Fotografii / poze din Onesti
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Khriss
Scris: Wednesday, August 27, 2008 2:58 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Pt cine nu stie,Onesti este un orasel mic si foarte frumos din Moldova.Am fost in vizita anul trecut la socrul meu si m-am indragostit de acest oras.Plin de vegetatie,curat,inconjurat de dealuri,parcuri putine dar frumoase.Ceea ce mi-a placut la nebunie este faptul k pe fiecare din dealurile din jurul Onesti-ului este construita cate o cruce imensa (ornata probabil cu multe becuri caci noaptea lumineaza ca zanele din basme)
Le recomand cu caldura celor care ajung vreodata in Moldova sa viziteze si acest orasel campfire

Parcul din Onesti:

Unul din dealurile cu cruci:

O biserica ce se construieste de o gramada de ani si nu se mai termina(sa se vada k suntem in Romania):

Un deal din apropiere:

Primaria Onesti

La periferie:

Hotel Trotus:
O kestie comica la aceasta ultima poza:desi nu se poate vedea bine in imagine,pe sigla hotelului Trotus este pusa o macheta ce intruchipeaza...un om!Pe cuvant de onoare...era sa fac infart cand l-am vazut prima data...credeam k e unul mai suparat ce vrea sa se arunce in kp...

Eminescu:

t-mihaela
Scris: Wednesday, August 27, 2008 5:16 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
plans plans plans plans plans daca mai faceai un pas imi pozai si blocul meu.Mai ai poze din preajma hotelului?ras
Khriss
Scris: Wednesday, August 27, 2008 11:24 AM

din pacate astea sunt toate pozele pe kre le-am facut sic
Khriss
Scris: Wednesday, August 27, 2008 11:26 AM

mihaela....dak tot esti oneshteanca...spune-mi si mie povestea crucilor de pe dealuri pls ras :023:
t-mihaela
Scris: Thursday, August 28, 2008 5:13 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Nu cred ca au vreo poveste speciala, am observat crucea , ca eu doar de una stiu ,imediat dupa inceperea bisericii.De fapt aiai e o catedrala si e mult prea mare pentru puerile orasuui, au inceput-o si n-o mai dau gata ca se face din fonduri bisericesti, colecte de la oameni.
dya
Scris: Thursday, August 28, 2008 8:47 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Cind am vazut denumirea topicului exact la Miha m-am ginditras . Frumos oras , frumoasa zona.love love love
Kiki
Scris: Thursday, September 11, 2008 1:56 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu nu am fost niciodata in Onesti. De mica am dorit sa-l vizitez, ca sa vad si eu orasul Nadiei Comaneci... N-am ajuns...inca. ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.