Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Fetelor merci puntru sugestii noi cu sotsu nu avem un nume pentru baitsel de asta si fac listutsa mea sa fie gata atunci cind se va naste si voi intelege care nume este al lui..
Rodixon incepe a scrie o carte eu voi fI prima cumparatoare! De botez vb mai tirziu..e devreme inca.
imi pare rau pu adr dar vreu sacontinue sa lupte cum a luptat rodixon pu fericirea sa! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/9/2015 Mesaje: 58
| Buna fetelor! Am nevoie de sfatul vostru. Ma gândesc sa fac Fiv în iulie, cam atunci cred ca as face rost de bani. Nu stiu cam cu cat timp înainte sa merg la d-na dr Diana, sa-mi vada istoricul de analize, sa discutam, planificam ce mai trebuie sa fac înainte. Cam în cat timp reu?esc sa fac o programare? Are program ?i sâmbata? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| geaninab wrote:Buna fetelor! Am nevoie de sfatul vostru. Ma gândesc sa fac Fiv în iulie, cam atunci cred ca as face rost de bani. Nu stiu cam cu cat timp înainte sa merg la d-na dr Diana, sa-mi vada istoricul de analize, sa discutam, planificam ce mai trebuie sa fac înainte. Cam în cat timp reu?esc sa fac o programare? Are program ?i sâmbata? Eu zic cit mai curind, sa ai timp sa mai facic eva ana;ize si daka nu-s ok cuma a fost la mine cu vit d si cu prolactina, sa ai timp sa iei medicatia necesara, nu a mai ramas atit de mult, plus un ciclu sa te monitorizeze. Zic sa mergi cit mai curind ! succese mari si cu Doamne ajuta ! |
|
Inregistrat: 11/15/2014 Mesaje: 20
| Buna!Da,nu am vrut sa va întristez ?i pe voi. Mie una nu îmi facea deloc bine când aflam de rezultate negative când am intrat în protocol ?i exact când am facut punc?ia,Nelly a avut rez negativ ?i avusese doar un embrion transferat.Am fost în aceea?i situa?ie, doar cauza a fost alta.Rodixon,mi-ai fost alaturi ?i Î?i mul?umesc din tot sufletul.Sunt trista dar eu va urez succes în continuare ?i nu uitati: nici o poveste nu seamana Una cu alta.Va pup ?i voi mai urmari acest forum...dar nu ?tiu pentru cât timp...Orice procedura pentru mine una e doar o încercare. ..posibil repetitiVa. ... |
|
Inregistrat: 4/8/2015 Mesaje: 26
| geaninab wrote:Buna fetelor! Am nevoie de sfatul vostru. Ma gândesc sa fac Fiv în iulie, cam atunci cred ca as face rost de bani. Nu stiu cam cu cat timp înainte sa merg la d-na dr Diana, sa-mi vada istoricul de analize, sa discutam, planificam ce mai trebuie sa fac înainte. Cam în cat timp reu?esc sa fac o programare? Are program ?i sâmbata? Buna! Este program si sambata, numai ca ar trebui sa te programezi cu cel putin 2 saptamani inainte pentru ca sambata este ziua cea mai aglomerata. Daca toate analizele sunt considerate bune, iti trebuie o luna, inainte de a incepe protocolul, sa mergi saptamanal pentru monitorizarea foliculilor fara niciun tratament de stimulare, apoi din ziua 2-3 a urmatorului ciclului menstrual incepi tratamentul si toate procedurile care se intind pe parcusul cam a 20 de zile. Deci ar trebui sa te programezi luna aceasta. Succes si sa ne tii la curent! |
|
| Mul?umesc din suflet pentru sfaturi. Voi trimite mâine un email d-nei dr ?i voi vedea ce raspuns voi primi. Va doresc sa anun?a?i cat mai multe vesti bune, asa prindem ?i noi curaj, cele care luptam sa devenim mame! |
|
| Buna fetelor! Am reu?it ?i am ob?inut o programare la d-na dr sâmbata, la ora 11. Ce trebuie sa am la mine, pentru prima întâlnire, pe lânga dosarul cu analize ?i investiga?ii? Cat costa o consulta?ie ?i o ecografie? |
|
