|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Suuper, acum trebuie sa bebelim cat de des? Sau sa lasam un anumit timp intre contacte? |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| OtiliaC wrote:Suuper, acum trebuie sa bebelim cat de des? Sau sa lasam un anumit timp intre contacte? Daca nu aveti probleme la spermograma, azi, maine si poimaine. Spor la treaba |
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Fetelor in plin proces FIV va pun aici un print cu o parte din recomadarile ESHRE. Mai multe gasiti pe site-ul lor. eshre.eu Aleahim attached the following image(s):
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Buna fetelor! Cum sunteti cu nebunia asta? La noi in zona inca nu sunt cazuri, inca, dar oricum lumea e panicata. O saptamana minunata va doresc, plina de vesti bune. |
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Sisi2 wrote:Buna fetelor! Cum sunteti cu nebunia asta? La noi in zona inca nu sunt cazuri, inca, dar oricum lumea e panicata. O saptamana minunata va doresc, plina de vesti bune.
Eu sunt ok, inca lucrez. Mai nasol cu regimul pe care mi l-a dat dna dr. Nu mai am voie carne rosie, dar d-abia mai gasesc carne iau ce apuc. Si mai nasol e ca la noi se aplica deja regula cu "5 persoane in magazin, restul asteapta afara". Eu zic ca o sa trecem cu bine peste toate. Si daca ne baga astia in izolare ca in Italia, priviti partea buna, putem sa bebelim |
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Neata fete cucuiete! Nu dau sfaturi nimanui, va doresc din suflet sa reusiti tot ce va propuneti si sa fie cu ochisori la toate. Sfaturile ESHARE vi le-a aratat Aleahim. Mie nu au mai vrut sa imi inceapa stimularea avand in vedere situatia cu virusul. Initial au zis ca facem pe ciclu natural daca vreau. Apoi, dupa declararea starii de urgenta, mi-a scris barzoiul ca nu mai putem face nimic luna asta. Am inteles si apreciez alegerea lor. Daca va hotarati sa mergeti mai departe cu transfer/stimulari, va doresc multa multa bafta! Si mai presus de orice, va doresc tuturor sa trecem cu bine peste aceasta perioada! Stay safe! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/26/2020 Mesaje: 42
| Buna ziua. Pff am baut pastilele pentru declansarea avortului si pana azi am decat câteva crampe si sangerari. Ati mai trecut cineva prin 2 sarcini pierdute? Cum ati trecut peste? Ce investigatii a?i facut inafara de trombofilie, pe care o voi face saptamana viitoare. Va mul?umesc |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Ioana, Aleahim multumesc eu inca nu am vorbit cu dr, dar am cam decis, indiferent de ce zic ei, sa nu ma apuc de stimulare... desi timp nu prea mai am, dar probabil e un motiv pentru toate deocamdata si sper in mod stupid sa reusim ceva luna asta
Irina sper sa nu te simti prea rau de la ele, eu am luat dupa chiuretaj fiindca nu se eliminase tot si nu au avut niciun efect eu dupa a doua sarcina pierduta am inceput sa fac psihoterapie, fiindca simteam ca pic intr-o depresie foarte urata si m-a ajutat si ma ajuta foarte mult
|
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Maria.mmh wrote:Eu sunt ok, inca lucrez. Mai nasol cu regimul pe care mi l-a dat dna dr. Nu mai am voie carne rosie, dar d-abia mai gasesc carne iau ce apuc. Si mai nasol e ca la noi se aplica deja regula cu "5 persoane in magazin, restul asteapta afara". Eu zic ca o sa trecem cu bine peste toate. Si daca ne baga astia in izolare ca in Italia, priviti partea buna, putem sa bebelim
