Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| perfecta dreptate ai,bereea,dar toate astea sunt normale,pentru ca este scris in Biblie,dar nu asta vreau acum sa spun ci sa va povestesc cum a lucrat Dumnezeu saptamana asta in familia noastra.luni dimineata lukas a facut `putina febra,nu mare,intr-adevar,dar la ora 11 aveam ora pentru controlul de 15 luni si trebuiau sa ii faca vaccinul,dar dupa ce le-am spus de febra pediatra i-a facut un control si ne-a spus ca incepe sa se auda un suierat la plamani si ne-a dat tratament fluidasa si puful ventolin,ce luam toata primavara pentru bronsita si bineinteles,a amanat vaccinul.luni i-am dat medicamentele,dar eram atat de necajita si am hotarat sa nu ii mai dau deloc medicamentele si sa ma rog in fiecare zi pentru el ca Dumnezeu sa fie cel care il vindeca.ieri trebuia sa merg din nou in control sa vedem cum este si daca ii face vaccinul.l-a controlat si a spus "plamanii sunt curati-curati".sa ma mai indoiesc ca nu asculta Dumnezeu rugaciunile?sa ma indoiesc ca nu exista Dumnezeu??nu Dumnezeu exista si ii multumesc ca mi-a vindecat copilasul |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Slava domnului!Credinta are putere foarte mare. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Nu stiu,BRANDUSA,ce sa zic,...fiecare isi are credinta lui,in sensul ca eu (vb din punctul meu de vedere)cred asa cum cred in Dumnezeu.Ma inchin la icoanele din casa,dintr-o manastire,dar nu sunt habotnica;cred ca Dumnezeu ma asculta,imi aude tot timpul durerile si nevoile,dar ma lasa sa vada daca ma indoiesc de el,... Eu am fost impresionata de ceea ce mi-ai spus,....cand ne vom intalnii,vom vb cate-n luna si in stele,iti multumesc,si dupa cum ti-am mai spus am ramas tare impresionata;nu cunosc multe lucruri,dar ceea ce descopar,imi place,ma face curioasa,si imi imbogateste cultura. Am cautat si eu o biserica pe aici,dar nu am gasit As fi vrut sa vad cum arata o slujba la penticostali.De fapt am gasit dar e foarte departe de mine,... |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| bereea wrote:Mioara Daca ai sti cate sunt de povestit, dar mai bine nu.Lumea intelege foarte putin multe lucruri si le interpreteaza gresit din rea vointa sau din necunoastere. Vezi ce discutii sunt si au fost din cauza vorbitului in limbi - lucru care este specificat in biblie - si din cauza duhului sfant.Multora li se pare "freaky".Li se pare anormal ca Dumnezeu comunica azi cu copiii lui, dar li se pare normal sa se inchine la o bucata de lemn "sfintita" (vorba lui Shirel, de catre cine ?)sau sa se calce in piciaore ca sa atinga oasele nu stiu carui "sfant" crezand ca pot avea vindecare /binecuvantare , dar nu cred in puterea lui dumnezeu.Nu cred ca El este acelasi Dumnezeu din vechime, neschimbat, ca el ne vorbeste (si se implineste ceea ce spune), ne vindeca, ne binecuvanteaza.Nu credem in profeti, dar credem in astre, in vrajitoare, in senzitive. In biserica noastra, in urma rugaciunilor personale ale femei in cauza si a rugaciunii intregii biserici, a fost vindecata o femeie de cancer la stomac.Fiind credincioasa si ascultand atunci cand Dumnezeu i-a vorbit si i-a spus sa se roage caci o va vindeca , a refuzat orice intervent chirurgical chiar daca medicii i-au spus ca va muri, orice tratament medicamentos si s-a increzut in Dumnezeu.Azi este vindecata.Si sunt atatea si atatea cazuri.Deci,Dumnezeu ne vorneste, ne asculta si-si tine promisiunea. Eu personal am avut destule experiente personale cu Dumnezeu si cred cu toata taria ca merg pe drumul cel bun.Ori de cate ori mi-a vorbit, mi s-a indeplinit mai devreme sau mai tarziu. Dar mai bine ma opresc aici, n-as vrea sa jignesc fara sa vreau pe cineva.
