Nivel: Membru
Inregistrat: 7/2/2011 Mesaje: 43
| bine v-am gasit!
mi-am cumparat masina noua de 3 luni si lucrez cu spor.cele mai multe lucrusoare le-am facut pentru picii mei, dar le postez pe ale mele.

Uploaded with ImageShack.us

un palton aproximativ la fel i-am facut si fiica-mii, dar tb sa il pozez.de fapt vreau sa iii fac si o palarioara , sa il pozez cu totul. o zi buna!
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Wow ce frumuseti ai facut!!§ superb paltonasul |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| foarte frumoase |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/2/2011 Mesaje: 43
| multumesc |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 595
| sper sa nu gresesc postand la acest topic o fusta care trebuie modificata si la care va cer ajutorul... am cumparat-o astazi cu totul ca mie larga,pt ca imi placea culoarea si materialul si era ff ieftina ...la mijloc e in elastic pe care e cusuta si fusta si captuseala si e larga cu 10 cm...pun poze sa vedeti despre ce e vb...ar fi o rezolvare sa pun elastic care o strange sau se strica aspectul ei?

multumesc anticipat |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu as sugera sa-i descosi elasticul sau sa-l tai pur-si-simplu, (bineinteles, daca lungimea o permite) si sa-i atasezi alta banda elastica, potrivita cu talia ta. Asta daca o vrei tot pe elastic. Poti si s-o stramtezi si sa-i pui fermoar daca o vrei mai "pe corp" |
|

| n-o vreau pe corp...o vreau larguta...nu stiu cum va arata daca o adun dupa talia mea...nu prea le am cu croitoria cred ca elasticul va trebui sa-l cos cu mana, ca masina nu cred ca va duce materialul asta subtire...daa dau de greu apelez din nou multumesc |
|

| Daca o vrei larguta,mai bine o indoi in partea de sus,ii faci ghidaj pentru doua randuri de elastic,captuseala i-o prinzi in cusatura de indoire si cauti un elastic mai suplu. Din experienta am observat ca elasticul se aseaza mai frumos daca este pe 2-3randuri decat pe unul singur. Si incearca un truc : ca sa poti coase la masina un material prea subtire, pune o foaie de hartie dedesubt. |
|

| suna atat de bine...pare simplu si asta ma bucura....si trucul voi incerca si voi reveni....mersi mult aurishta!!!! |
|

| Cu placere |
|

Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| vreau sa fac si eu rochia asta.ma gandesc sa nui fie prea cald ptr la serbare e imparateasa.ce ziceti ,partea de albastru inchis e doar in fata si cealalta parte e prinsa direct.adica ma refer ca nu e dublura. mihamihaela attached the following image(s):

|
|

| Da, merge sa-i pui albastrul doar in fatza.Ca sa nu o incinga,cauta tesaturi de vascoza ,bumbacul nu prea merge la ocazie. Si neaparat un jupon de tulle, ca sa stea "umflata" |
|

| am crinolina sau cum se zice de la o alta rochita. |
|

| Perfect! |
|

| sa vad ce o sa iasa.important sa fie ea multumita ca nu prea ia placut rolul ca a spus ca ea nu e rea.i-am explicat ca e doar o poveste,un rol.....parca a inteles.acum e mai impacata cu ideia.multumesc aurisha |
|
|