Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Varianta B,categoric!Adicatelea cum sa platesc si zilele in care copilul nu se prezinta la cresa?!Ok,inteleg ca e dupa sistemul Montessori dar totusi ...Sau poate nu am luat eu intelesul cum trebuie!?
|
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| varianta B mai ales ca in primul an Bibi va fi mai mult acasa decat la cresa. sora fetitei de care ingrijeste socrela a fost la Montessori 2 luni si au retras-o (si nu din cauza ca nu si-ar permite)si au mutat-o la o gradinita de stat |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eu nu stiu ce sa-ti spun.De fiecare data am fost tentata sa iau tot ce-i mai bun pentru copilul meu.Doar ca Bibi e atat de mic, nu stiu daca sistemul Montessori are prea multa importanta la varsta lui.Fiica-mea are in clasa colegi care au facut gradinita la Montessori si nu vad ca i-a ajutat cu ceva.Poate doar calitatea vietii in gradinita. Deci, cel putin pentru primul an, as merge pe varianta B. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Eu nu stiu ce sa-ti spun.De fiecare data am fost tentata sa iau tot ce-i mai bun pentru copilul meu.Doar ca Bibi e atat de mic, nu stiu daca sistemul Montessori are prea multa importanta la varsta lui. ... Deci, cel putin pentru primul an, as merge pe varianta B.
Subscriu!
|
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
|
Subscriu si eu! Buli, sa dea DD sa faceti alegerea cea mai avantajoasa pentru Bibi, cu cat mai putine raceli. |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Clar B, mai ales ca are usor legatura si cu firma sotului ceea ce e bine. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Asa ma gandeam si eu. Mai ales ca anul asta va trebui sa-l duca si aduca sotul destul de des, e avantajos faptul ca e f aproape de serviciul lui. Mergem de proba 4 luni (ca in august-septembrie eu voi avea examene si voi fi nevoita sa-l deportez la bunici:() si daca nu ne-o conveni schimbam. Mi-a placut mult si educatoarea, o dulcica mi s-a parut si mi-a placut ca a venit cu propunerea de a-l aduce pe Calin intr-o zi sa se joace cu copiii din grupa o ora-doua, sa vedem cum se inteleg, daca-i place, daca participa la activitati. Asa ca il voi duce saptamana viitoare, abia astept sa-i vad mutrita, cred ca va fi super-incantat. Eu una sunt, asa ca.. |
|
| Mai am un pitic, proaspat, acum picat din cer: patuturile! La aceasta gradi patuturile sunt tip dulap, in timpul zilei sunt ridicate. Eu, ca o "crazy mommy" cu acte in regula ce sunt imi si imaginez cum se imping cei mici in ele si le cad in cap... Cand ma duc fac inspectia tehnica la patuturi!! O sa zica aia ca-s nebuna, dar nu-mi pasa.. si-asa au o banuiala dupa cate intrebari le-am pus..
Asa arata paturile cand sunt ridicate, oare nu exista riscul sa cada??
Pe de alta parte, la celelalte gradinite pe care le-am vazut sunt tavite din acelea care se pun pe jos, parca nici alea nu ma prea incanta..
|
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Asa aveam si noi la gradi .Sa stii ca si eu am intrebat-o pe doamna cum e sistemul si mi-a aratat.Si eu gandeam la fel ca tine. Zile placute la gradi . |
|
| Tot caut pe net pareri despre aceasta gradinita si nu gasesc nimic, nimic. |
|
| bulibuli wrote:Tot caut pe net pareri despre aceasta gradinita si nu gasesc nimic, nimic.
waiiii chiar ca e un pitic asta cu patuturile. stai calma ca asa sunt la majoritatea gradinitelor si nu se intampla nimik. si la Sara e asa, si nu cad |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Oare numai eu nu am avut piticul cu paturile?! |
|
| kali wrote:Oare numai eu nu am avut piticul cu paturile?!
nici eu. piticul meu a fost cu racelile dar acuma nici asta nu mai e. |
|
| alexandrabogdan wrote:
nici eu. piticul meu a fost cu racelile dar acuma nici asta nu mai e.
Doaaaaaamne!!!!! Zi-mi si mie cum ai scapat de el!!! (de pitic) Ca pe mine ma strange de gat, mai are putin si ma omoara! Azi l-am dus la gradi (de proba).. toata ziua mi-au trecut pe langa urechi numai cuvinte ca: "febra", "polipi", "otita", "antibiotic", "mastoidita", etc.
Lui bibi se pare ca i-a placut, nu se mai dadea plecat.. |
|
| bulibuli wrote:
Doaaaaaamne!!!!! Zi-mi si mie cum ai scapat de el!!! (de pitic) Ca pe mine ma strange de gat, mai are putin si ma omoara! Azi l-am dus la gradi (de proba).. toata ziua mi-au trecut pe langa urechi numai cuvinte ca: "febra", "polipi", "otita", "antibiotic", "mastoidita", etc.
Lui bibi se pare ca i-a placut, nu se mai dadea plecat..
reflexoterapia a fost leacul meu. inainte de gradi ....gradi pt mine era un film horror, ma gandeam cu groaza la ea. in primul semestru a fost mai mult pe acasa, bolnava. 1 sapt jumate - 2 maximmmm mergea la gradi, 3 acasa. bine ....dupa 3 zile de gradinita a fost bolnava norocul nostru a fost ca nu a facut complicatii, nu a luat antibiotic decat de 2 ori. acuma de la mijlocul lunii ianuarie suntem bine, a atins recordul de 1 luna batuta pe muchie de mers la gradi. |
|
|