Gravidutzele noastre dragi - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MARIUKA
Scris: Thursday, April 2, 2015 10:04 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/17/2015
Buna dimineata burticute cum mai sunteti azi? computerlove eu azinoapte am inceput sa vizitez toaleta de 3 ori odata la 10 apoi la 2 si inca odata la 4 inainte sa mg la lucru incepe deja si vezica mea sa lucreze hohot
Pupici tuturor DistanceKiss DistanceKiss
Mon1
Scris: Thursday, April 2, 2015 1:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/11/2013
Eheee Mariuka ...eu fac poteca la baie
ynnea
Scris: Thursday, April 2, 2015 4:10 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Buna ziua fetelor
Nu am mai avut timp sa intru pe aici,noul rol de mama este putin greu in primele saptamani pana te obisnuiesti cu micutul si pana iti creezi noua rutina......este foarte frumos sa fi mama dar in acelasi timp si suprasolicitant dar asta este....este greu pana se fac ei un pic mai mari.....
Va doresc sarcini usoare in continuare si bebici sanatosi si mancaciosi
MARIUKA
Scris: Thursday, April 2, 2015 5:31 PM
Nivel

Nah eu sunt la inceput draga Mon DistanceKiss
Ynnea multumim DistanceKiss
Ai un bebe frumusel sa iti creasca mare si sanatos computerlove si o sa treaca totu cand auzi ca iti zice mama nu mai conteaza prin cate ai trecut. . .nu mai am copii dar parca cunosc senzatia asta. . . Imi doresc si mi.am dorit f mult pe bebe ce il am acum in burtica si cand mi.e rau incerc doar sa da gandesc cat de fericita voi fi cand il voi tine in brate DistanceKiss computerlove Love
Oare am dreptate mamici? uff AngelNot
deearox
Scris: Thursday, April 2, 2015 6:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2014
Mariuka ai mare dreptate computerlove

Ynea Sigur te vei descurca perfect in rolul de mami Bravoo

Mon nanny raluk criss si toate burticilecomputerlove computerlove computerlove

Nu plecam acasa decat marti dimineata, este batut in cuie Crazy
In ziua aia avem si morto de trim 3 si vom pleca, am facut azi eco si suntem bn, colul inca scurt, mi a dat utrogestan si no spa la perfuzie in continuare, mai ia un set de analize si desigur monitorizarea zilnica Buddy1
Ma simt mult mai bn ca stiu cand plec, desi spitalul inca e o parte proasta ras Dar se termina curand, sunt doar cateva zile Crazy

Pupi computerlove computerlove computerlove
MARIUKA
Scris: Friday, April 3, 2015 6:25 AM
Nivel

Bravo deearox ma bucur ca sunteti bine computerlove si cuminti sic sa fiti cuminti si sanatoase si sa vina bebitza la termen computerlove DistanceKiss pup pe toate burticutele o zi frumosa si usoara computerlove DistanceKiss DistanceKiss
crissy84
Scris: Friday, April 3, 2015 8:21 AM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
deearox e bine ca e bebe sanatos.nu conteaza timpul cat stai in spital,voi sa fiti bine.Rabdare si o sa ajungeti acasuca in curand.Cheek Kiss

Offff fetelor am inceput cu analizele.este dezastruos timpul de asteptare la stat.Ieri am stat 4 ore la spital sa apuc sa mi recolteze.Macar am scapat cu torch ul gratuit.Miercuri iau rezultatele si dupamasa merg sa fac si bitestul.Abia astept sa vad rezultatul la bitest,am o frica Cray
Desi e urat afara va doresc o zi minunata.Va pupacesc pe toate computerlove
Mon1
Scris: Friday, April 3, 2015 9:11 AM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Deea stiu ca e tare greu sa stai intr-un spital ( eu una le detest), dar este spre binele bebelinei. Sunt convinsa ca la fel gandesti si tu. Inca putin si mergeti acasica, bine si sanatoase. Va pupamDistanceKiss DistanceKiss ( Mon & Anna Maria)
Crissy eu analiza aia torch am platit-o, dar macar nu am stat atat. Va fi bine la bitest. Fi pozitiva si va merge totul strunaCheek Kiss
Ynnea sa creasca mare si sanatos printul tau. DistanceKiss
Mariuka ai dreptateDistanceKiss
O zi superba!computerlove
RalukM
Scris: Friday, April 3, 2015 9:49 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Neata,

Deea mai ai putin si ajungi acasa, e naspa rau in spital dar asta e e pt binele vostru.La ce spital esti?
Crissy o sa fie bine bitestul.
Eu nu mai pot dormi bine deloc, burtica mea e din ce in ce mai grea si intorsul de pe o parte pe alta uneori devine chiar dureros, bebelina mea are alt program de somn decat al meu:)) e f activa inainte de somnul meu si apoi intre 2-5dim.Luni am intalnirea cu neonatologul si anestezistul...trebuie sa mi fac o lista de intrebari sa ma lamureasca bine si apoi incepem numaratoarea inversa. Ma simt tare ciudat, ma sperie ideea de operatie,mai mult ma sperie si faptul ca ju voi fi asa mobila ca dupa o nastere naturala...de ajutat are cine dar chiar daca...si mai e faza la ceza ca doc sa scoata copilul cat mai aproape de termen,sa nu grabeasca procesul cu nimic,bineinteles tinand cont de aspectele legate de sanatatea mea si a bebelinei.Sper sa fie totul bine si contrar panicilor mele totul sa decurga smooth:)
MARIUKA
Scris: Friday, April 3, 2015 9:50 AM
Nivel

