"Intoarce si celalalt obraz..."
Subiectul anterior · Subiectul urmator
madanuta
Scris: Saturday, August 27, 2011 2:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
OOOOO, Doamne, ce groaznic!plans plans plans Nu vreau sa-mi imaginez ce e in sufletul tau si prin ce suferinta trece micuta! Domnul sa va intareasca!!!pale pale pale
bereea
Scris: Saturday, August 27, 2011 4:57 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ingrozitor ce s-a intamplat feitei tale.Imi pare extrem de rau
shirel
Scris: Saturday, August 27, 2011 6:49 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
babydelicios wrote:
Buna fetelor...

Iaca eu nu pot sa iert pe cei care dupa doua zile de cresa mi-au nenorocit copila....mi-au desfigurat-o si mi-au bagat-o in spital.La gradinita "DISNEY BABY HOUSE BACAU"

eDUCATOAREA SI INGRIJITOAREA SI-AU FACUT CAFEA CLOCOTITA SI AU LASAT-O INTRE COPII.
Biata Eva s-a izbit de masa si educatoarea vrand sa o prinda cica i-a rasturnat tot ibricul clocotit in cap/

Sunt in proces cu ei e vorba de vatamare corporala grava si nu ii iert.Nu au dat un telefon in luna aia...nimic nimic.....copilul nu conteaza.

Intr-un asemenea caz nu trebuie sa existe iertare fiindca cei care au gressit trebuie sa-si primeasca pedeapsa ,fapte de genul acestea nu trebuie sa se intample unde este raspunderea cadrelor in acest caz?

D-zeu sa-ti dea putere atat sufleteasca pentru ca eu sincera i-as strange de gat cand mi-as vedea copilul intr-o asa situatie ,cat si putere sa reusesti sa-i faci sa plateasca pe acesti oameni inconstiienti cu toate ca nici o pedeapsa fie si ea ce-a mai aspra nu m-ar multumi si linisti vazundu-mi copilul nenorocit pe toata viatza!Offf,m-am indispus total!cry pale
babydelicios
Scris: Saturday, August 27, 2011 7:29 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/13/2011
va multumesc fetelor....ce sa va zic?

Eva e traumatizata inca nu vrea sa se mai desparta de mine......e speriata micuta mea si eu nu stiu ce sa-i mai fac ca sa o conving ca nimeni nu-i va face rau...adevarul e ca i-am spus asta cand am dus-o acolo si am mintit-o, ca nenorocitele alea mi-au bagat-o in spital...tunete tunete si on sa le bag eu pe ele cusca
nikmiki
Scris: Saturday, August 27, 2011 8:48 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
offfffff!Imi pare rau pentru fetita ta,mititica!_Mult curaj si putere sa treci peste asta!Nici eu nu as ierta asa ceva bataus bataus
bereea
Scris: Sunday, August 28, 2011 8:22 AM
Nivel

Fac si eu off, off, off.Si am sa explic de ce.Sper sa fiu intelasa.
Repet: imi pare extrem de rau de ce s-a intamplat cu acea fetita, dar ne-am cam indepartat de subiect.In loc sa vorbim de iertare, vorbim de razbunare.E adevarat: neglijenta unor cadre didactice, nepasarea si lipsa de dragoste pentru copii a dus la acest eveniment.Au nenorocit un copil.E foarte grav.Dar ce rezolvam cu atata ura? O sa spuneti: daca era vorba de copilul tau tot asa vorbeai? As vrea sa cred ca da.Cand am nascut-o pe Ale m-au lasat sa fac o nastere natura desi ea era foarte mare si nu reusea sa iasa.Urmarile nu s-au lasat asteptate: din cauza ca au fortat-o nu-si putea misca deloc mana stanga.Avea dureri si plangea de cum o atingeai.Am fost sfatuita sa dau spitalul in judecata, as fi luat o gramada de bani.Dar dumnezeu mi-a dat putere si intelepciune sa nu caut razbunarea desi au fost medici care au ridicat din umeri cand ii intrebam daca isi va putea folosi manuta vreodata.Am ales sa plang si sa ma rog si manuta fetitei mele s-a vindecat.Dupa 3 luni cand am mers la control doctorita a ramas uimita - ea considera ca va avea nevoie de foarte multa fizioterapie pentru recuperare - si m-a intrebat care manuta e in probleme pentru ca ea nu vede nici o diferenta.Ma intreb: daca as fi ales razbunarea copill meu isi revenea?Isus a ales sa ii ierte pe cei care l-au rastignit nevinovat, iar printre aceea ma numar eu , si tu, si tu.
De ce cautam intotdeauna sa avem ura, sa fim razbunatori?De ce nu invatam sa avem dragoste?si ne mai intrebam de ce este asa cum este lumea in ziua de azi?
Si pentru ca tot suntem off-topic am sa o intreb pe Babydelicios: tu cand conduci "sportiv" te-ai gandit ca poti omori sau nenoroci pe cineva?Te gandesti si la ceilalti sau numai la placerea ta? nu e lovitura sub centura, ci vreau sa te gandesti ca oricare dintre noi putem gresi.Sanatate fetitei tale si sper ca dumnezeu o va ajuta sa se recupereze in totalitate.
babydelicios
Scris: Sunday, August 28, 2011 1:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/13/2011
A conduce sportiv nu inseamna a face accidente sau a nenoroci pe cineva,ci a utiliza masina la adevaratele ei capacitati.In 17 ani nu am avut nici o amenda nici un accident,ca pentru mine trecerile de pietoni si zonele cu copii sunt sfinte.