Bereea,eu stiu cat dreptate ai in tot ce povestesti .Aceasta legatura directa cu D-zeu eu o am in fiecare zi incepand de cum deschid ochii i multumesc ca mi-a dat inca o zi sa traiesc ,rugaciunile si credintza in D-zeu trebuie sa fie permanenta eu vorbesc cu el si-i multumesc atunci cand imi este bine nu numai cand am nevoie de ajutor.Eu i multumesc ca traiesc ,ca respir in fiecare secunda si pentru tot binele ce mi-l daruieste zilnic .Cand sunt bolnava ,stiu ca vindecarea este in mainile lui si chiar daca mi se intampla ceva rau o iau si pe asta ca ceva dat de D-zeu sa ma invetze ceva si nu ca ar vrea sa ma pedepseasca dar.....putini pricep si inteleg aceste lucruri si asta fiind tot dorintza lui D-zeu!
si fara a supara pe nimeni dar cand ma uit la televizor si vad inbulzeala si bataie de a ajunge sa vada un sfant nu mi se pare deloc normal sau sa fie dorintza lui D-zeu.Credeti-ma ca nu asa ceva vrea sa vada si sa primeasca D-zeu de la noi si binenteles nici acel sfant care este sarbatorit dar oamenii sunt oamenii se omoara unul pe altul si asta cica numesc ei "din prea mare credintza in D-zeu"Mie personal mi se pare ceva groaznic strigator la cer chiar asa o credintza a unora! |
|
| marivic wrote:Nu stiu,BRANDUSA,ce sa zic,...fiecare isi are credinta lui,in sensul ca eu (vb din punctul meu de vedere)cred asa cum cred in Dumnezeu.Ma inchin la icoanele din casa,dintr-o manastire,dar nu sunt habotnica;cred ca Dumnezeu ma asculta,imi aude tot timpul durerile si nevoile,dar ma lasa sa vada daca ma indoiesc de el,... Eu am fost impresionata de ceea ce mi-ai spus,....cand ne vom intalnii,vom vb cate-n luna si in stele,iti multumesc,si dupa cum ti-am mai spus am ramas tare impresionata;nu cunosc multe lucruri,dar ceea ce descopar,imi place,ma face curioasa,si imi imbogateste cultura. Am cautat si eu o biserica pe aici,dar nu am gasit As fi vrut sa vad cum arata o slujba la penticostali.De fapt am gasit dar e foarte departe de mine,...
Mioara, in biblie eu am gasit ca trebuie sa ne inchinam doar lui dumnezeu si fiului sau care a murit pe cruce pentru noi.Daca vrei caut unde scrie si-ti dau exact versetul respectiv.din punctul meu de vedere, rugaciunea facuta unui "sfant" nu este primita de dumnezeu. eu nu contest ca sunt oameni care au dus si duc o viata curata, care au incercat sa faca voia lui Dumnezeu, care au murit pentru credinta lor si care merita denumirea de sfant.Dar sunt sfinti pentru ei insisi, nu pentru noi ceilalti.De ce nu au fost ridicati la rang de sfinti crestinii care au murit in chinuri groaznice in Colosseo cand nu au renuntata la credinta lor?Rugaciunea noastra trebuie sa fie facuta lui dumnezeu.unde ai gasit tu in biblie ca trebuie sa ne rugam icoanelor, niste picturi cu o valoare mai mare sau mai mica din punct de vedere artistic.In Bbilie scrie ca nu avem voie sa adaugam sau sa scoatem nimic din ce e scris acolo.Dar, din pacate, in credinta ortotoxa si cea catolica, mai mult se face exact pe invers decat scrie.Eu sunt o persoana care prefer sa fac dupa cum intelg eu citind si studiind cuvantul lui Dumnezeu si sa nu ma iau dupa ce spun altii. Intr-o biserica penticostala ai sa gaseti ceea ce scrie in biblie.Este organizata cu pastori, invatatori, proroci, eic.Se canta spre slava Domnului - caci asa ne indeamna Biblia- se asculta predici cu care pot sau nu sa fiu de acord , ne rugam impreuna.Chiar daca cinea spunea pe aici ca este ca un spectacol eu nu sunt de acord.Dimpotriva as zice. Biblia ne invata ca noi avem un singur mare preot, pe domnul nostru Isus, dar uita-te in hur.E plin de preasfinti, preainalti, etc, care duc o viata de lux, care asteapta sa fie inaltati in slav, sa le fie pupate mainile sau picioarele (papa, de exemplu).Asta vrea Dumnezeui de la slujitorii lui? Ceea ce ma deranjeaza enorm chiar daca n-am spus-o niciodata este faptul ca ortodoxii nu-si considera copiii crestini din momentul cand se nasc.Abia dupa ce iau un botez (incorect spus botez pentru ca biblia spune "crede si apoi te vei boteza" si nu invers), spun ca au cretsinat copilul.Dar pana atunci ce e? Pagan? din parinti crestini nu iese tot un crestin ? Daca ai sa ajungi vreodata intr-o biserica penticostala sa nu uiti sa ne povestesti impresiile tale. |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Bereea,nu mami cred ca pana al increstina este evreu exact ca Isus!(binenteles ca glumesc ca nu primesti numai tu rosii in cap ) |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Bereea,sunt de acord cu tine in tot ce ai scris.Asa gandesc si eu dupa mintea si sufletul meu,nu neaparat dupa o religie anume |
|
