Nivel: Membru
Inregistrat: 3/9/2015 Mesaje: 58
| Hope26 wrote:Neata dragele mele, geaninab da merg cu banii pregatiti pt plata si voi plati direct cu cardul, se face conversia automata din ron in mdl si e mai avantajos decat la schimb valutar cash.Asa nu umbli nici cu geanta de bani dupa tine si iti ia de pe card exact c-val procedurii, nu mai calculezi tu pe la case de schimb valutar. tanya86 embriotransferul se face cam la mijlocul menstrei, dar e si in functie de analize.Eu cand ma pregateam pt asta, mi-au masurat estrogenul si progesteronul la interval de 2-3-4 zile.O sa fie bine, fii increzatoare. Nadea, inulia e normal sa simtiti emotii cu noi, doar suntem o mare familie aici.Cu voi o sa impart stresul prin care voi trece, promit Pupici si imbratisari! Mul?umesc pt raspuns ! Voi proceda ?i eu ca tine . Ideea e ca nu am primit înca raspuns de la d-na dr când sa vin. Mi-a spus în ultimul mail intre 22-24, dar fara o ora. Nu stiu cum sa fac , în ce zi sa merg daca nu-mi raspunde la mail . Pupici tuturor ! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Hope care stres?stii ca noi te vrem pozitiva???tr vom tine in buna dispozi?ie ca de data depinde tot |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| geaninab-mie mi-a spus sa vin pe 23-24 iunie, ora 10 dimineata.Am specificat in mail ca nu vreau vineri-sambata ca stiu ca atunci e mai aglomerata.Daca mie mi-a comunicat aceasta ora, inseamna ca pe aceasta ora e mai putin aglomerat,deci ai putea si tu sa ajungi cam tot atunci.Eu voi pleca din Iasi pe 23 iunie (atunci isi poate lua sotul liber de la servici), la ora 6 dimineata.La semnarea contractului trebuie sa fie ambii parteneri prezenti. elena2015 o sa incerc sa-i trimit un mail cu rugamintea ta,nu am nimic de pierdut.Cum aflu ceva te anunt. inulia- ''stres'' era in treacat spus, ma simt foarte bine, plina de speranta, dar si nerabdare. |
|
Inregistrat: 6/10/2015 Mesaje: 26
| elena2015 wrote:Buna tututor, nu am reusit sa mai intru zilele astea pe forumm...
elena2015 ai primit mail de la dna Diana? Eu sunt asteptata pe 23-24 iunie la ora 10, intr-una din aceste zile.Daca vrei poti merge si tu cu noi, vb cu dna dr sa vezi daca te poate primi si pe tine.
Hope, trimisesem in prealabil doua mail-uri pentru programare, unul pe adresa clinicii Medpark si unul doamnei doctor, din pacate nu am primit raspuns de la doamna Diana, in schimb am primit un raspuns de la Irina Tulgara si mi-a facut o programare pe 30 iunie. Mi-ar fi placut sa merg in perioada in care mergeti voi, ar fi fost perioada propice si pentru mine si aveam oportunitatea de a ne cunoaste personal...dar...avand in vedere ca esti deja pacienta doamnei doctor si iti raspunde mai cu usurinta la mail-uri, ai putea tu sa ii trimiti un mail doamnei doctor si sa o intrebi daca poate sa ma primeasca si pe mine...cine stie!!! buna Elena! Sa stii ca si eu facusem o programare si mi-o daduse c-am peste 3 saptamini , insa sotul meu mai istet a intrat la ea intr-o dimineata , si ma programat pe a 2 zi!noi eram de pe loc,din chisinau si am observat ca veneau fete si fara programare se puneau la rind si cind iti ajungea rindul intrai, caci nu stai mult la vorba ea e foarte rapida, ii arati tot pachetul de analize ce ai ii spui cind ai ciclu daca nu sunt mari probleme iti zice ea cind sa vii sa achiti contractul si intrun ceas bun cu Domnul inainte!!! Eu asa am facut, caci cind te programezi sunt multe fete pe aceasi data , ora insa tre sa te pui la rind si poti astepta si 2 ore dar nici nu simti timpul cit de emotionata esti... Iti urez bafta si tie si la toate domnitele de pe forum !cu dzeu si cu mult noroc fetelor |
|
Inregistrat: 3/9/2015 Mesaje: 58
| Buna fetelor! Am primit raspuns de la d-na asist Celac . Sunt programata luni la ora 10 pt a semna contractul ?i câteva analize. Sa dea Dumnezeu sa fie un început bun! Acela?i lucru vi-l doresc tuturor celor care intra în protocol. Doamne ajuta! |
|
