Irinan wrote:Am facut Roser.. doar ca vreau sa ma mentin rezervata inca. Stau cu inima cat un purice. I am dat mesaj la dr, dar mi a zis sa fac beta pe 4, sa astept.. stim toate ca un test pozitiv, nu garanteaza nimic, dar sunt pe drumul cel bun de acum pot doar sa astept.. Felicitari,Irina!!! Doamne ajuta sa fie totul bine.
|
Gaby 41 wrote: Bună Elly.Eu pe la 6-7 săptămâni am avut niște sângerări și am ajuns la urgență.Am primit tratament cu Nos-pa,Arefam și Duphaston și acum am 22 de săptămâni.Sā ne scrii după consultație. Bună,sarcina este bine,mi-a zis sa continui cu arefam si no-spa si sa nu fac efort,oricum,nu sunt incantata nici de acest ginecolog,sta foarte rău la capitolul "comunicare".
|
freya1 wrote:Irina, felicitari si tin pumnii in continuare Deme, bafta multa Carlita, biiiig hug si sa fie totul bine cand vei fi tu pregatita si linistita Elly, e normal sa ai crampe la inceputul sarcinii, poti lua no-spa, nu sta asa. Eu am avut dureri destul de mari pana pe la vreo 7 sapt, intr-o noapte am zis ca mor de durere, eram convinsa ca pierd sarcina... si rezultatul doarme acum la mine in brate :) curaj! Multumesc pentru incurajare,sper sa fie totul bine ca prea mult mi-am dorit aceasta sarcina .
|
Irinan wrote: Pe cand ti ai facut programare? Nu stiu exact in ce perioada a cm ul esti dar daca ai asa mari dureri sa nu fi facut o infectie urinara ceva
Aseară am vorbit și mi-a zis sa iau no-spa și arefam si sa ne vedem săptămâna viitoare dar azi dimineață am găsit o mica pata de sânge asa ca m-a programat în seara asta.Sunt z35.Durerile nu sunt foarte mari dar nu prea ma lasă nici cu no-spa.
|
Eu nu am mai scris deoarece nu m-am simțit bine ...dureri de burta ce nu mi se par normale,în încercarea de a cauta un ginecolog bun nu am fost la niciun control,abia azi am reușit sa-mi fac o programare,sper sa fie totul bine,ar trebui sa ne facem un grup whats.app,cred ca am comunica mai bine 😂
|
Irinan wrote: Eu mai trebuie sa astept pana in aprilie, daca totul e bine
Așteptăm împreună..totul va fi bine,ai sa vezi 🙂
|
Bia_S wrote:Felicitari Elly! Multumesc
|
Irina vezi ca m-ai atins și se molipseste,următoarea ești tu Amin!
|
[quote=iris11]
Felicitări din inimă 🥰 Doamne ce mult ma bucur ! Ai ridicat cu această veste minunată moralul grupului! Suntem cu sufletul la gură și pt Irina ,Deme si de la toate fetele de pe grup așteptăm vești bune ! Si eu sunt în așteptare!
Felicitări încă o dată! Sarcină ușoară! [/quote Multumesc,Dacă citești mesajele mele anterioare sunt descurajante,intr-un fel ma simțeam vinovata când scriam pe acest forum,eu fiind o pesimista,deși eu folosesc termenul "realista",dar după ce am avut toate testele de ovulatie negative(și am făcut multe)când nici nu ma gândeam ca ar fi vorba se o sarcina, a fost ,mi-a dat speranța,sunt îngrijorată ca am luat multe medicamente "după ureche" cum s-ar zice dar mai optimista ca acum nu m-am simțit niciodată,și eu aștept numai vesti bune,ca mai apoi sa radem de năzbâtiile copiilor noștri și sa uitam momentele astea urate prin care am trecut toate.
|
Lore35 wrote: Felicitari sarcina usoara.!
Multumesc și Doamne ajuta!
|
|