Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Bleaumihaelamariana superba!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| E minunata jachetica.Poti explica te rog modul de lucru? |
|
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| alimami vezi ca e pe prima pagina un site unde se explica cum se face ,aici la topicul asta! mai vin si eu cu o jachetica de primavara facuta din fir mai subtirel Baby! gagaritz attached the following image(s):
|
|
| gagaritz wrote:alimami vezi ca e pe prima pagina un site unde se explica cum se face ,aici la topicul asta! mai vin si eu cu o jachetica de primavara facuta din fir mai subtirel Baby! Cum ai facut modelul?Ca si eu caut un modelas mai deosebit pt o bluzitza.Am mai vazut undeva modelul asta,mi l-am salvat dar tot nu am priceput cum se face.Daca esti dragutza sa-mi zici..As face o BSJ crosetata cu modelul tau.(si nu inteleg nici pe prima pagina ca explicatiile sunt in spaniola :( ) |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| gagaritz wrote:alimami vezi ca e pe prima pagina un site unde se explica cum se face ,aici la topicul asta! mai vin si eu cu o jachetica de primavara facuta din fir mai subtirel Baby! Gagaritz ce frumoasa e,sa o poarte cu drag piticuta! palariuta o poti pune la topicul deja existent,ca sa facem totul in ordine multumim! |
|
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Mihaela Mariana, e foarte frumoasa jachetica! Si culorile atat de dulci!
Gagaritz, si setul tau imi place! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| alimami wrote:E minunata jachetica.Poti explica te rog modul de lucru? Jachetica se face asa: Rand 1: pe un cerc de 5 o. de lant se fac 6 grupuri de cate 3 picioruse duble despartite de cate 3 o. de lant Rand 2: pe cele 3 o. de lant anterioare se fac 2 grupuri de 3 picioruse duble despartite de 3 o. de lant, apoi 1 o. de lant si se repeta (la fel si peste urmatoarele 3 o. de lant) Rand 3: peste fiecare o. de lant se face un grup de 3 picioruse duble dupa care 1 o. de lant iar peste fiecare 3 o. de lant se fac 2 grupuri de cate 3 picioruse duble despartite de cate 3 o. de lant Se repeta pana la marimea dorita (vezi si tu cam cat trebuie), se fac 2 bucati care se cos dupa care se fac mansetele si gulerul. Sper sa fi inteles ceva din explicatiile mele, mai mult poate te ajuta si pozele.
|
|
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Multumim pentru explicatii! |
|
| alimami wrote: Cum ai facut modelul?Ca si eu caut un modelas mai deosebit pt o bluzitza.Am mai vazut undeva modelul asta,mi l-am salvat dar tot nu am priceput cum se face.Daca esti dragutza sa-mi zici..As face o BSJ crosetata cu modelul tau.(si nu inteleg nici pe prima pagina ca explicatiile sunt in spaniola :( )
alimami daca zici de modelul facut de mine,este piciorus dublu iar mai jos este punctul zig zag ,daca vrei ti-l explic! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Gagaritz multumesc ca ai mutat,sper ca nu te-a deranjat? |
|
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumoasa jachetica |
|
| Anabella wrote:Gagaritz multumesc ca ai mutat,sper ca nu te-a deranjat? nuuuu vai de ce sa ma deranjez! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| gagaritz |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| gagaritz,foarte frumoasa jachetica S-o poarte cu placere printesa ta |
|
| gagaritz wrote: alimami daca zici de modelul facut de mine,este piciorus dublu iar mai jos este punctul zig zag ,daca vrei ti-l explic! Da.De punctul zig zag ziceam.Am vazut pt el un fel de filmuletz pe net dar nu m-am dumirit.Daca ai vrea sa-l explici asa,mura in gura. |
|
|