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Mult succes fetelor care incep acum protocolul si numai rezultate pozitive sa avem!!!! |
|
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 5
| Sunt o fata tanara, fara loc de munca, fara posibilitati materiale si doresc sa incredintez spre adoptie baietelul pe care il voi naste la sfarsitul lunii iulie 2015. Va rog sa ma contactati doar daca va doriti foarte mult un copil si sunteti siguri ca puteti sa il iubiti si sa ii oferiti un viitor mult mai bun din toate punctele de vedere. Si eu si copilul suntem perfect sanatosi, sarcina a decurs normal fiind sub observatie medicala, control si analize periodice. Va multumesc din suflet! |
|
| Lory2015 iarta-ma draga mea, sa ma ierte Dzeu ca n-as vrea sa te critic, dar NU POT SA CRED ca poti face/zice asa ceva. In primul rand scrii unor fete care lupta din rasputeri sa aibe un copil, ne vindem masini,case,facem credite...si tu il dai ca pe o jucarie ???? Oricat de grea ti-ar fi viata, pacatul care esti pe cale a-l comite, iti va face viata aici pe pamant,cat si viata de apoi (daca ai farama de credinta in Dzeu)si mai grele.Este inuman ce faci : atat pt tine, cat si pt bebe...si pt noi. Mai bine ai cere ajutor sa-l cresti si ai avea mai mare succes, decat sa ceri sa ti-l ia cineva. Am o intrebare care poate n-are nici un rost...zici ca ai fost periodic la controale si analize...vad ca internet ai si adresa de mail...dar ca sa-l cresti pe bietul copil nu ai rupe din bucata ta de paine sa-l cresti??? Iarta-ma poate am fost rea, dar este INUMAN ceea ce vrei sa faci, ia si te mai gadeste...nu fa ceva ce poate ai sa regreti mai tarziu... |
|
Inregistrat: 6/10/2015 Mesaje: 26
| Lory2015 wrote:Sunt o fata tanara, fara loc de munca, fara posibilitati materiale si doresc sa incredintez spre adoptie baietelul pe care il voi naste la sfarsitul lunii iulie 2015. Va rog sa ma contactati doar daca va doriti foarte mult un copil si sunteti siguri ca puteti sa il iubiti si sa ii oferiti un viitor mult mai bun din toate punctele de vedere. Si eu si copilul suntem perfect sanatosi, sarcina a decurs normal fiind sub observatie medicala, control si analize periodice. Va multumesc din suflet! Nu cred Lory ca aici te va ajuta cineva,ai noroc ca suntem pe net si nu in viata reala ca vreo fata care lupta sa devina mama ar putea sa te ia si la bataie!!!scuze ca-ti zic dar inainte de a ramine insarcinata de ce nu te-ai gindit ca nu ai puterea sa te intrezii,nici pe tine si nici pe un sufletel! Nu-ti judec fapta,te va judeca Domnul,dar gindestete bine ce faci,acum nu poti ,dar pe urma vei multumi ca nu ai comis cea mai mare greseala din viata ta,Abandon de propriul Copil , singe din singele tau!!!scuze dar in fata la asa ceva nu pot tacea!!!!!!!! |
|
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Buna dimineata Feti?e dragi!!!succcesc si doamne ajuta!!!Lory sincer de la tine ii de a?teptat la orce dar" prima data pe ecran" cum se zice la noi aud asa ceva.Cum ai putut sa arunci asa învint acei 3000€ daca nu po?i între?ine un copil....nu am cuvinte,dar sper din tot sufletul ca doar esti stresata...cum se intimpla in perioada sarcinii ?i-?i va veni mintea la cap.Nus eu care te voi judeca caci este cel de sus care are grija...dar ma întreb mereu de ce Doamne le dai copii la aea care nui vor,sau care î?i bat joc de ei.Sau vreai sa fii iar in centrul atentiei.Fetelor știți ce mai cred este aceasta Lory o persoana anonima câte își bate joc de durerea noastră |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna ziua drgele mele! Draga Lory sa nu crezi ca cinev din fete te critica au te judeca, nu suntem noi cele care ar trebui sa faca acest lucru,vreau doar sa te gindeti bine la ceea ce faci, noi nu cunoastem circumstantele amanuntite, poate ai ramas gravida din alte motive..., vreau doar ca tu s te gindesti inca o data, imagininiazati ca peste trecerea anilor copilasul tau cind va fi mare