|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 205
| Apropo de asta, se pare ca fragilitatea inerenta a cromozomului masculin va duce, mai devreme sau mai tarziu, la disparitia barbatilor de pe Pamant, conform unui studiu realizat de o echipa de cercetatori australieni. Acestia au mai explicat ca in urmatoarele milioane de ani, noi gene care determina sexul ar putea evolua producand nasterea unei noi specii de oameni. Asadar, in viitor s-ar putea sa mai avem inca un gen, pe langa baietel si fetita, sau poate ca nu va mai fi decat un singur sex.
Sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/stiinta/cercetatorii-anunta-disparita-barbatilor-de-pe-planeta-procesul-a-inceput-cand-va-lua-sfarsit.html |
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/17/2013 Mesaje: 6
| Buna!Am aflat si eu de curand ca sunt o viitoare mamica. Sunt in saptamana a 5-a dupa cum am calculat. Mi-ar placea sa stiu dupa simptome daca voi avea baiat sau fata, nu dupa acest calendar. Inca dinainte cu 3 zile sa aflu ca am ramas insarcinata am avut dureri de burta, ovare, stomac, mai mari ca la ciclu. Acum ma dor ovarele putin si am o stare de somnolenta. Capul ma doare uneori, sanul stang e mai mare decat dreptul. Nu am greturi, nu am pofte, aureola din jurul sanilor nu s-a inchis la culoare. Mi-e sete toata ziua. Astept parerile voastre |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu cred ca va fi baiat! Sau fata Glumesc, bineinteles, sper sa nu te superi! Nu exista , insa, asa ceva, adica sa anticipezi sexul copilului dupa simptome; musai sa astepti ecografia pentru rezultate aproape sigure |
| Stiu ca mai am mult de asteptat, dar eram curioasa E prea devreme acum probabil |
| Buna ziua!Am 18 saptamani si doctorul mi-a spus ca e fata ,dupa cum nu se vede nimic ,dar zicea ca nu se pronunta sigur pana nu merg la 4D.Asa le-a spus si la alte 3 prietene de-ale mele si s-a adeverit.Se vede in saptamana a 18-a?E posibil sa fie fata? |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eu nu inteleg de ce conteaza asa de mult ce este? Eu am stiut de cand am ramas i sarcinata ca este fata, asa am simtit, dar chiar mi-era indiferent sexul copilului. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| ocean26 wrote:Am 18 saptamani si doctorul mi-a spus ca e fata Se vede in saptamana a 18-a?E posibil sa fie fata? Da, este posibil, ecografele moderne de acum ajuta mult medicul la stabilirea sexului copilului. |
|
Inregistrat: 3/23/2014 Mesaje: 5
| Bine v-am gasit dragele mele. Sunt si eu o viitoare mamica la prima sarcina. Am 26 de saptamani (clinic) dar ecografic fetita mea are 28 de saptamani. Nerabdarea e maxima. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Mie imi iesea baiat dupa tabel si baiat mi a spus si doctora ca este,deci sa adeverit |
|
|