Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Am fost acum 3 saptamani cu Maria la Safari parc. Nu ma asteptam la cine stie ce ... descoperiri spectaculoase in reactii, insa va spun ca sunt surprinsa placut de experienta . Maria a vazut multe animale , parte din ele total noi. Dupa excursie le recunoaste pe carti , la televizor , in fotografiile pe care le-am facut acolo. Sunt .... multumita peste poate de rezultate.
Pana acum recunoaste singura si le striga :
catzeu cutzu cutzu = catelul cutu cutu pitzi = pisica ata - mac - mac = rata tigu = tigru mamutza = maimutza fantu = elefantu bubuza = buburuza . e valabil si pt furnica , musca .... pasa = pasarea pobeu = porumbelul giafa = girafa defnu = delfinul pece = peste
sper ca nu am omis nimik.
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Safari? Vreau si eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeu! Pana una alta, am fost si noi la Gradina Zoo ca tare-i frumos si e bine ingrijita. Printre vietuitoare: multi lei, si puiuti, doi tigri superbi, maimute, ursi, cerbi, caprioare, mistreti si tot felul de pasari incepand de la banala rata si terminand cu fazanii...
Iubita Mariuca! Ce sa-ti spun...Alex zice la fel la pesti - "pece", "mamuta" la maimuta, si-acum sa mai scriem: - elementul cel mai important dintr-o Gradina Zoo: "cocoshi" de care cu greu se desparte; - upu - lupul; - pisica - tigru; - leu'; - pasaica - "pasarica" - latza - rata; - piu - pui; - hai sa punem si noi cateva poze... - calu' - calul Hai sa punem cateva poze...
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Mariuca.....ce distractie pe tine! Vrem si noooi!!!!!!!!!!! ...sau macar la zoo cu Alex |