Mai curand cate un "italian" din ala care munceste acolo si vine in tara cu masini inchiriate care a dat 150 euro pe permis era sa ne bage in sant neasigurandu-se in depasire,nesemnalizand....

Cred ca paralele facuta este oarecum nelalocul ei.Daca era copilul tau nenorocit asa ii pupai obrazul lui Doamna roxana si a ingrijioarei?
II multumeai patronului care ti-a explicat ca e vina copilului de 1 an si 11 luni ca s-a lovit de masuta cu cafeaua clocotita care sigur isi are locul ei printre copii,nu?

bereea
Scris: Sunday, August 28, 2011 1:26 PM
Nivel

Baby cu tine nu prea am ce discuta .am spus clar ca imi pare rau de copilul tau si nici o secunda n-am zis ca e vina copilului.
eu nu sunt nici italianca cu carnetul cumparat pe 150 de euro, dar nici atat e plina de ura si venin ca tine.n-ai cum sa intelegi ceea ce vreau sa spun eu aici cand esti atat de inveninata.Iar cu condusul sportiv, adica periculos pe strazile de doi bani din atar eu zic sa te mai gandesti daca chiarnu pui viata nimanui in pericol.e inutil si foarte rautacios sa te legi de oameni corecti doar pentru ca tu esti altfel.
Maria avea dreptate cu margaritarele arncate porcilor.
giulia_mamik
Scris: Sunday, August 28, 2011 1:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Bereea,de cata intepeciune dai dovada.Asa ar trebui sa gandim toti.Ar inseamna sa fim o lume fara ura si razboaieangel .Dar eu iti voi zice ceva.Gradinta asta e vis a vis de mine.E oarecum pe aceasi strada cu mine.Eu cred ca macar trebuie inchisa gradinta aia fiindca prea multe s-au intamplat,prea multe rele am auzit de acolo!Educatoarea Dariei mi-a zis ca a predat doar o luna si s-a retras.A fost ingrozita de cum sunt cadrele didactice acolo.Se bea cafea,se fumeaza,se citeste ziarul, se face absolut orice altceva decat educarea si ingrijirea celor miciuff .Eu nu zic sa ajunga careva dupa gratii(Domane fereste-libertatea e scumpa si fara de pret!!!)dar macar sa se ia masuri la inchiderea gradinitei.Si scuzati-mi offtopicul dar in cunostinta de cauza am zis sa intervin cu aceasta remarcapupici computerlove
bereea
Scris: Sunday, August 28, 2011 2:36 PM
Nivel

giulia, eu n-am zis ca nu sunt educatoarele vinovate si sunt sigura ca se vor lua masuri, dar dorinta asta de razbunare si ura nu sunt bune.Sincer, postarea doamnei Baby nu-si avea locul aici, mai ales ca ea stie doar sa atace.inteleg ca s-a intamplat ceva foarte grav cu copilul ei, dar toate se intampla cu un scop.Parca asa se spunea pe la alte subiecte sau nu? poate ar trebui sa se intrebe de ce s-a intamplat asta cu copilul ei?Eu asta m-as fi intrebat.Iar ca mama as fi inconstienta daca mi-as inscrie copilul la o astfel de gradinita.
shirel
Scris: Sunday, August 28, 2011 2:38 PM
Nivel

