Gravidutzele noastre dragi - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lara_plus
Scris: Saturday, September 10, 2016 4:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/17/2016
anyta88 wrote:
Fetele cu sarcina mai avanSATA,vi se a întâmplat sa aveti zile când bebe misca foarte putin spre deloc? Nu prea am simtit o azi decât foarte putin si destul de încet.

Fetele care au nascut deja si au avut aceeasi situatie au spus ca este normal pentru ca e mare bebe, spatial mic. Dar ca sa te linistesti ele aveau cateva remedii ce le-am retinut: sa bei un pahar cu apa rece sau sa mananci ceva dulce si dupa sa stai linistita ca o sa simti bebele. Sau sa te masezi pe burtica si o sa-ti raspunda bebe mic cum poate. :) coeur
lara_plus
Scris: Saturday, September 10, 2016 4:06 PM
Nivel

Danamat wrote:

Luni am fost la control si a zis k lichid mai este, placenta e de gradul II-III.luni mai merg iar la control.mi-a mai zis ca colul e lung, dar se pregateste. Apai nu stiu ce sa inteleg prin asta
Faza cea mai rea e ca de 2 zile parca am intrat in depresie, plang fara motiv si am o stare psihica foarte naspa.Cray

La sfarsitul sarcinii si cum e cazul tau dupa 40 saptamani e importanta placenta ca imbatraneste si ea saraca si lichidul. Doctorita a zis ca e ok..cand te mai duci?

Trebuie sa fii puternica pentru bebelul tau! Ai asteptat atat de mult si te-ai pregatit si probabil esti si nerabdatoare si coplesita. Sa vorbesti cu sotul sau cu familia ta de starile astea sa te sprijine. Sunt foarte normale! Dar si tu sa te gandesti ca si bebe vrea sa mai petreaca putin timp doar cu tine, mamica lui draga. Hormonii astia.Hilar Eu cand ma simt asa fac ceva ce-mi place...acum fiecare face si ce poate cu burtica asa avansata. O comedie buna cu sotul tau si ceva bun de papa ce-ti place...O idee. Sau sa te vezi cu o prietena buna..de fapt ea sa vina la tine...sper ca esti mai bine
lara_plus
Scris: Saturday, September 10, 2016 4:07 PM
Nivel

gummy bear wrote:
Multumim computerlove DistanceKiss
Totul a durat 10 ore, din care 8 acasa cu dureri de spate, de burtica si contractii care se indeseau si intensificau in timp. Apoi 2 ore a mai durat de cand am ajuns la spital si pana am nascut. topai
Toate contractiile au fost suportabile, in schimb cusatura epiziotomiei si a rupturii vaginale mi s-au parut horror. E o experienta de neuitat, e f important sa ascultati de doctor cand sunteti pe masa de nastere, chiar daca vi se pare ca ceea ce va cere e greu sau poate imposibil.

Sa-mi spui te rog si peste o saptamana cum este cusatura..adica cum se vindeca. Poti sa stai in picioare, sa tii bebele? Cand mergi la baie te doare/ustura?
Turti Maria
Scris: Saturday, September 10, 2016 4:31 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/1/2016
anyta88 wrote:
Fetele cu sarcina mai avanSATA,vi se a întâmplat sa aveti zile când bebe misca foarte putin spre deloc? Nu prea am simtit o azi decât foarte putin si destul de încet.

Se intampla in unele zile,poate esti mai obosita sau pur si simplu e bebele mai lenes, asteapta sa vezi cum va fi deseara, daca si maine nu o sa-l simti atunci vorbeste cu medicul. Incearca sa stai cat mai linistita si o sa vezi ca va gi bine pupici
anasstasia
Scris: Saturday, September 10, 2016 9:27 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2016
Am fost la eco. Bebelina mea e o grasana de 925 g. Doctorita a fost foarte multumita de ea, a zis ca-i perfecta.