si va ieisi de peste poarte orfilinatului va fi singur si nu va vea sustinirea nimanui, nu va putea sa se incadreze in societate asa cum o fa multi alti tineri, putem privi si alt fel lucrurile copilasul tau peste trecerea anilor va face stuii va fi un om mare un om cu siguranta destept, va obine multe, Tu poate atunci iti vei dori sa-ti cunosti copilul la care el ar putea sa-ti intoarca spatele zicindu-ti unde ai fost acesti ani! dar este si o a treia situatie, acum fiinduti greu foarte gru pru ca ne dam bine seama, il creti cu puterile tale, ii oferi putinul pe care il poti ofiri dar cel mai mult si cel mai scump ii poti oferi dragostea de mama, ceea ce noi inca nu o putem face,copilul tau crescind alaturi de tine iti va mingi sufletul, nu-l lasa nu-l lepada nu fa gresala vietii ca o sa-ti para rau cindva e o mica bucatica din tine!Lory iti doresc itelepciune! eu diminiata mam trezit cu lacrimi de la mesajul postat de tine ca mi la trimis Inulea pe telefon, nu fa ceea ce cindva iti va parea rau! |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Hope26 wrote:Lory2015 iarta-ma draga mea, sa ma ierte Dzeu ca n-as vrea sa te critic, dar NU POT SA CRED ca poti face/zice asa ceva. In primul rand scrii unor fete care lupta din rasputeri sa aibe un copil, ne vindem masini,case,facem credite...si tu il dai ca pe o jucarie ???? Oricat de grea ti-ar fi viata, pacatul care esti pe cale a-l comite, iti va face viata aici pe pamant,cat si viata de apoi (daca ai farama de credinta in Dzeu)si mai grele.Este inuman ce faci : atat pt tine, cat si pt bebe...si pt noi. Mai bine ai cere ajutor sa-l cresti si ai avea mai mare succes, decat sa ceri sa ti-l ia cineva. Am o intrebare care poate n-are nici un rost...zici ca ai fost periodic la controale si analize...vad ca internet ai si adresa de mail...dar ca sa-l cresti pe bietul copil nu ai rupe din bucata ta de paine sa-l cresti??? Iarta-ma poate am fost rea, dar este INUMAN ceea ce vrei sa faci, ia si te mai gadeste...nu fa ceva ce poate ai sa regreti mai tarziu... Ai dreptate Alina! Am ramas fara cuvinte iar lacrimile imi curg siroaie pe fata.... Iar tie iti doresc din tot sufletul mult succes- vei reusi pentru ca ai credinta in Dzeu iar dorinta de a avea propriul copil este imensa! noi suntem bine, Miriam implineste azi 6 luni- am plans dimineata eu si sotul de bucurie, nu ne vine sa credem cum a trecut timpul! tuturor va doresc sa va indepliniti visul si va pup cu mare drag! |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Inulia wrote:Buna dimineata Feti?e dragi!!!succcesc si doamne ajuta!!!Lory sincer de la tine ii de a?teptat la orce dar" prima data pe ecran" cum se zice la noi aud asa ceva.Cum ai putut sa arunci asa învint acei 3000€ daca nu po?i între?ine un copil....nu am cuvinte,dar sper din tot sufletul ca doar esti stresata...cum se intimpla in perioada sarcinii ?i-?i va veni mintea la cap.Nus eu care te voi judeca caci este cel de sus care are grija...dar ma întreb mereu de ce Doamne le dai copii la aea care nui vor,sau care î?i bat joc de ei.Sau vreai sa fii iar in centrul atentiei.Fetelor ?ti?i ce mai cred este aceasta Lory o persoana anonima câte î?i bate joc de durerea noastra Inulia- nu cred ca este lory care a facut fiv si ne-a sttesat pe noi si pe dna Diana o perioada (sau gresesc eu, nu mai stiu ce user avea acea lorry) dar indiferent cine ar fi eu cred ca as fi prima din cele care i-ar da o mpalma daca ar fi in fata mea- RUSINE! |
|
| rodixon wrote:noi suntem bine, Miriam implineste azi 6 luni- am plans dimineata eu si sotul de bucurie, nu ne vine sa credem cum a trecut timpul! La multe ''lunite'' Miriam, sa cresti mare si frumoasa si sa aduci bucurie parintilor mereu. Rodixon multumesc pt gandurile calde, esti o draguta ca de obicei. Mai trimite-ne cate o poza sa ne incantam si noi ochii si inimile. Pupici. |
|
| Nadiusa...n-am uitat de tine, pupici & imbratisari...si tot soarele de pe cer. |
|
|