cum pot sa ma angajez ca educator?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alina_nicoleta
Scris: Monday, March 5, 2012 8:32 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/9/2008
Buna dim , am si eu cateva intrebari ,

Doresc sa ma angajez ca educator , nu am terminat nici un liceu sau altceva in domeniu:
Care sunt pasii care trebuiesc urmati
Ce sanse am sa ma angajez
Se dau examene , daca da din ce materii
Va multumesc.
bereea
Scris: Monday, March 5, 2012 8:36 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Parca se putea face o post-liceala pentru asa ceva, nu?
t-mihaela
Scris: Monday, March 5, 2012 3:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
alina_nicoleta wrote:
Buna dim , am si eu cateva intrebari ,

Doresc sa ma angajez ca educator , nu am terminat nici un liceu sau altceva in domeniu:
Care sunt pasii care trebuiesc urmati
Ce sanse am sa ma angajez
Se dau examene , daca da din ce materii
Va multumesc.

Educatoarele nu sunt babysittere, sunt oameni cu colegiu psihopedagogic sau scoli pedagogice.Tu subapreciezi meseria asta.Daca ai terminat liceul inscrie-te pa o scoala postliceala de institutori, inavatatori educatori si peste 3 ani iti vezi visul implinit.
alimami
Scris: Monday, March 5, 2012 4:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
t-mihaela wrote:

Educatoarele nu sunt babysittere, sunt oameni cu colegiu psihopedagogic sau scoli pedagogice.Tu subapreciezi meseria asta.Daca ai terminat liceul inscrie-te pa o scoala postliceala de institutori, inavatatori educatori si peste 3 ani iti vezi visul implinit.

Pana la partea in bold,sunt de acord cu tine.Ideea e ca si dupa cei 3ani de colegiu de institutori, nu-i garanteaza nimeni ca va fi angajata pt ca va trebui sa dea examen pt post,daca va fi post liber, apoi sa ia examenul cu nota mare pt a putea avea postul respectiv.Oricum,premisele ei sunt cam gresite, are impresia ca oricine,cu orice fel de pregatire/sau fara pregatire poate educa.
marivic
Scris: Monday, March 5, 2012 5:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
banghead banghead banghead am scris de am uitat cat si nu s-a postatplans plans plans plans plans plans plans plans plans
Deci,.......
Ca sa iei post de suplinitoare,trebuie sa mergi la Inspectoratul scolar al Municipiului sau judetului,unde depui dosarul si in vara se da examen scris si oral din literatura pt.copii si adolescenti,metodici si didactica specialitatii.
Eu am lucrat ca suplinitor necalificat pe toata perioada facultatii.Am urmat Universitatea din Bucuresti,Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei,frecventa de zi,timp de 3 ani.Am terminat cu diploma de licenta iar acum practic ca profesor calificat pt.invatamantul primar si prescolar,cu dubla specializare.
Este foarte grea facultatea,dar merita.
Nu mai exista colegii de institutori,ci numai Liceul Pedagogic reinfiintat si Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei.
marivic
Scris: Monday, March 5, 2012 5:26 PM
Nivel

Ca sa ai postul pe care ti-l doresti(un post in apropiere de casa,de exemplu)trebuie sa obtii nota foarte mare la examenul de suplinire.Astfel ai posibilitatea sa ti-l alegi tu pe care ti-l doresti.Cu cat ai nota mai mica ,cu atat scad si sansele de ati lua un post pe care il vrei,....atunci vei lua ce va ramane,......
alina_nicoleta
Scris: Tuesday, March 6, 2012 12:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/9/2008
Multumesc Marivic pupici , acum m-am lamurit cu pasii care tb urmati .angel
marivic
Scris: Tuesday, March 6, 2012 12:41 PM
Nivel

Mult succes iti doresc si sa iti indeplinesti visul!hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.