Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Concursul se adreseaza copiilor nostrii aflati in compania, placuta sau nu, unor animale, bineinteles vii !!!! Rog ca pozele sa fie recente, tocmai de aceea voi lasa termen de inscriere o luna.
Premiul/premiile vor fi surpriza, speciale pentru micutii nostrii dragi.
Inscriere 7 septembrie -7 octombrie Votarea 7 - 14 octombrie Afisarea castigatorilor 15 octombrie
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| cate poze avem voie |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Pai in principiu una e deajuns, dar puteti pune 2 sau 3 linistite. |
|
| fdianamaria wrote:Pai in principiu una e deajuns, dar puteti pune 2 sau 3 linistite. ok...am inteles |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Lui David ii plac catelusii. Cand am fost ultima oara la tzara a muscat un catel de botic si altuia i-a lungit labutzele din fata...mustati nu mai avea nici unul cand a terminat David treaba cu ei...
In poza, David e pasnic...
|
|
| Kiki ,David e dulce tare Elo adora "caprele" Uite mami,ca vrea sa ma muste" Ammai pus o poza care am facut-o acum 2 zile Rody attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/28/2006 Mesaje: 493
| cam asta e figura lui daria cand liza nu vrea sa stea sa o flocaie
emanuelaan attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| esti mortala daria |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Miru are o pasiune pentru catei, pisici sau pui, porumbei, abia o mai tin in carut sau brate cand ii vede. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Venim si noi cu ...GAINA care s-a speriat de Sasha si invers.
|
|
| E fenomenala Sasha ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
|
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Venim si noi cu poze in concurs. Unele mai vechi, altele mai noi! Daca sunt prea multe, sa-mi spui, Diana, ca mai scot!
Relatia lui Tudor cu Six e foarte speciala. In prima zi acasa dupa ce am nascut, primul care ne-a intampinat la usa a fost Six. Iar prima masa si apoi primul somn au fost vegheate indeaproape de Six.
Cand Tudor a ras pentru prima oara in hohote a fost tot datorita lui Six care o facea pe clovnul prin fata blocului. A fost cea mai mare bucurie: sa-mi aud puiul razand in hohote pana la inec! Apoi, primul pas in premergator l-a avut drept supraveghetor tot pe Six. Desi, apoi a cam regretat, saracul, alegerea de a fi antrenor la mers, pentru ca afost faultat de zeci de ori. Dar a suportat ingaduitor...
Acum, Tudor si Six sunt buni prieteni si impart tot: camera (Six doarme noaptea in camera lui Tudor, pe canapea), jucariile (imi pare rau ca nu am poze cu ei jucand fotbal!) si, mai nou, mancarea!
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bravo, voinikule. Dar la plimbare cand il scoti pe Six ? |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| David , Elo , liza , daria, sasha si tudor , mai puiutilor sunteti MORTALI !!!
Noi avem acasa pestisori (desi nu sunt animale , o sa postez o poza cu ei ) , iar la tara avem o pisicuta
georgy_adinutza attached the following image(s):
|
|
|