|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Gravidute..eu sunt la inceput.Am cam 5sapt si 4zile. Si de ieri dupa amiaza am niste scurgeri bej inchise,apoi spre galbui..mai apoase. Iau utrogestan 3/zi si no spa la 12ore. Vineri merg la eco.Medicul a zis sa fac repaos total,fara efort. Munca mea implica statul in picioare cca 8ore,si pauze pe scaun de cateva min..plus cateva greutati de carat.. Ieri am fost aproape toata ziua singura si cred ca m-am suprasolicitat.. A mai patit cineva sa aiba scurgeri de genul asta? Medicul a zis ca pot fi de la efort sau de la fixarea sarcinii.Pana vineri la eco sa stau la pat si sa urmaresc secretiile. Sper sa fie ok.Doamne ajuta!!! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| anyta88 wrote: E bine. Are icter. Asteptam sa treaca . E greu cu trezitul noaptea....si nu prea accepta sanul. Ii dau si completare lapte praf. Suntem acasa de vineri. Bucurati va de burtica. Mie imi e tare dor cu toate ca ultimele saptamani au fost tare grele
Daca fetita nu suge cum trebuie, ar trebui verificata daca are fren lingual si / sau labial si intervenit, daca se confirma.
De mare ajutor ti-ar fi acum un consultant in alaptare, care printre altele, poate verifica si dc are fetita fren. |
| Mire wrote:Gravidute..eu sunt la inceput.Am cam 5sapt si 4zile. Si de ieri dupa amiaza am niste scurgeri bej inchise,apoi spre galbui..mai apoase. Iau utrogestan 3/zi si no spa la 12ore. Vineri merg la eco.Medicul a zis sa fac repaos total,fara efort. Munca mea implica statul in picioare cca 8ore,si pauze pe scaun de cateva min..plus cateva greutati de carat.. Ieri am fost aproape toata ziua singura si cred ca m-am suprasolicitat.. A mai patit cineva sa aiba scurgeri de genul asta? Medicul a zis ca pot fi de la efort sau de la fixarea sarcinii.Pana vineri la eco sa stau la pat si sa urmaresc secretiile. Sper sa fie ok.Doamne ajuta!!!
Mire, urmaresc de peste 1 an forumul si te stiu de cand ai intrat la aspirici. Tare mult m-am bucurat cand am aflat ca astepti un bebe Esti la inceputul sarcinii, ar trebui sa ai grija de tine, cu atat mai mult acum, cand primul trimestru este crucial, din punctul meu de vedere.
Si eu am depus ceva efort la un moment dat si ziua urmatoare eram la urgente, ca aveam niste fire de sange in secretii. Doc meu mi-a interzis o perioada orice efort fizic. Cumnata mea a avut scurgeri maronii abundente, umplea 2 absorbante la un moment dat. Era terminata de speriata ce era. Dar slava Domnului, sarcina s-a dezvoltat corect si nepotelul meu e acum bine si sanatos. Iti tin pumnii sa fie totul bine si incearca sa te menajezi cat mai mult posibil. |
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| BabyGimi wrote:Mire, urmaresc de peste 1 an forumul si te stiu de cand ai intrat la aspirici. Tare mult m-am bucurat cand am aflat ca astepti un bebe Esti la inceputul sarcinii, ar trebui sa ai grija de tine, cu atat mai mult acum, cand primul trimestru este crucial, din punctul meu de vedere. Si eu am depus ceva efort la un moment dat si ziua urmatoare eram la urgente, ca aveam niste fire de sange in secretii. Doc meu mi-a interzis o perioada orice efort fizic. Cumnata mea a avut scurgeri maronii abundente, umplea 2 absorbante la un moment dat. Era terminata de speriata ce era. Dar slava Domnului, sarcina s-a dezvoltat corect si nepotelul meu e acum bine si sanatos. Iti tin pumnii sa fie totul bine si incearca sa te menajezi cat mai mult posibil.
Iti multumesc!! Nu sunt abundente..din cand in cand,la toaleta,sau cateva pete pe protej slip.Putin bej inchise,apoi mai galbui,se mai schimba. Sper sa fie in regula! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Felicitari Mire! Sanatate multa si sarcina usoara! Cum stai cu greturile, au inceput?Ar fi bine daca ti-ai gasi un inlocuitor la patiserie, sau sa te ajute cineva macar 4 ore cand volumul de munca este mai mare.
