri love love love love si ma avantajausic ...Abia astept sa-mi cumpar o pereche!!!

topai topai topai topai topai topai topai topai topai
marivic
Scris: Monday, December 17, 2012 5:21 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Eu am blugi clasici cu talie normala si in care ma simt bine,....dar am si 2 perechi cu talie mai joasa si strimti pe picior,......
O intrebare am si eu:la blugii aceia strimti pe picior merg pantofii aceia cu imprimeu zebra,.....sau nu da bine ?ras Voi ce ziceti?Nu gasesc deloc pe internet pantaloni de care mi-a zis Mela,.....negrii stil creion banghead banghead
shirel
Scris: Monday, December 17, 2012 6:38 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
marivic wrote:
Eu am blugi clasici cu talie normala si in care ma simt bine,....dar am si 2 perechi cu talie mai joasa si strimti pe picior,......
O intrebare am si eu:la blugii aceia strimti pe picior merg pantofii aceia cu imprimeu zebra,.....sau nu da bine ?ras Voi ce ziceti?Nu gasesc deloc pe internet pantaloni de care mi-a zis Mela,.....negrii stil creion banghead banghead

Binenteles ca merg,chiar ieri am vazut asa la o prietena de-a mea ...frumos si modern.Hei bine acuma blugi nu trebuie sa fie roz sau verzi binenteles .hohot sic Ce culoare sunt?
marivic
Scris: Tuesday, December 18, 2012 6:26 PM
Nivel

Blugii sunt bleumarin inchis,Shirel....pupici
bereea
Scris: Tuesday, December 15, 2015 2:21 PM
Nivel

M-am indragostit de o pereche de blugi decupati in genunchi.as vrea sa mi-i cumpar, dar cum costa cam multisor, ma intreb:nu sunt cam baba pentru asa ceva? -Nu par deplasata?

Aaa, fiica-mea ma incurajeaza sa mi-i iau, ca sa-i poate mosteni eaLol
marivic
Scris: Tuesday, December 15, 2015 7:03 PM
Nivel

Ete na ,esti baba...Ce-ti veni?Ba chiar sunt sexy....Si mie imi plac de mor,dar as vrea intai sa mai slabesc olecutica hohot si apoi daca nu 'oi imbatranii imi iau si eu....Lol
Nu Berre,cred ca ti-ar sta super firstprize
shirel
Scris: Wednesday, December 16, 2015 1:25 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
bereea wrote:
M-am indragostit de o pereche de blugi decupati in genunchi.as vrea sa mi-i cumpar, dar cum costa cam multisor, ma intreb:nu sunt cam baba pentru asa ceva? -Nu par deplasata?

Aaa, fiica-mea ma incurajeaza sa mi-i iau, ca sa-i poate mosteni eaLol

Da sunt stilul boyfriend cumparati-i neaparat!!Sunt foarte potriviti si pentru o tinuta sport cat si ptr servici ,cat si cu o pereche de pantofi cu toc ptr a avea o tinuta eleganta.Daca sunt ceva mai scumpi inseamna ca se merita probeaza-i si sa vezi cum iti vin ,avem neaparat nevoie in garderoba noastra de o pereche de jeansi care sa stea bine pe noi.Inca un sfat cumparati cu un nr mai mic fiindca se largesc dupa ce-i porti.Si nu uita pozeee.Si eu mi-am cumparat o pereche de blugi albi putin decupati sunt clasici si sunt foarte multumita de ei...nu sunt de firma cunoscuta dar sunt de foarte buna calitate!!
roxinthya
Scris: Wednesday, December 16, 2015 4:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Vorbe, vorbe...sic
Vrem pozeeeeeras
kali
Scris: Wednesday, December 16, 2015 5:10 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mama are 60 si poarta blugi decupati, deci...
marivic
Scris: Wednesday, December 16, 2015 6:17 PM
Nivel

kali wrote:

Lol Deci,am toate sansele sa-mi cumpar,nu? Lol
bereea
Scris: Friday, December 18, 2015 9:21 AM
Nivel

kali wrote:

Super, mama ta!Bravoo

Shirel, stiam ca tu ma sustii! Azi ma duc sa-i mai probez o data, daca raman la fel de indragostita de ei mi-i iau!

MioaraCheek Kiss
marivic
Scris: Friday, December 18, 2015 9:26 AM
Nivel

Berre,bafta.....sa-ti vina si sa ii iei.Sa faci poza si sa vad cum iti vin.....apoi imi iau si eu SimplyLove
kali
Scris: Friday, December 18, 2015 9:29 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
bereea wrote:
Shirel, stiam ca tu ma sustii! Azi ma duc sa-i mai probez o data, daca raman la fel de indragostita de ei mi-i iau!

Da, asa spun si eu - si tot asa fac. Daca nu-mi iese din cap ceva, inseamna ca trebuie sa-mi iau!

Mama? Hm... cu gene false si blugi rupti zici ca-i o pustoaica, zau! Conteaza stilul, clar, ca trebuie sa-i aceesorizezi cum trebuie - si ocazia - dar cred ca merg la orice varsta cu o atitudine corespunzatoare.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.