Cu ce salariu se traieste decent in tara in care locuiti?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mihaela75
Scris: Tuesday, June 6, 2006 2:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Asa am vrut si eu dar avocatul mi-a zis ca nu-i da visa ci o sa-i spuna sa astepte raspunsul la sponsorship=ul meuoareDar daca nu primesc nici un raspuns luna asta o sa incerc asa cu visita. uff
Elia
Scris: Tuesday, June 6, 2006 9:11 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ba io zic ca ii da, ca doar e copil, nu se duce sa munceasca ilegal. Si chiar dca nu ii da, ai pierdut o suta de dolari canadieni...io una nu as astepta nici 2 zile, nu cred ca as putea. Succes!
mihaela75
Scris: Tuesday, June 6, 2006 2:03 PM
Nivel

ihi...m-ai pus pe gandurioare
TatyKS
Scris: Tuesday, June 6, 2006 2:29 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Socrul meu e in Anglia si stiti cum obtii de greu o viza acolo, iar fratele sotului meu pana sa aiba 18 ani, a obtinut viza sa mearga in vacanta la tatal lui, unde a stat aproape 2 luni. Mai ales poti sa iti chemi fata , daca esti angajata si esti si casatorita! Ai putea sa incerci, poate reusesti sa-ti aduci fata la tine toata vacanta de vara.pupici
Elia
Scris: Tuesday, June 6, 2006 3:28 PM

Pai daca o aduce nici ca o mai trimite inapoi...ca pana atunci ii iese si ei permisul de rezidenta si se rezolva toate probemele. Trimite-o pe Diana la ambasada cu un album de poze cu tine, sa vada ca ai casa, barbat, cu burtoi, cu fetita mica, si ea fiind copil, bag mana in foc ca ii da viza...uite, daca nu ii da, iti dau io 50 de dolari ca sa nu ma injuri ca te-am impins de la spate sa o trimiti la viza hohot
TatyKS
Scris: Tuesday, June 6, 2006 3:57 PM
Nivel

Trebuie sa duca la ambasada , cum ca ar avea camera ei, ma rog loc in casa,adeverinta de salariu al mamei sau copie dupa contractul de munca, extras de cont parca, sa se demonstreze ca are bani de cheltuiala si mai aflu eu cate ceva de la cumnatelul meu.pupici
Laura&Alfonso
Scris: Tuesday, June 6, 2006 4:41 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
mihaela75 wrote:
Asa am vrut si eu dar avocatul mi-a zis ca nu-i da visa ci o sa-i spuna sa astepte raspunsul la sponsorship=ul meuoareDar daca nu primesc nici un raspuns luna asta o sa incerc asa cu visita. uff

Mihaela dar nu ii poti face o invitatie??? eu cand am a venit sora mea la mine i-am facut invitatie pt o luna (era timpul minim care se putea scrie cu toate ca a stat 10 zile)... si odata ce e fata la voi sa ceri la politia de emigrari rezidenta pt reintregirea familiei ca pt copii e valabil odata ce tu ai rezidenta .... ca si eu m-am lasat pe mana unui avocat cu actele pt rezidenta ca a mea expirase si nu puteam sa o reinoies ca nu mai lucram si pe ea scrie ca ce lucrezi si in ce localitate si acuma ceream un card comunitar fiind casatorita cu un spaniol (comunitar din uniunea europeana ) si ma tot ducea cu zaharelul ..ba ca am nevoie de cazier ...ba ca tre sa am domiciliul stabil de cel putin un an (cel cu sotul)...pana m-am enervat eu(dupa 11 luni ...batuta in cap ce sunt banghead ) si m-am dus la politia de emigrari si imi spun acolo ca nu aveam nevoie de niciun cazier si ca puteam depune actele pt buletin chiar a doua zi dupa casatoriebanghead sa mor de draci nu alta ... asa ca am depus actele in aceeasi zi si acuma astept sa ma anunte cand pot ridica buletinul
mihaela75
Scris: Tuesday, June 6, 2006 4:46 PM
Nivel