| Îmi pute?i da un punct de reper pt a ajunge mai u?or la clinica? Care este drumul cel mai u?or pana la aceasta de la intrarea în Chi?inau? |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| geaninab wrote:Îmi pute?i da un punct de reper pt a ajunge mai u?or la clinica? Care este drumul cel mai u?or pana la aceasta de la intrarea în Chi?inau? Buna din ce stiu prima consultatie+eco sunt gratuite.Asa ca ia-ti doar dosarul cu analize...si lista cu eventuale intrebari, acolo ai sa uiti. Eu am fost prin Sculeni catre Chisinau, sunt 155 km, doar ca drumul e nasol...asta e... Ca si punct de reper...intreaba de Circul din Chisinau...e relativ usor de ajuns, doar sa aveti rabdare e trafic mareeee... Mult succes si te asteptam cu vesti. |
|
| Mul?umesc mult pentru ajutor! Sper sa nu stau mult în vama la Albita ?i sa ajung la clinica u?or .Sanatate ?i o zi buna tuturor! |
|
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 26
| Buna ziua , fetelor.Nu am intrat demult,tot mai mult lucru la tara, ajutam parintii, eu putin, dar ajut cum pot, sotul se speteste Avem 15 saptamani si de eri stiu ca va fi si la noi baiat.Inca sper sa fie o greseala, tare am vrut fetita!oricum, sanatos sa fie.Shurshunea, noi deja am ales sa fie Alexandru.Adr., imi pare rau, dar si eu am trecut prin 2 esecuri si crede-ma ca stiu cit e de greu, dar stiu ca mereu este o nadejde.Va pup pe toate. |
|
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Galina ma bucur pentru tin sa fiti sanatosi!
Mie la 12 saptamini mi-a zis domnul Cotorcea ca posibil sa fie baiat si Dna Diana a confirmat-o mai tirziu, deci depinde la cine ai fost ! Eu nu ca vroiam mai tare fata , simplu nu stiu cum simteam ca va fi fata , poate ca am visat mai multe ori si eram sigura deja ca va fi fata , insa e baiat si e sanatos si asta e cel mai important . Nu trebuie sa speri ca e greseala caci ti-ai dorit acest copil atit de mult, ai luptat pentru el acum iubeste-l caci principalu e sa fie sanatos ! Eu deja ii spun sotsului ca am aparator si sa nu ma supere ba sa fie mai atent cu mine , sa ma cocoleasca si etc Deja imi inchipui cum o s-al educ sa fie barbat adevarat , glumesc ca deam o sa fiu inconjurata de atentie si flori de la doi barbati... Da sa vezi cum e amuzant cind stai in pat relaxata si te impinge sotsu ca el nu incape si te dai mai departe si incepe sa impinga bebe si eu zic iata deam unu dintr-o parte altu din cealalta , ma simt in minoritate si sotu incepe a ride ferecit , intelegi cit de ferecita esti!
Ai sa vezi cum inca ai s-al prapadesti din ochi cind a incepe a merge la intilniri , o da mama soacra cind vei fi - inca ai sa fii pomutsa acra pentru nora draga mea
Frumos nume ai ales pentru baiat! |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| [quote=geaninab]Îmi pute?i da un punct de reper pt a ajunge mai u?or la clinica? Care este drumul cel mai u?or pana la aceasta de la intrarea în Chi?inau? [/quopte] Buna Geanina, eu sunt tot din Bt.Cel mai bun drum cred ca este prin Albita, iar cel mai scurt prin Stanca.Bafta |
|
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| Noroc fetitele ! V-ati plictisit de forum?! :) sau sunteti in vacanta? zinaida tu ce mai faci, cum te simti? madalina, mihaela, alina, ana08, inulia, unde mai sunteti?!eu astept cu mare nerabdare si cu teama sa incep ... nustiu de ce dar ultimul timp sunt foarte agitata si nervoasa, ma cert cu sotul:)..uffffff credeam ca o sa ma mai linistesc, dar se vede ca emotiile isi spun cuvintul... |
|
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 102
| ana-ana wrote:Noroc fetitele ! V-ati plictisit de forum?! :) sau sunteti in vacanta? zinaida tu ce mai faci, cum te simti? madalina, mihaela, alina, ana08, inulia, unde mai sunteti?!eu astept cu mare nerabdare si cu teama sa incep ... nustiu de ce dar ultimul timp sunt foarte agitata si nervoasa, ma cert cu sotul:)..uffffff credeam ca o sa ma mai linistesc, dar se vede ca emotiile isi spun cuvintul... Buna, ana-ana! Am observat si eu ca in ultima vreme a fost liniste pe forum......., poate au plecat fetele in concediu, sau au luat o pauza.E normal sa ai emotii,sper din tot sufletul sa fie bine!!!Tu ce faci, cand intri? Ai adresa de messenger?
|
|
|