Fetelor, in ultimul trimestru de sarcina se face vreo ecografie transvaginala? Cum verifica colul? |
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Hello mamici Noi ne am intors de la spital, am facut internare de zi pt analize, am facut si eco, avem 2800gr, suntem ok, am facut si test Nst la fel a iesit ok. Analizele sun maine pt rezultate aa vedem cum sunt. Nu am stat f mult la spital, de la 7 la 10,dar nemancata si nici nimic de baut pana la 10m a stors de puteri. Acu suntem in patut si de oboseala nici nu pot adormi
Sonya, pt col se face endo ca sa se masoare,dar se vede si abdominal daca e vezica plina. Cat despre inmormantare eu nu stiu sa fie restrictii, doar ca eu nu m as fi dus ot ca imi e greu sa vad toata ceremonia Mire,ai grija de tine mami,incearca sa gasesti pe cineva sa te ajute. Nu mai ridica tu, mai ales ca deja ai scurgerile astea care ar trebui sa te faca sa stai linistita. Din cate imi amintesc parca e afacerea voastra ,nu? Gaseste si tu pe cineva sa o faci pe sefa Anyta, mai intra pe grupurile de alaptare despre care tot s a discutat,daca nu mai stii iti spunem noi care, si nu pica în plasa formulei. Daca dai si formula si san incet incet o sa ti pierzi lapticul e tare pacat..stiu ca e tare greu...Dar cu ajutor poti reusi sa alaptezi exclusiv. Dea , multumim ca ne ai impartasit experienta,mai ales pt noi iesencele Ma bucur sa aud ca a fost o experienta ok,e incurajant cand auzi mai des si lucruri bune . Mai avem si noi asa putin... Georgy cum esti? |
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Nici de Sin nu mai stim nimic. Oare ce mai face? |
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Eileen wrote:Hello mamici Noi ne am intors de la spital, am facut internare de zi pt analize, am facut si eco, avem 2800gr, suntem ok, am facut si test Nst la fel a iesit ok. Analizele sun maine pt rezultate aa vedem cum sunt. Nu am stat f mult la spital, de la 7 la 10,dar nemancata si nici nimic de baut pana la 10m a stors de puteri. Acu suntem in patut si de oboseala nici nu pot adormi Sonya, pt col se face endo ca sa se masoare,dar se vede si abdominal daca e vezica plina. Cat despre inmormantare eu nu stiu sa fie restrictii, doar ca eu nu m as fi dus ot ca imi e greu sa vad toata ceremonia Mire,ai grija de tine mami,incearca sa gasesti pe cineva sa te ajute. Nu mai ridica tu, mai ales ca deja ai scurgerile astea care ar trebui sa te faca sa stai linistita. Din cate imi amintesc parca e afacerea voastra ,nu? Gaseste si tu pe cineva sa o faci pe sefa Anyta, mai intra pe grupurile de alaptare despre care tot s a discutat,daca nu mai stii iti spunem noi care, si nu pica în plasa formulei. Daca dai si formula si san incet incet o sa ti pierzi lapticul e tare pacat..stiu ca e tare greu...Dar cu ajutor poti reusi sa alaptezi exclusiv. Dea , multumim ca ne ai impartasit experienta,mai ales pt noi iesencele Ma bucur sa aud ca a fost o experienta ok,e incurajant cand auzi mai des si lucruri bune . Mai avem si noi asa putin... Georgy cum esti? Imi poti spune cum se numesc grupurile te rog? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2016 Mesaje: 58
| Buna burtici. M-am inscris in grupul Alapteaza! dar nu mi-a acceptat nimeni inscrierea si am nevoie de informatii. As vrea sa renunt la masa de seara cu lapte praf sa ii dau san, dar nu mai vine lapte.toata ziua ii dau san ,doar seara lapte praf.
Asa repede trece timpul de cand e bebele, deja avem 5 saptamani
Va pupam |
|
| anyta88 wrote: Imi poti spune cum se numesc grupurile te rog?
Grupul de alaptare este "Alapteaza!" - mai jos ai poza cu ce trebuie facut pt inscriere.
In caz de nevoie, grupul pentru fren este " Fren lingual, fren labial Romania". BabyGimi attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| BabyGimi wrote:
Grupul de alaptare este "Alapteaza!" - mai jos ai poza cu ce trebuie facut pt inscriere.
In caz de nevoie, grupul pentru fren este " Fren lingual, fren labial Romania".
M am inscris dar nu mi da nimeni accept! |
|
| Danamat wrote:Buna burtici. M-am inscris in grupul Alapteaza! dar nu mi-a acceptat nimeni inscrierea si am nevoie de informatii. As vrea sa renunt la masa de seara cu lapte praf sa ii dau san, dar nu mai vine lapte.toata ziua ii dau san ,doar seara lapte praf. Asa repede trece timpul de cand e bebele, deja avem 5 saptamani Va pupam
Iti sabotezi singura lactatia, in conditiile in care alaptarea noaptea este extrem de importanta - uite mai jos un link catre un articol despre subiectul asta. http://clubulbebelusilor.ro/articol/1259/importanta-alaptarii-in-timpul-noptii.html
Legat de scoaterea laptelui praf, e perfect ca vrei sa renunti la el, dar asta trebuie facuta treptat, maxim 10 ml pe zi, nu dintr o data, sa nu risti altfel ca bebe sa se dezhidrateze. Urmareste cate scutece uda copilul in 24 ore.
Aderarea la grup e putin anevoioasa, comparativ cu alte grupuri, se discuta prin mesaje private ca na.. ei sunt mai speciali :)) |
|
| anyta88 wrote: M am inscris dar nu mi da nimeni accept!
o sa :) urmareste-ti mesajele private pt "Alapteaza!". Vor trimite mesaj cu regulile grupului si tu tb sa confirmi ca esti de acord. Apoi, ei te vor accepta :) |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/8/2016 Mesaje: 137
| Mire wrote:Iti multumesc!! Nu sunt abundente..din cand in cand,la toaleta,sau cateva pete pe protej slip.Putin bej inchise,apoi mai galbui,se mai schimba. Sper sa fie in regula!
Vezi sa nu fie de la Utrogestan. Si eu luam 3 ovule pe zi si aveam scurgeri de la ele.
Sonya mie imi masura colul la eco...se vedea...inainte de nastere mi l-a verificat "manual" :D dar eco intravaginal nu am facut mai tarziu de 12 sapt parca.
|
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Danamat, Anyta, pt grupul Alapteaza!nu este suficient sa dai inscriere. Prima data cautati pagina ADERARE GRUP ALAPTEAZA si scrieti un mesaj privat prin care spuneti cs doriti sa va inscrieti pe grupul Alapteaza. Apoi va raspunde cineva,purtati o discutie si va va inscrie în grup. Eu mai sunt pe In brate la mami (aici doar te inscrii cu un click ) pe Blw Romania (asta e cu autodiversificarea) si Juwy m-a inscris pe Wikimama Romania....a si pe Sprijin pentru Alaptare Iasi. |
|
|