| Nu am citit BIblia din scoarta in scoarta si nu am zis ca am gasit in Biblie ca trebuie sa ma inchin la icoane,...Asa am pomenit la parintii mei asa fac,....am inteles ce mi-ai spus,...Eu am vrut sa spun ce fac si cum fac eu;sau imi aprind candela si spun o rugaciune,citesc o rugaciune,... Ai dreptate,cand spui ca preasfintiti patriarhi(de exemplu de la noi)traiesc in lux si sunt slaviti Asa gandesc si eu ca din doi parinti crestini,iese tot un crestin,ce poate sa iasa?musulman?dar na,vb poporului,vb din babe cand aduce copilul de la biserica,zice nasa:,,mi-ai dat un pagan,ti-am adus un crestin'' asta e,.... nu sunt nici eu de caord cu multe de la noi de la ortodocsi,dar cred in Dumnezeu,in Isus,in Fecioara Maria,....catre ei se indreapta cele mai multe rugaciuni.Iti spun inca o data,ca nu am gasit nimic in Biblie ca sa fie specificat ceva ,am spus cum am pomenit eu la parintii mei. Mi-ar place sa merg,ti-am zis intr-o biserica penticostala,dar aici in sud nu sunt atat de dese ca in restul tarii.Cand am facut circuitul tarii,mi-aduc aminte ca am vazut si prin Moldova si prin Ardeal,....Cu siguranta daca voi avea ocazia am sa impartasesc impresiile aici. |
|
| Shirel (multumesc ca imparti rosiile cu mine), Carla, Marivic
Marivic, mai spun ceva si gata.eu de la parintii mei am prins ca rufele se spala la mana , acum folosesc masina de spalat.bunicii mei mergeau pe jos sau cu caruta, acum mergem cu masina.Asa e si cu religia.Inainte faceau cum li s ezicea, in ziua de azi stim sa citim , suntem intelepti , stim sa analizam, de ce trebuie sa facem cum faceau bunicii sau parintii nostri? Lor li se comanda, noi putem alege. dumnezeu sa va binecuvinteze pe toate |
|
| bereea wrote:Shirel (multumesc ca imparti rosiile cu mine), Carla, Marivic Marivic, mai spun ceva si gata.eu de la parintii mei am prins ca rufele se spala la mana , acum folosesc masina de spalat.bunicii mei mergeau pe jos sau cu caruta, acum mergem cu masina.Asa e si cu religia.Inainte faceau cum li s ezicea, in ziua de azi stim sa citim , suntem intelepti , stim sa analizam, de ce trebuie sa facem cum faceau bunicii sau parintii nostri? Lor li se comanda, noi putem alege. dumnezeu sa va binecuvinteze pe toate Asa este,ai dreptate,si sa stii ca eu nu dau cu rosii,eu dau cu pupici Si tie sa-ti dea Dumnezeu numai bine |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| marivic,imposibil sa nu fie o biserica,daca nu,in bucuresti sunt multe,si daca iti doresti cu adevarat,merita efortul intr-o duminica.eu una te-as duce cu mare placere,daca ai fi aici,mai aproape de noi pupici uite am dat o cautare cu google si am gasit in localitatea chitila o biserica(parca esti din ilfov,nu).din ce localitate mai exact? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| de mult nu am mai trecut pe aici uitati aici o familie de cintareti ,tata si fiu nevazatori dar sunt niste oameni plini de viata ,o familie model ,mi-s tare dragi baiatul e la scoala populara de arta http://www.muzica-crestina.ro/video/3832/titi-si-familia-avi http://www.muzica-crestina.ro/video/3830/vinicius-stiu-ca-tu-esti-bun-avi http://www.muzica-crestina.ro/video/3843/lacrima-cand-mi-ai-deschis-ochii-doamne-avi http://www.muzica-crestina.ro/video/3829/vinicius-minunat |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| un cantec potrivit pt zilele acestea...sa-l cantam din toata inima http://www.youtube.com/watch?v=sQWO7Wg_iZw
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multumim Miriam.....
am si eu o cantare care ma unge la inima....
http://www.youtube.com/watch?v=dFrpMA4rHfc&featu |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| cat de mult am trecut de cand nu am mai dat aici
ana si pe mine ma unge la suflet tot ce canta debora care e fetita mea de suflet e ce-a mai buna prietena a lui carmen ,o iubesc enorm e foarte talentata e cumunte si inteligenta foc ,ce mai e un copil binecuvantat cu multe calitati . oana mea a inceput s-a cante cu ea in biserica artista fac din ea si adriana are o voce care te unge la inima off mi-s asa de dragi fetele astea (defapt toata familia)si sunt bogata ca fac parte dintr-e prietenii nostri adevarati
pun o cantare draga mie
http://www.youtube.com/watch?v=RPy65R-kvd8&feature=related si adriana
http://www.youtube.com/watch?v=oei0jF-oElM&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=1xaq9jYrH_U&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=PowlsejDijw&feature=related
amandoua http://www.youtube.com/watch?v=x3Rs8jjrwjw&feature=related
si mai ador OVIDIU LITEANNU http://www.youtube.com/watch?v=3YaS3FWJ3xc&feature=related |
|
|