Fetelor, nu pot.Pana nu ne iese rezidenta nu pot aplica pt. vizita.Problema e adeverinta de venit.Kaze face destul cat sa suporte zece persoane, nu numai una dar cat are declarat la stat...nu pot zicerasEi daca apasa pe un buton pot sa vada cat are el declarat la "taxe" si nu corespunde cu cat are nevoie sa sponsorizeze vizitatori.Daca Diana vine ca rezidenta deja iar taica-meu ca insotitor de minor,nu mai trebuie adeverinta de venit.Asta e balamucul si de asta astept de mi se lungesc urechilebanghead
Laura&Alfonso
Scris: Tuesday, June 6, 2006 4:52 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Mihaela sa dea Domnul sa ti se dea rezidenta cat mai repede ca sa o poti avea pe Diana langa tine....
delfinasa
Scris: Tuesday, June 6, 2006 5:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Mihaela, ia mai intreaba tu la emigrari cum sa procedezi pentru reintregirea familiei ca nu mi se pare normal daca nu esti rezident permanent sa nu-ti poti aduce familia...noi nu suntem rezidenti permanenti aici (asta aici inseamna cu green card sau cetateni) si putem sa le facem invitatie parintilor, rudelor apropiate, dovada ca eu am luat viza fara batai de cap si toate familiile celor care sunt in situatia noastra, inclusiv copilasii lor au luat viza de reintregire fara nici o problema...avem prieteni cu acelasi statut ca si noi, tot un singur salariu pe familie de 3-4 pers. au si nu te intreaba nimeni cat de mare e casa in care stai, nu cer copii dupa taxe, oricum, daca vor, ei gasesc repede in sistem dupa social security number tot ce-i intereseaza despre o persoana, de la nastere pana moare...pentru invitatie pt acordarea vizei turistice, care e altceva decat cea pentru reintregirea familiei, aici va trebuie o invitatie in care sa scrieti ce plan de vizita aveti, ca raspunderea financiara va apartine in totalitate, un statement de la banca, notificat acolo, prin care sa dovediti ca aveti bani, ca sa se convinga ei ca nu va apela la statul canadian pt ajutor...uite, da-mi un pm cu adresa ta si-ti trimit un model de invitatie pe care si eu vreau sa le-o trimit alor nostrii vara asta sa-si incerce norocul cu viza turistica la ambasada.
mihaela75
Scris: Tuesday, June 6, 2006 9:03 PM
Nivel

delfinasa wrote:
..pentru invitatie pt acordarea vizei turistice, care e altceva decat cea pentru reintregirea familiei, aici va trebuie o invitatie in care sa scrieti ce plan de vizita aveti, ca raspunderea financiara va apartine in totalitate, .

Da, Delfinasa,visa de reintregire stiu ca o iau fara bataie de cap,e o chestiune de timp si nu conteaza venitul nostru.Am aplicat in decembrie si asteptam raspunsul.Problema era cu visa de vizitator la care Kaze trebuie sa aiba un anume venit sa suporte 5 persoane ( el, eu, Diana, Daria si taica-meu).Ce venit a declarat el la stat e de rasul lumii,aproape ca nici pe el insusi nu se putea intretine cu venitul ala.Realitatea e alta si in realitate poate intretine 5 persoane dar cum sa declare asta la emigrari?E riscant.De-asta exclud visa de vizitator...din cauza declaratiei de venit oare

Ma intereseaza invitatia ,o sa-ti trimit pe pm adresa mea pupici
Elia
Scris: Wednesday, June 7, 2006 11:25 AM

Mihaela, din experienta mea iti spun ca daca un candidat pare serios (adica ca are u motiv serios sa se duca acolo) nici nu se mai uita la toate actele aduse. Eu cand am mers in America inainte sa ma marit, desi mergeam cu viza de student, m-au intrebat o mie de chestii, au verficat foecare hartiuta. IN schimb cand m-am dus dupa ce m-am maritat, desi cu viza de turist, nici macar nu am dus toate actele cerute, am dus o copie dupa pasaportul lui coleman, certificatul de casatorie, de nastere al lui john si o copie dupa contractul meu cu universitatea (ca atunci lucram la o universitate). IN 2 minute mi-a da viza pe 10 ani.
mihaela75
Scris: Wednesday, June 7, 2006 5:52 PM
Nivel

Fetelor, noroc ca ati deschis discutia asta ca acuma eu imi dau seama ce fraiera sunt.Pai taica-meu nici nu are nevoie de venitul lui Kaze ca el are bani destui sa se intretina singur vreo doua luni aici.Il trimit la ambasada doar cu invitatia sa arate la cine vine si cat despre finante va spune ca e pe cont propriu si arata extrase de cont si proprietati.Am stat si m-am gandit si am rumegat le rece ca m-ati intaratat cu discutia si mi-a picat fisa salvatoareyesAsa chiar in secunda asta il sun sa vad cand isi face timp de un drum la Buc. ras
taki
Scris: Wednesday, June 7, 2006 6:07 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
mihaela75 wrote:
Fetelor, noroc ca ati deschis discutia asta ca acuma eu imi dau seama ce fraiera sunt.Pai taica-meu nici nu are nevoie de venitul lui Kaze ca el are bani destui sa se intretina singur vreo doua luni aici.Il trimit la ambasada doar cu invitatia sa arate la cine vine si cat despre finante va spune ca e pe cont propriu si arata extrase de cont si proprietati.Am stat si m-am gandit si am rumegat le rece ca m-ati intaratat cu discutia si mi-a picat fisa salvatoareyesAsa chiar in secunda asta il sun sa vad cand isi face timp de un drum la Buc. ras

Succes!!! angel

taki attached the following image(s):
noroc.gif

TatyKS
Scris: Wednesday, June 7, 2006 6:16 PM
Nivel

Bravo mai Mihaela! Bafta multa!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.