|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| simmo wrote:
Dacă ma tin balamalele, în septembrie as vrea sa întru în concediu. Eu mai am și foarte multe zile de co de odihna (24); aștept sa facem închiderea de Q și din iulie încep sa îmi iau din ele. Am vorbit cu superiorul meu și i-am zis ca asta fiind luna de Q mai stau activa, dar din iulie vreau și eu concediu.
Doamne ajuta sa te țină, simo. E adevărat ca dacă lucrezi iti mai trece timpul altfel, dar e foarte greu. Sper ca măcar ești la 6 ore și iti iei liber legal când mergi la controale (în baza adeverinței). |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Madalina.d wrote:
Doamne ajuta sa te țină, simo. E adevărat ca dacă lucrezi iti mai trece timpul altfel, dar e foarte greu. Sper ca măcar ești la 6 ore și iti iei liber legal când mergi la controale (în baza adeverinței).
Nici acum de la hr nu m-au trecut cu pontaj de 6 ore (sunt amețiți rău, avem colegi noi acolo). Nici nu am insistat pentru ca dacă muncesc de acasă, am putut sta 8 ore. Dacă ma vor chema la birou, trec imediat pe 6h. Pentru programari nu aduc adeverință pentru ca ma înțeleg cu superiorul și colegii când lipsesc și ma acopera ei în intervalul respectiv. Nu au fost probleme niciodată aici. Am scăpat de birocrație pe partea asta. |
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 934
| Alicia, ce bine ca e totul ok in final ne mai scrii cand mai prinzi timp liber later edit * vai dar mi s-a facut pielea de gaina citind ce ai scris despre nastere 🥺 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Andreea_neacsu wrote:Alicia, ce bine ca e totul ok in final ne mai scrii cand mai prinzi timp liber later edit * vai dar mi s-a facut pielea de gaina citind ce ai scris despre nastere 🥺
Andreea nu te speria ,fiecare nastere e diferită, fiecare corp rezista altfel.Capul sus o sa fie bine ai sa vezi😘😘 |
|
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| simmo wrote:Fetelor, iar am un moment de tristețe. Eu am obosit ca nu mai îmi trece vomitatul ăsta 😪 E mult mai bine față de acum câteva săptămâni, dar parcă m-am saturat de senzația asta. Azi dimineață nici nu an putut sa îl duc pe cel mic la grădiniță. Încă 3,5 luni până la termen; cum spune și doctorul: încă puțin. Oana, cum ești ? E mai bine ? Simmo, fii tare, nu te lasa copleșită de situație. E greu stiu, dar gandeste te ca si m am tot plans de diverse chesti legat de greutatea burtii mele, legat de faptul ca nu as vrea sa fie rac bebei sa fie leu, gânduri tâmpite si uite ca am născut prematur si acuma stau in spital cu ei pana împlinesc vârsta gestațională de 38 de saptamani, adica inca vreo 6 saptamani, ca proasta m am plans de diverse lucruri neimportante, sa zic ca am noroc ca nu am alt bebe care ma asteapta acasa, decat pe bebele de sotul meu, care ii este greu fara mine, Asta e clar ! Iti doresc sa scapi de senzația asta de rau, dar mai bine sa ajungi la termen decat sa ajungi ca mine! Te imbratiseaz cu drag |
|
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Andreea_neacsu wrote:fetele care nasc sau au nascut la stat , ati primit de la ei camasa in sala de operatie , ori v-ati dus voi cu a voastra proprie ? am luat 3 camasute desfacute la sani si acum m-a traznit pt sala de operatie ce voi purta .. ca ma gandesc ca daca am o anume camasa , cand merg in salon o sa iau alta caci se va murdari de sange si betadina (cred eu ) Eu am primit de la ei. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/5/2021 Mesaje: 193
