|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| De ce ? pentru ca suntem facuti unul pentru altul si simtim si vedem asta zi de zi |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| pentru ca am fost sortiti.a fost dragoste la prima vedere. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Pentru ca ne cunosteam de vreo 5 ani, el ma placea, eu il placeam...stateam impreuna de vreo 3 ani si ne doream un , asa ca am pus de nunta, cam cu o luna inainte sa spunem "DA" aflasem ca si era pe drum |
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Pentru ca El reprezinta ratiunea de a strabate mai usor prin tumultul vietii, pentru ca El este aerul meu proaspat in fiecare dimineata si visul meu straveziu din fiecare noapte. Pentru ca nici vanturile si nici furtunile nu au reusit sa ne desparta. Pentru ca pentru mine, El a fost cel mai important si cel mai delicat lucru care mi s-a intamplat. Acum, impreuna cu copilul, formam un intreg...aproape perfect. |
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| laura .. foarte tare |
| Irinuca wrote:laura .. foarte tare
Nu-ti inteleg mesajul. |
| scuza-ma dar sincer am crezut ca glumesti! plus ca El scris cu caps ... imi suna a comparatie cu Dumnezeu mai degraba decat ceva real. dar nu pot decat sa ma bucur ca ti-ai gasit un sot care sa te marcheze atat de tare.
eu impreuna cu al meu EL chiar am crezut ca glumesti si chiar ne-am distrat. scuze inca o data |
|
| Irinuca wrote:scuza-ma dar sincer am crezut ca glumesti! plus ca El scris cu caps ... imi suna a comparatie cu Dumnezeu mai degraba decat ceva real. dar nu pot decat sa ma bucur ca ti-ai gasit un sot care sa te marcheze atat de tare. eu impreuna cu al meu EL chiar am crezut ca glumesti si chiar ne-am distrat. scuze inca o data
Era doar un raspuns romantic, Irina. Nimic amuzant, parerea mea. Sotul meu reprezinta viata mea si e cat se poate de real acest lucru. Familia mea reprezinta cel mai valoros lucru pe care-l am ( si cu care ma mandresc)...iar fara ea eu as fi cenusa. Nu era nevoie de scuze...doar ca am fost bulversata de acest emoticon si mie nu mi s-a parut sa fi postat ceva ilar.
|
|
| noi ne luam pt ca-s insarcinata |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Suuuuuuuuuuper! Sarcina usoara!
Noi...pentru ca ne iubeam...tare! A...si ne certam in fiecare zi...tare! Si-am zis...DA! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
|
Sunt sigura ca nu numai de asta , azi fetele nu se mai marita ele doar ca sunt insarcinate Si eu ma uit in urma la ce aberatii scriam pe aici ,cica nu puteam respira fara el...hm...ba respiram eu bine mersi :018: |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| t-mihaela wrote: Si eu ma uit in urma la ce aberatii scriam pe aici ,cica nu puteam respira fara el...hm...ba respiram eu bine mersi :018:
Esti de belea Mihaela .Permite-mi sa rad.Mai amuzat rau.Oricum ai un stil foarte vesel de a povesti lucrurile !
Pfff,oarecum si eu m-am casatorit cu al meu sot fiindca eram insarcinata.Adica,oricum o faceam o data si o data dar Daria a fortat putin venirea acestui moment.Ne-am casatorit pe 24 septembrie 2005.Nu concepeam cum as putea aduce un copil pe lume fara ca inainte sa imbrac o rochie alba de mireasa si fara a merge in fata Lui Dumnezeu pt a ne zice cel mai frumos DA.Si nu regret niciodata acest lucru.Este omul cu care as merge pana la capatul lumii,pana in panzele albe...am baza in el si incredere.Am invatat foarte multe de la el si am avut ocazia sa ma schimb langa un om ca el.Este un tata,un sot ,un fiu,un prieten....extraordinar.Felul lui de a fi m-a facut sa il iubesc la cote maxime!Optimismul lui si pofta lui de viata imi da curajul sa merg mai departe de cele mai multe ori.Daca ar fi sa o iau de la capat,tot cu el as lua-o!
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| ...ei va sta si bine impreuna...sa fiti fericiti |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Laura wrote:Pentru ca El reprezinta ratiunea de a strabate mai usor prin tumultul vietii, pentru ca El este aerul meu proaspat in fiecare dimineata si visul meu straveziu din fiecare noapte. Pentru ca nici vanturile si nici furtunile nu au reusit sa ne desparta. Pentru ca pentru mine, El a fost cel mai important si cel mai delicat lucru care mi s-a intamplat. Acum, impreuna cu copilul, formam un intreg...aproape perfect.
Foarte frumos! Imi place ca mai exista oameni din viata carora poezia nu a plecat. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| TeosOf wrote:Foarte frumos! Imi place ca mai exista oameni din viata carora poezia nu a plecat. Subscriu,LAURA! |
|
|