Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Mersi mult!
La internare estimasera 2600, s-a nascur cu 2380, sunt curioass cate grame a scazut...
alina89 wrote:Aria, recuperare usoara si sanatate multa la amandoua.
E bine ca pana la urma s-a nimerit cu cezariana, in conditiile de fata a fost mult mai bine pentru amandoua. Cat a fost diferenta la greutate intre ultima ecografie si cea de la nastere? |
|
| Mersi Diana! Si bine ai urcat in top 3 gravidute!
DianaM wrote:Felicitari . Recuperare rapida si multa sanatate! |
|
| Mersi Cybele! Ma bucur ca te vad mai des pe aici.. Sa ai fete cu care sa poti discuta despre sarcina si sa fie pe aceasi lungime de unda cu tine conteaza mult...si te ajuta sa treci mai usor peste partile mai hmmm neplacute ale sarcinii
cybele wrote:Aria ma bucur ca sunteti bine |
|
| Mada La niciun control nu mi s-a spus ca ar avea margele la gat. Sa si le fi pus in ultimele 3 zile? O fi poisibil?
Andreea0196 wrote:Aria felicitariiii si multa, multa sanatate amandurora Mie de la 22s mi-au spus de dubla circulara si de atunci la urmatoarele eco cand am intrebat, mi-au spus ca nu se vede nimic..e destul de aiurea sa nu vada..pentru ca asta stiu ca dauneaza fatului in travaliu.. |
|
| Andreea, mersi Iar tie nastere usoara
Nu mi-au zis de circulara la niciun eco, stiu ca o data din cauza ta am intrebat si eu gine de cordonul bebelinei: mi l-a aratat si a zis ca e totul ok
Andreea0196 wrote:Aria felicitariiii si multa, multa sanatate amandurora Mie de la 22s mi-au spus de dubla circulara si de atunci la urmatoarele eco cand am intrebat, mi-au spus ca nu se vede nimic..e destul de aiurea sa nu vada..pentru ca asta stiu ca dauneaza fatului in travaliu.. |
|
| Mada da, mare noroc am avut, chiar si asa sper ca nu a suferit prea mult...
Am nascut la stat, la Sibiu. O experienta placuta pana acum: personalul e de treaba si profi, conditiile ca la.. Stat, dar au o sectie de prematuri a-ntaia, ca in strainatate!
MadaMadalyna wrote:Felicitari!!!!! bine ca ai nascut la timp sa nu sufere rea in burtica. Imediat o sa rexupereze greutatea. Noi deja avem 2.500g, o sa creasca vazand cu ochii. Scuza.ma ca nu am retinut, unde ai nascut? Pupici la bebelusa si o felicit ca a stat cuminte pana la termen. Refacere usoara, o sa vezi ca bebelina iti da forta sa iti revii. |
|
| Mersi Anemona!
anemona30 wrote:j
Cat ma bucur ca este totul ok in ciuda a ce ai scris ca se putea intampla :* sper sa ajungi langa karin cat mai reed !!!:*
|
|
| Mersi Andreea mai ales pt ponturi. Nici nu ma gandisem sa caut cum sa ma ridic din pat...
Sa stii ca nu au vazut circulara/sau nu mi-au spus de ea ca sa nu ma sperie si mai mult decat eram deja...
Mersi de link, am reusit: Fetelor, permiteti-mi sa v-o prezint pe Karin
http://ibb.co/dijHkc
Andreea06 wrote:Felicitari Aria!! Recuperare usoara si sanatate la cea mica sa urce rapid in greutate! Bine ca a mers totul ok, si la timp, vezi cum toate se aseaza cum trebuie.. la ultimul eco nu se vedea cordonul? A mai avut loc sa faca tumbe? Pentru poze mai poti incerca imgbb.com, nu iti trebuie cont. Sa te folosesti cu tupeu de patul care se ridica, cand te cobori din pat sau sa te lasi, ca sa nu folosesti asa mult muschii abdominali in prima faza. Daca nu te-ai uitat inainte la youtube pt miscari dupa cezariana, cum sa te misti in pat, cauta cand poti ca iti da o idee cum e mai usor. Nici eu nu l-am avut pe bebe in prima noapte, nici in vizita ca restul colegelor la terapie ca a trebuit sa stea la incubator si asa am plans toata noaptea.. dar a venit a doua zi si a fost minunat. Oricum o sa ti-l puna in pat cu tine ca altfel ti-e greu tu sa te ridici sa il iei din patutul lui. Asa statea ore langa mine si dormeeeeea sau ii dadeam sanul. Eram asa blonduta ca nu stiam cat tre sa stea la san si il lasam continuu cat vroia, cred ca a stat si 2 ore continuu :)) Te asteptam la mamiiiiiici!! |
|
| Mersi GeorgianA sarcina usoara in continuare!
Mgeorgiana85 wrote:Felicitari Aria! Sa-ti traiasca minunea! Recuperare usoara si sa mergeti cat mai repede acasa |
|
| Mersi Alice
AliceAndreea wrote:Felicitari! Recuperare usoara si sa fiti ssnatoase amandoua! O sa te simti tot mai bine cu fiecare zi ai sa vezi... |
|
| Chris, mersi!
Chris wrote:Felicitariiiii, Aria! Recuperare rapida ?i usoara sa iti vezi bebelina cat mai repede! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| AriaM wrote:Mersi Andreea mai ales pt ponturi. Nici nu ma gandisem sa caut cum sa ma ridic din pat... Sa stii ca nu au vazut circulara/sau nu mi-au spus de ea ca sa nu ma sperie si mai mult decat eram deja... Mersi de link, am reusit: Fetelor, permiteti-mi sa v-o prezint pe Karin http://ibb.co/dijHkc He he Karin, scumpo, bine ai venit! Avem acelasi body in acest moment ...noi acum papam! |
|
| Pofta buna bebe de Ale! Si mersi Ale, pt cod
AleC wrote:He he Karin, scumpo, bine ai venit! Avem acelasi body in acest moment ...noi acum papam! |
|
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| AriaM wrote:Mersi Andreea mai ales pt ponturi. Nici nu ma gandisem sa caut cum sa ma ridic din pat... Sa stii ca nu au vazut circulara/sau nu mi-au spus de ea ca sa nu ma sperie si mai mult decat eram deja... Mersi de link, am reusit: Fetelor, permiteti-mi sa v-o prezint pe Karin http://ibb.co/dijHkc
Cat de frumoasa ?i adorabila este !!!!!:*:* M a topit!:)) |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| AriaM wrote:Mersi Andreea mai ales pt ponturi. Nici nu ma gandisem sa caut cum sa ma ridic din pat... Sa stii ca nu au vazut circulara/sau nu mi-au spus de ea ca sa nu ma sperie si mai mult decat eram deja... Mersi de link, am reusit: Fetelor, permiteti-mi sa v-o prezint pe Karin http://ibb.co/dijHkc
Ce dulcica e . Felicitari, sa va traiasca, sa va bucura?i din plin de ea. |
|
|