Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2389
| Nu stiu unde sa postez.....va rog.....moderatorii....haideti sa o ajutam pe Dia.Am luat postarea de pe Facebook si am pus-o aici,numai ca sa ii sporesc posibilitatile de a primi donatii.... Sper sa nu se supere Diana....dar vreau sa fim cat mai multe care ii intindem o mana de ajutor.... DIANA - 34 de ani, cancer infiltrativ si galopant situat in endocol
Am 3 pitici (baiat de 10ani, fetita de 6 ani si fetita de 1 an si jumatate). In august am facut pap-ul ca oricare alta femeie si am primit nivel 4, adica suspiciune de cancer. L-am repetat in alta parte, alt medic, acelasi rezultat. Am facut rapid biopsie si s-a confirmat aceasi temere. CANCERUL meu e unul INFILTRATIV,GALOPANT si situat in ENDOCOL. Saptamana trecuta am fost si la Cluj sa vorbesc cu un chirurg multi-recomandat...a masurat rana cu ochiul liber...3,5cm. Spunea ca ar trebui operat in maxim 2 luni, dar inainte de orice trebuia sa fac n teste de alergii fiind multi-alergica. Asa ca, am prins si o alergoloaga foarte buna in Cluj la care am facut si o parte din teste. Restul urmeaza sa le fac aici, la Arad. In functie de rezultate, va mai trebui sau nu sa merg la o clinica privata din Cluj sa ma mai testeze in plus (sper ca nu...). Fiindca nu-mi permit sa ma misc atat de repede cu banii (operatia pe care o pot face eu, laroscopica este la Cluj la dansul 2500eur) am decis sa aman pe ziua mea...adica pe ianuarie. Sper sa nu fie prea tarziu. Intre timp fac tratament naturist, si asta destul de costisitor, dar sper din suflet sa ajute...macar sa imi puna imunitatea pe picioare . Am acte de peste tot. Acum sunt acasa cu bebe 3, asa ca actualmente beneficiez de indemnizatia de 600lei, inainte de asta lucrand cu minimul pe economie, job la care nici nu mai am cum sa ma intorc" - spune Diana.
Sa ne gandim ca oricare din noi, dragi mamici, am putea fi maine in locul ei! Haideti sa ne gandim o secunda la asta si hai sa punem mana de la mana sa o ajutam sa adune banii pt operatie, sa le fie alaturi celor 3 puisori!
DUCKADAM DIANA MARIA RO46RZBR0000060018075709 (lei) RO08RZBR0000060018075714 (euro) Cont Pay-pal :mihaela77oprea@yahoo.com - specificati "pentru Diana "
Eveniment de sustinere pe Facebook : Diana are nevoie de noi !! Tzepii attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Pur si simplu ma doare sufletul! Cancerul nu alege...Diana daca mai citesti candva...ma rog pentru tine si desigur voi incerca sa ajut si eu cat pot. Domnul sa te ocroteasca si sa-ti dea sanatate iar copiilor tai pe mama lor. Curaj! Putere, draga Diana! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am citit si eu aseara si am ramas fara cuvinte... Tare rau imi pare, mai ales ca am o stare ceva mai aiurea pentru ca si eu mi-am petrecut anul numai pe la medici... Diana, multa putere, curaj si optimism!!! Deocamdata sunt alaturi de tine cu gandul si o sa incerc si eu sa ajut macar putin! Am incredere ca totul va fi bine!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Tot la 34 de ani am trecut si eu printr-o experienta asemanatoare.Tot ce pot spune este sa nu-ti pierzi niciodata increderea si speranta! Ai pentru ce lupta: cei trei pitici care au nevoie d emama! Doamne-ajuta! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| bereea wrote:Tot la 34 de ani am trecut si eu printr-o experienta asemanatoare. Si mie tot la 34 mi s-a recomandat pentru prima oara in viata tratament cu citostatic... Of, ce stare aiurea am... Hai, Diana, fruntea sus-sus!!! Trebuie sa fie bine!!! |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Anelise wrote:Hai, Diana, fruntea sus-sus!!! Trebuie sa fie bine!!! Da, da, e musai! |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Doamne ajuta! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc din suflet TZEPII pentru ca l-ai mutat....Nu stiam unde sa postez si nici nu aveam starea necesara sa stau sa caut prin Forum.Multumesc pentru ca ati luat act de prezenta si as vrea sa fim cat mai multe ca sa o ajutam pe Dia. Asta inseamna PRIETENIA ADEVARATA! |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Daa ar trebui ca fiecare dintre noi membri acestei familii a forumului sa contribuie macar cu 1 euro si deja cred ca am fi de mare ajutor.Ma doare sufletul totusi ca a mai fost o fata printre noi care a trecut prin o asemenea situatie si nu am putut-o ajuta nici macar cu o vb bune fiindca nu a avut curajul sa ne spune.Nu voi dezvalui numele fiindca nu mai intra pe aici de o perioada si nici macarnu ar fi deacord sa se stie.DIANA sanatate multa si vei trece si tu peste asta ai sa vezi!!! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am trecut prin acel iad.....Diana te voi ajuta din tot sufletul. |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Ar trebui sa ne adunam cumva... cine nu are paypal poate folosi contul bancar.De cat timp o cunoastem pe Diana?Sa fie vreo 9 ani ,nu?Nu vad in astia 9 ani un singur motiv de ce sa nu donezi.Peste alti 9 ani poate ea va dona pentru una din noi. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Asa este |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Subscriu! |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| t-mihaela wrote:Ar trebui sa ne adunam cumva... cine nu are paypal poate folosi contul bancar.De cat timp o cunoastem pe Diana?Sa fie vreo 9 ani ,nu?Nu vad in astia 9 ani un singur motiv de ce sa nu donezi.Peste alti 9 ani poate ea va dona pentru una din noi.
Sunt total de acord cu tine!!!Suntem prietene de atatzea ani...eu o cunosc si personal haide-ti sa punem mana de la mana stiu ca nu la toata lumea este usor dar doneaza fiecare cat poate si impreuna putem sa o ajutam putin.Doamne ajuta pe toata lumea ma ingrozesc la gandul ca si eu as fi putut sa fiu in locul ei!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eu am facut un bonific bancar in contul Dianei! |
|
|