| Lena_cnd wrote: Simmo, fii tare, nu te lasa copleșită de situație. E greu stiu, dar gandeste te ca si m am tot plans de diverse chesti legat de greutatea burtii mele, legat de faptul ca nu as vrea sa fie rac bebei sa fie leu, gânduri tâmpite si uite ca am născut prematur si acuma stau in spital cu ei pana împlinesc vârsta gestațională de 38 de saptamani, adica inca vreo 6 saptamani, ca proasta m am plans de diverse lucruri neimportante, sa zic ca am noroc ca nu am alt bebe care ma asteapta acasa, decat pe bebele de sotul meu, care ii este greu fara mine, Asta e clar ! Iti doresc sa scapi de senzația asta de rau, dar mai bine sa ajungi la termen decat sa ajungi ca mine! Te imbratiseaz cu drag
🤗🤗🤗 e greu sa îți controlezi gândurile si sentimentele. Fii mai indulgenta cu tine 🤗 Toate ne gândim la tot felul de lucruri inevitabil. Puuuuup si totul va fi bineeee. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/5/2021 Mesaje: 193
| Eu am fost ieri la ultima consultație. Pe 15 Iunie am Nașterea programată. Tot ieri a fost si ultima zi de munca. Am rezistat cu stoicism sa merg la munca pana in săptămana 38 :))). Bebe are deja 3.5 kg plus minus abaterea aia clasica. Are cordonul iarăși in jurul gâtului si a zis ca e bine ca facem cezariana. Ca si kg e destul de grăsuț, sigur are măcar 3.300 poate chiaf si peste 3.500. Si cam asta e. Am ceva emoții dar asa cum ați trecut voi prin asa ceva trebuie sa trec si eu. Nu e un capăt de lume. Pana la urma totul se rezuma la recuperarea de după cezariana ca apoi odată ajunsă acasă altele sunt provocările si frumusețile ☺️☺️☺️ Si ceva ce nu trebuie sa uitam niciodată : am fist binecuvântate sa reușim sa avem bebe si sa ne îndeplinim visul si aceasta idee sa ne ghideze spre a gândi pozitiv mereu si a ne bucura de fiecare clipa si a ne face mai putine griji 😁 |
|
| eva.maria wrote:Eu am fost ieri la ultima consultație. Pe 15 Iunie am Nașterea programată. Tot ieri a fost si ultima zi de munca. Am rezistat cu stoicism sa merg la munca pana in săptămana 38 :))). Bebe are deja 3.5 kg plus minus abaterea aia clasica. Are cordonul iarăși in jurul gâtului si a zis ca e bine ca facem cezariana. Ca si kg e destul de grăsuț, sigur are măcar 3.300 poate chiaf si peste 3.500. Si cam asta e. Am ceva emoții dar asa cum ați trecut voi prin asa ceva trebuie sa trec si eu. Nu e un capăt de lume. Pana la urma totul se rezuma la recuperarea de după cezariana ca apoi odată ajunsă acasă altele sunt provocările si frumusețile ☺️☺️☺️ Si ceva ce nu trebuie sa uitam niciodată : am fist binecuvântate sa reușim sa avem bebe si sa ne îndeplinim visul si aceasta idee sa ne ghideze spre a gândi pozitiv mereu si a ne bucura de fiecare clipa si a ne face mai putine griji 😁
Vai, ce aproape e! Odihnește-te, fa ce iti place în zilele care au mai rămas, ca apoi se schimba treaba 😅. Nu știu cum ai rezistat pana acum, dar te admir, sincer. Eu și dacă nu aveam probleme tot nu mai puteam, abia ma mișc și ma dor toate 😅. Si da, nici nu contează cum naști, nu ești mai mult sau mai puțin mama. Celor care criticau sau comentau vis-a-vis de tipul de nastere mereu le-am zis ca indiferent cum naști, aia e, trece - ca stai nu știu câte ore în travaliu sau ca stai apoi la ati, te recuperezi, însă adevărata provocare e sa ții copilul în viata odată ajunși acasă 😂😂. Știu, suna răutăcios și urat, dar altfel nu le mai închizi gura. Iti doresc o nastere ușoară, sabte recuperezi rapid de tot, ca apoi sa te poți bucura de bebe. Mai ai de pregătit chestii pt bebe? |