Si eu inca lucrez. La fel se aplica si la noi, doar cate 5,maxim 10 persoane in supermarketuri si la farmacii cate 2. Ooo da! Chiar radeam cu sotul. Ca nu ne-m supara sa ne inchida 2 saptamani in casa . Glumim, bineinteles. Situatia e destul de grava. As fi avut de facut si eu trompele luna asta, dar nu stiu ce voi face. O sa sun, si vad ce hotaraste doctorul. Mult succes cu regimul! Te puup! |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| IoanaIoanaC wrote:Neata fete cucuiete! Nu dau sfaturi nimanui, va doresc din suflet sa reusiti tot ce va propuneti si sa fie cu ochisori la toate. Sfaturile ESHARE vi le-a aratat Aleahim. Mie nu au mai vrut sa imi inceapa stimularea avand in vedere situatia cu virusul. Initial au zis ca facem pe ciclu natural daca vreau. Apoi, dupa declararea starii de urgenta, mi-a scris barzoiul ca nu mai putem face nimic luna asta. Am inteles si apreciez alegerea lor. Daca va hotarati sa mergeti mai departe cu transfer/stimulari, va doresc multa multa bafta! Si mai presus de orice, va doresc tuturor sa trecem cu bine peste aceasta perioada! Stay safe! Hey! Te imbratisez.O sa fie bine pana la urma Vine si vremea noastra |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Aleahim wrote:Fetelor in plin proces FIV va pun aici un print cu o parte din recomadarile ESHRE. Mai multe gasiti pe site-ul lor. eshre.eu Multumim, Aleahim! Le vazusem si eu cu putin timp inainte, dar oricum inteleg ca nu se incep proceduri noi, probabil le duc la bun final pe cele aflate in derulare. Eu astept sa ma sune dr sa stabilim ce am de facut. Ioana, zic si eu ca freya: toate se intampla cu un motiv... Raza, am citit ca azi ai punctia. Doamne-ajuta sa decurga totul bine! Asteptam vesti! Maria, ce-i cu temp aia de 36,90? Te-a zapacit cm-ul asta! |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| carlita wrote:Multumim, Aleahim! Le vazusem si eu cu putin timp inainte, dar oricum inteleg ca nu se incep proceduri noi, probabil le duc la bun final pe cele aflate in derulare. Eu astept sa ma sune dr sa stabilim ce am de facut. Ioana, zic si eu ca freya: toate se intampla cu un motiv... Raza, am citit ca azi ai punctia. Doamne-ajuta sa decurga totul bine! Asteptam vesti! Maria, ce-i cu temp aia de 36,90? Te-a zapacit cm-ul asta!
Nu stiu, ca e dus saracul cu capul graficul asta Am luat-o de 2 ori in ziua aia ca am crezut ca nu vad bine Sincera sa fiu nu m-am mai stresat atat, cel putin dupa testul de sarcina am lasat lucrurile sa decurga cum vor. Si asa deocamndata nu pot face nimic in legatura cu HSG-ul pana nu se termina nebunia asta si sanse pe natural cu spermograma pe care o avem e clar clar sunt minime.
|
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| nu ai mai luat duphaston pana la urma, Maria ? |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Sisi2 wrote:Buna fetelor! Cum sunteti cu nebunia asta? La noi in zona inca nu sunt cazuri, inca, dar oricum lumea e panicata. O saptamana minunata va doresc, plina de vesti bune.
Hello fetelor! Eu lucrez de acasa, ca nu mai am voie sa merg la spitale iar de joi sunt in concediu (halal concediu ca nu ne lasa sa iesim din casa). Si sotul meu tot de acasa lucreaza. Azi (z5) am fost la prima ecografie, la clinica era destul de multa lume, era ca o zi normala, in schimb pe strazi e pustiu, totul inchis si oamenii in case. Mai si ploua cu galeata. Dra mea era cazuta la datorie nu a putut veni la servici azi si m-au trecut la un Dr. In prima faza m-am enervat dar apoi mi-a cazut chiar bine omul. Oricum in timp ce eram cu el in birou a sunat si Dra mea si au vorbit despre cazul meu. In concluzie, of course, ca am doar un singur folicul dar pana la urma au hotarat totusi sa ma stimuleze usor incepand de azi cu 75 ui de Pergoveris si miercuri merg din nou la eco. Sper sa putem continua pana la capat ca tot apar noutati de la o zi la alta, totul e cu semnul intrebarii. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/26/2020 Mesaje: 42
| |
|
|