Anyta, te inteleg. Si eu ieri abea am simtit-o pe a mea si intrasem in panica. Astazi a facut iar scandal, ca de obicei.
BabyGimi
Scris: Saturday, September 10, 2016 9:28 PM
Nivel

Inregistrat: 7/4/2016
Turti Maria wrote:

Se intampla in unele zile,poate esti mai obosita sau pur si simplu e bebele mai lenes, asteapta sa vezi cum va fi deseara, daca si maine nu o sa-l simti atunci vorbeste cu medicul. Incearca sa stai cat mai linistita si o sa vezi ca va gi bine pupici

Anyta88, si eu aveam zile cand simteam copilul ceva mai rar in anumite zile, insa aveam grija ca in nicio dimineata sa nu ma dau jos din pat pana cand nu il simteam.
Cand era sarcina avansata, doctorul mi-a spus sa vin la control in cazul in care observ diminuarea miscarilor fetale, pt o perioada mai indelungata de timp (gen o zi intreaga). Cum spunea Lara de exemplu, la mine intotdeauna a functionat apa rece. Aveam contant la frigider, tocmai in ideea asta, iar copilul se activa imediat dupa ce beam. In cazul meu, dulciurile nu isi faceau efectul:)
Bafta multa sa fie totul bine si bebe sa stea cat mai mult in burtica. Dar in caz de ingrijorare, cel mai bine e sa verifici ca e totul ok.
anasstasia
Scris: Saturday, September 10, 2016 9:29 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2016
Plec o saptamana la tara. Danamat, cand ma intorc sa te gasesc cu bebele in brate computerlove
BabyGimi
Scris: Saturday, September 10, 2016 9:35 PM
Nivel

Inregistrat: 7/4/2016
Gummy Bear, felicitari!!!! Sa fiti sanatosi amandoi!yes

Danamat, esti tot mai aproape de momentul in care iti vei tine copilul in bratehearts Cred ca pana maxim miercuri vei naste, iti tin pumnii. Si Doamne ajuta sa te ajute si colul:( pe mine din pacate, nu m-a ajutat si timp de 8 ore nu am avut nicio contractie, desi membranele erau rupte, dar colul era lung, inchis si posterior, prin urmare.. eu am fost nevoita sa fac cezariana.

DAR!! dar, nu inseamna ca asta se va intampla si cu tine, ideea nu este sa te sperii. Am incredere ca o sa fii bine si bebe o sa fie si el un perfect! hearts Abia astept sa ne dai de veste :)
gummy bear
Scris: Saturday, September 10, 2016 10:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/15/2015
lara_plus wrote:

Sa-mi spui te rog si peste o saptamana cum este cusatura..adica cum se vindeca. Poti sa stai in picioare, sa tii bebele? Cand mergi la baie te doare/ustura?

Da, stau in picioare, merg dar cu pasi mai marunti..In sezut nu am voie..in general ustura, nu neaparat cand merg la baie, ci mai mereu.. doar cand il am pe bebe cu mine uit de tot si toate coeur
Si eu sunt curioasa cum se va prezenta situatia in continuare... To be continued Cheek Kiss
anyta88
Scris: Saturday, September 10, 2016 10:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
Va multumesc pentru raspuns. Spre seara si a reluat activitateatopai
Luni am programare la medic!
Danamat
Scris: Saturday, September 10, 2016 10:47 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2016
Fetelor va multumesc mult de incurajare.
Luni ma mai duc la un control.
Sper sa vin cu vesti bune.
De vreo 2 ore bebele e foarte activ, simt cum ma apasa jos, poate isi cauta pozitia de iesire Hands
Cu psihicul deocamdata mi-am revenit.
Va doresc sarcina usoara in continuare si sa vin cu vesti bune
ingrig
Scris: Sunday, September 11, 2016 1:24 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2016
Buna , am nevoie de Proluton de 250/500 mg fiole ! Cine are sa ma anunte ! Va pup
lara_plus
Scris: Sunday, September 11, 2016 5:34 PM
Nivel

Danamat
Scris: Monday, September 12, 2016 10:52 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2016
Buna fetelor, am venit de la control.
Mi-a zis ca inca am colul lung si gros si lichid mai putin.
Poate scadea lichidul fara sa mi se rupa apa?
Greutatea tot 3 kg 300 ar fi.
Oare am sanse sa nasc natural daca ink colul e lung si gros?
Joi dimineata m-a mai chemat la inca un control.
anyta88
Scris: Monday, September 12, 2016 11:50 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
Danamat wrote:
Buna fetelor, am venit de la control.
Mi-a zis ca inca am colul lung si gros si lichid mai putin.
Poate scadea lichidul fara sa mi se rupa apa?
Greutatea tot 3 kg 300 ar fi.
Oare am sanse sa nasc natural daca ink colul e lung si gros?
Joi dimineata m-a mai chemat la inca un control.

Pai de ce nu iti face cezariana daca nu prea vede sanse sa nasti natural?
Am mai auzit ca se poate pierde lichid cate un pic fara sa ti dai seama.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.