Eu cu toata dragostea mea pentru D-zeu si pentru oamenii din jurul meu ,cazul aceste fetite nu are legatura cu nimic cu iertarea sau cu razbunarea ,nu este un caz in care mama se razbuna ci este un caz in care mama isi face dreptate ,oamenii acestia trebuie sa plateasca legal pentru fapta comisa fie din neglijentza fie dintr-o simpla greseala.eu daca as conduce si doamne fereste as omora un om as fi constienta ca locul meu ar fi in inchisoare sa-mi platesc pedeapsa.Sunt multe greseli care trebuie platite nu degeaba D-zeu a dat si unele legi ,nu conteaza in ce relegie ,exista legi si in crestinism care trebuie platite,aceasta fapta este aproape de ucidere fiindca copilul acesta era cat pe ce sa nu mai fie printre noi .Sunt sigura ca Babydelicios nu se razbuna si nici nu trebuie sa ierte dar trebuie sa lupte ca aceste persoane sa poata invatza din greseala lor.
Dinte pentru dinte ar fi sa-i opareasca inapoi pe ei si credeti-ma eu una as facea-o numai ca asta ar fi tentativa de omor si nu mi-ar convine ca din cauza unor neresponsabile acest copil sa ramana si fara mama.
shirel
Scris: Sunday, August 28, 2011 2:43 PM
Nivel

bereea wrote:
giulia, eu n-am zis ca nu sunt educatoarele vinovate si sunt sigura ca se vor lua masuri, dar dorinta asta de razbunare si ura nu sunt bune.Sincer, postarea doamnei Baby nu-si avea locul aici, mai ales ca ea stie doar sa atace.inteleg ca s-a intamplat ceva foarte grav cu copilul ei, dar toate se intampla cu un scop.Parca asa se spunea pe la alte subiecte sau nu? poate ar trebui sa se intrebe de ce s-a intamplat asta cu copilul ei?Eu asta m-as fi intrebat.Iar ca mama as fi inconstienta daca mi-as inscrie copilul la o astfel de gradinita.

Bereea ar fi bine ca si tu sa nu mai raspunzi daca ti se pare ca aceasta doamna a scris exact unde nu trebuie ,iarta si pe ea draga mea si nu-i mai raspunde cu atata rautate.suntem oamenii nu D-zeu ca sa-i putem ierta pe toti.eu una imi cer scuze daca te supar acuma.
bereea
Scris: Sunday, August 28, 2011 2:50 PM
Nivel

Shirel, imi pare rau daca tu crezi ca i-am raspuns cu rautate pentru ca nu am facut-o.Rautatea eu o vad in alta parte si ceea ce spuneam eu este sa renunte la razbunare, nu ca cei care au gresit nu trebuie pedepsiti de lege.Dinte pentru dinte nu este deloc o chestie crestina, pe noi dumnezeu ne invata sa iertam si sa avem dragoste.Ceea ce nu se intampla , dar ne batem in piept ca ce crestini grozavi suntem.
nu am pentru ce sa o iert, mie personal nu mi-a gresit cu nimic, aparte aluziile jignitoare pe care le arunca.si nu numai aici.
am crezut ca se poate purta o discutie civilizata despre un subiect spinos.Dar se pare ca ne meritam lumea in care traim.Pacat.
giulia_mamik
Scris: Sunday, August 28, 2011 3:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Bereea,asa este.Eu am vrut sa spun sa fie mutat subiectul la un topic nou de genul:"Inconstienta cadrelor didactice"sau mai stiu eu ce.Nu consider corect postarea acestei nenorociri aici.Dar eu de obicei incerc sa gasesc scuzele si cred ca a gresit topicul fara sa vrea.Nu a stiut sa asocieze problema la un topic anume.Fiindva aici e vorba de iertarea in sine.Cum spune si versetul:Adevarat va spun, ca orice veti lega pe pamant, va fi legat în cer; si orice veti dezlega pe pamant, va fi dezlegat în cer. (Matei 18.15-18)Cat despre de ce s-a intamplat nenorocirea fetitei...nu stiu ce sa zic!Prefer sa cred ca Dumnezeu ne bate direct pe noi daca suntem rai si nu pe sufletelele astea mici si nevinovate.Dar asta e doar o preferinta precum am zis.Pacatele noastre le vor trage si stranepotii nostrii.Uite de aia incerc din rasputeri sa duc o viata in pace si liniste placuta Lui Dumnezeu,ca nu care cumva sa sufere urmasii de pe urmele meleangel computerlove
bereea
Scris: Sunday, August 28, 2011 3:08 PM
Nivel

Giulia, iti raspund desi am spus ca n-am s-o mai fac.N-am vrut sa se inteleaga ca dumenzeu a pedepsit copilul ei pentru cume este ea, ci ca daca s-ar intampla asa ceva in viata mea m-as intreba ce nu este in regula cu mine.Referirea a fost strict la persoana mea
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.