E baiat sau fata ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
CasandraE
Scris: Saturday, April 20, 2013 1:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2012
Apropo de asta, se pare ca fragilitatea inerenta a cromozomului masculin va duce, mai devreme sau mai tarziu, la disparitia barbatilor de pe Pamant, conform unui studiu realizat de o echipa de cercetatori australieni. Acestia au mai explicat ca in urmatoarele milioane de ani, noi gene care determina sexul ar putea evolua producand nasterea unei noi specii de oameni. Asadar, in viitor s-ar putea sa mai avem inca un gen, pe langa baietel si fetita, sau poate ca nu va mai fi decat un singur sex.

Sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/stiinta/cercetatorii-anunta-disparita-barbatilor-de-pe-planeta-procesul-a-inceput-cand-va-lua-sfarsit.html
ocean26
Scris: Sunday, November 17, 2013 11:55 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/17/2013
floare3 Buna!Am aflat si eu de curand ca sunt o viitoare mamica. Sunt in saptamana a 5-a dupa cum am calculat. Mi-ar placea sa stiu dupa simptome daca voi avea baiat sau fata, nu dupa acest calendar. Inca dinainte cu 3 zile sa aflu ca am ramas insarcinata am avut dureri de burta, ovare, stomac, mai mari ca la ciclu. Acum ma dor ovarele putin si am o stare de somnolenta. Capul ma doare uneori, sanul stang e mai mare decat dreptul. Nu am greturi, nu am pofte, aureola din jurul sanilor nu s-a inchis la culoare. Mi-e sete toata ziua. Astept parerile voastresarbatoare
aurishta
Scris: Monday, November 18, 2013 10:09 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Eu cred ca va fi baiat!chitara Sau fatasic
Glumesc, bineinteles, sper sa nu te superi! Nu exista , insa, asa ceva, adica sa anticipezi sexul copilului dupa simptome; musai sa astepti ecografia pentru rezultate aproape sigure pupici
ocean26
Scris: Thursday, November 21, 2013 12:05 PM
Nivel

mami de fetita boy Stiu ca mai am mult de asteptat, dar eram curioasamajoreta E prea devreme acum probabilbanghead
ocean26
Scris: Friday, February 21, 2014 11:41 AM
Nivel

Buna ziua!Am 18 saptamani si doctorul mi-a spus ca e fatamami de fetita ,dupa cum nu se vede nimicDistanceKiss ,dar zicea ca nu se pronunta sigur pana nu merg la 4D.Asa le-a spus si la alte 3 prietene de-ale mele si s-a adeverit.Se vede in saptamana a 18-a?E posibil sa fie fata?majoreta
bereea
Scris: Friday, February 21, 2014 11:51 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Eu nu inteleg de ce conteaza asa de mult ce este? Eu am stiut de cand am ramas i sarcinata ca este fata, asa am simtit, dar chiar mi-era indiferent sexul copilului.
aurishta
Scris: Friday, February 21, 2014 12:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
ocean26 wrote:
Am 18 saptamani si doctorul mi-a spus ca e fatamami de fetitaSe vede in saptamana a 18-a?E posibil sa fie fata?majoreta
Da, este posibil, ecografele moderne de acum ajuta mult medicul la stabilirea sexului copilului.
Criystina86
Scris: Sunday, March 23, 2014 10:07 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2014
Bine v-am gasit dragele mele.
Sunt si eu o viitoare mamica la prima sarcina.
Am 26 de saptamani (clinic) dar ecografic fetita mea are 28 de saptamani.
Nerabdarea e maxima.
ynnea
Scris: Friday, October 24, 2014 9:05 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/23/2013
Mie imi iesea baiat dupa tabel si baiat mi a spus si doctora ca este,deci sa adeveritiloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.