Crissy si Mon acuma inteleg ca trebuie facute o gramada d analize in timpul sarcini astea care ati scris voi nu am auzit stiam doar ca se face ceva la inceput si am mai auzit de la o prietena care este aici in viena ea are 7 luni si a puso sa bea un pahar cu glucoza si in 3 ore ia luat 3 sau 4 tuburi de sange in rest nu mai stiu ce analize se mai fac, . . Mi.e asa frica nu stiu ma simt atat de nestiutoare mi.e frica , ca daca nu o sa fiu o mama buna. . Incerc sa invat citesc in fiecare zi de sarcina si in fiecare zi aud lucruri noi sper sa fie bine si sa ma descurc Cray
Criss2014
Scris: Friday, April 3, 2015 10:11 AM
Nivel

Inregistrat: 9/17/2014
Buna dimineata.
La noi cred ca vine iarna. Ieri a nins, acum bate un vant rece de nu-ti vine sa iesi din casa. Am coborat doar pana la magazinul de langa bloc si am inghetat.
Raluka, o sa fie bine, ai incredere. Si pe mine ma sperie oarecum ideea de operatie programata. La prima cezariana eram internata deja cu 3 saptamani inainte si doctorul a asteptat sa se declanseze nasterea si abia apoi am intrat in operatie. Acum mi-a zis clar ca din cauza diabetului gestational nu asteptam sa vina bebe cand vrea ci o scoate mai repede. Sincera sa fiu, cu toata teama, abia astept. Mi-e atat de greu sa ma ridic din pat, mai ales noaptea cand ies la baie (si se intampla cam de 3 ori/noapte). Abia reusesc sa ma ridic, apoi trebuie sa stau cateva secunde si apoi incerc sa pasesc. Ma doare spatele intr-un punct in zona lombara de simt ca nici nu pot sa pasesc. Plus ca bebita mea s-a intins pana la gat.Lol Nu exagerez, dar simt lovituri chiar sub sani. In orice caz e foarte activa si a mea si mai ales noaptea. Dar misca intr-una. Alex se distreaza. sta in pat langa mine si se uita cum burta mea face valuri, vorbeste cu bebelina si abia asteapta sa vina pe lume.
Ieri am experimentat si eu contractiile BH, am stat cam mult in picioare, am facut ordine in dulapuri si se pare ca nu i-a placut bebelinei. Mi se tot intarea burta astfel ca am luat un NO-SPA si m-am inins. Azi incerc sa fiu mai cuminte desi am o gramada de treburi de facut.
Deea, sanatate ulta si aveti grija de voi.
Crissy, nasol cu statul pe la usile spitalului. Eu urasc sa stau ore in sir pe coridor, asa ca prefer sa platesc decat sa pierd atata timp. Iti tin pumnii pentru bitest. Eu am trecut prin mari emotii in acea perioada, eram de-a dreptul disperata dupa aflarea rezultatului, apoi incet incet m-am linistit.
Mariuka, m-am trezit si eu intr-un final. Abia acum mi-a picat fisa ca tu esti de fapt maria Scriba si ca ti-ai schimbat ID-ul. De asta nu intelegeam cum de in Romania nu gasesti ginecologi romani. Lol
MARIUKA
Scris: Friday, April 3, 2015 7:35 PM
Nivel

Da Criss eu sunt :)). . . Pare rau pentru voi orice ar fi sa fiti sanatoase si sa ai o bebelina skumpa rau d tot si sanatoasa mai asteptam vesti si sa fiti cuminti sic ras DistanceKiss Angel pup fetelor. . Ce ati mai facut azi? . . Pentru cine sarbatoreste duminica aceasta pastele sarbatori frumoase si spor la treaba pupici DistanceKiss
deearox
Scris: Saturday, April 4, 2015 10:11 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
Mariukcomputerlove Stam cumintele yes

Monnu ma incanta spitalul dar fac orice pt fetita mea dance Si noi va pupam dragelor computerlove

Ralukala municipal sunt internata, însa pe aripa noua, renovata, nu e incredibil de bine dar nici rau, asistentele sunt ok, nu am dat spaga sincer, se poarta frumos oricum, curat e...chiar nu pot cere mai mult. Pana si colegele de salon sunt ok :p
Am avut noroc Lol

Criss multumim, la fel si voua computerlove

Va pupam si weekend frumos sa aveti computerlove
MARIUKA
Scris: Saturday, April 4, 2015 10:15 AM
Nivel

Week-end frumos tuturor burticilor computerlove DistanceKiss va pupam computerlove
hope-215
Scris: Saturday, April 4, 2015 10:38 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/5/2014
Buna fetelor. Sunt putin nelinistita si am nevoie de un raspuns pana ajung la dr meu care ma monitorizeaza. Am 21 sapt si am facut ieri morfo fetala si mi-a iesit asa:
Lichid amniotic - Cantitate redusa;
Indice amniotic: 111 mm < percentila 50
Aveti idee daca e bine?...
In rest e totul ok dar cantitatea redusa de lichid amniotic ma cam nelinisteste.. pale
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.