|
| Lena_cnd wrote: Simmo, fii tare, nu te lasa copleșită de situație. E greu stiu, dar gandeste te ca si m am tot plans de diverse chesti legat de greutatea burtii mele, legat de faptul ca nu as vrea sa fie rac bebei sa fie leu, gânduri tâmpite si uite ca am născut prematur si acuma stau in spital cu ei pana împlinesc vârsta gestațională de 38 de saptamani, adica inca vreo 6 saptamani, ca proasta m am plans de diverse lucruri neimportante, sa zic ca am noroc ca nu am alt bebe care ma asteapta acasa, decat pe bebele de sotul meu, care ii este greu fara mine, Asta e clar ! Iti doresc sa scapi de senzația asta de rau, dar mai bine sa ajungi la termen decat sa ajungi ca mine! Te imbratiseaz cu drag
Lena, dar bebeii sunt bine, nu? Ma gândesc ca doar pt a lua în greutate trebuie sa stați, nefiind alte probleme. Tu cum ești? |
|
| AliciaAlicia wrote:
Andreea nu te speria ,fiecare nastere e diferită, fiecare corp rezista altfel.Capul sus o sa fie bine ai sa vezi😘😘
Alicia cum sunteți? Plecați mâine acasă? |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 934
| Eva , mai e asa putin doamne cum trece timpul Lena sunt sigura ca toate am mai gandit chestii dinastea , asta nu inseamna ca din cauza a ceea ce ai gandit s-a intamplat sa nasti prematur sau ca asta e o pedeapsa pt ce ai gandit si eu mai am nopti cand abia pot dormi ( de ex alaltaseara am adormit la 6 si m-am trezit la 9 si na ) sau cand am carcei de ma omoara , sau cand abia ma mai misc si ma gandesc ca daca as naste mai repede as scapa mai repede de astea .. si pe timpul sarcinii am gandit multe , ca oboseala si hormonii isi mai spun cuvantul . nu te mai invinovati , lasa lucrurile asa cum au fost , tu esti bine , bebeii sunt bine , o sa ajungeti in siguranta acasa 🥰 |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1543
| eva.maria wrote:Eu am fost ieri la ultima consultație. Pe 15 Iunie am Nașterea programată. Tot ieri a fost si ultima zi de munca. Am rezistat cu stoicism sa merg la munca pana in săptămana 38 :))). Bebe are deja 3.5 kg plus minus abaterea aia clasica. Are cordonul iarăși in jurul gâtului si a zis ca e bine ca facem cezariana. Ca si kg e destul de grăsuț, sigur are măcar 3.300 poate chiaf si peste 3.500. Si cam asta e. Am ceva emoții dar asa cum ați trecut voi prin asa ceva trebuie sa trec si eu. Nu e un capăt de lume. Pana la urma totul se rezuma la recuperarea de după cezariana ca apoi odată ajunsă acasă altele sunt provocările si frumusețile ☺️☺️☺️ Si ceva ce nu trebuie sa uitam niciodată : am fist binecuvântate sa reușim sa avem bebe si sa ne îndeplinim visul si aceasta idee sa ne ghideze spre a gândi pozitiv mereu si a ne bucura de fiecare clipa si a ne face mai putine griji 😁 Bună Eva!Ce grāsunel este băiețelul!Ce puțin mai ai!!!!! Astăzi am și eu control la ora 18.Poate stabilim și data pentru cezariană. |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1543
| Oana ce mai faci? |
|
| Oana ce mai faceți? V-ati nai acomodat cu noua formula?
Gaby te așteptăm cu vesti. Simo și pe tine ca parca și tu ziceai ca mergi azi. |
|
|