Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| fdianamaria wrote:Deschid si aici un concurs... Pentru ca e vorba de noi...creatoarele de frumos, de poezie...va propun un concurs inedit : participantele talentate vor "da publicului" toata maiestria lor intr-o poezie pe tema 7 PITICI (si cu acelasi titlu). Poezia trebuie sa aiba doar 7,8,9 SAU MAXIM 10 versuri...rima, ritmul e la latitudinea voastra. Premiul va fi surpriza...
Perioada de inscriere este intraga luna iulie (datorita dificultatii...) Perioada de vot 1-10 august Afisarea castigatoarelor 11 august
SPOR LA TREABA !!!!
In urma voturilor, situatia este urmatoarea: - KIKI 9 VOTURI - MIRI 3 VOTURI - KALI si LEUT 2 VOTURI - ADRIANA si DIANHANA 1 VOT
Dar (asa cum observa si Adriana...) au existat anumite cerinte (cred eu destul de flexibile de altfel...). Deoarece poezia pentru concurs trebuia sa se incadreze intre 7 si 10 versuri, castigatoarea este cea care se incadreaza cerintelor si are cele mai multe voturi, adica
MIRI :801:
Felicitari tuturor participantelor !!!!
ps. Miri, astept o adresa pe pm... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| In primul rand multumesc mult pentru voturi
FELICITARI, MIRI!!!
Felicitari tuturor participantelor pentru ca au demonstrat ca nu duc lipsa de talent si imaginatie |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| FELICITARI MIRI desi am ratat votarea you are the best dya attached the following image(s):
|
|
| fdianamaria wrote:
- KIKI 9 VOTURI - MIRI 3 VOTURI - KALI si LEUT 2 VOTURI - ADRIANA si DIANHANA 1 VOT
Dar (asa cum observa si Adriana...) au existat anumite cerinte (cred eu destul de flexibile de altfel...). Deoarece poezia pentru concurs trebuia sa se incadreze intre 7 si 10 versuri,....
KIKI FELICITARI ,chiar daca nu te-ai incadrat in cerinte ai avut o poeie super dya attached the following image(s):
|
|
| FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTELOR |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Felicitari tuturor |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Felicitari, Miri!
fdianamaria wrote:Dar (asa cum observa si Adriana...) au existat anumite cerinte (cred eu destul de flexibile de altfel...). Deoarece poezia pentru concurs trebuia sa se incadreze intre 7 si 10 versuri, castigatoarea este cea care se incadreaza cerintelor si are cele mai multe voturi, adica MIRI
Diana, draga, nu trebuie sa dai explicatii pentru chestia asta. E concursul tau si faci ce vrei. Crede-ma ca chiar nu ma deranjeaza. |
|
|
Multam |
|
| Kiki wrote:Multam
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Felicitari fetelor, castigatoare sunteti, evident, toate si noi pe langa voi sa avem asa talente |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Felicitari, Kiki! Avind in vedere diferenta mare de voturi, ar fi fost bine sa cistigi tu premiul,nu eu! |
|
| Miri wrote:Felicitari, Kiki! Avind in vedere diferenta mare de voturi, ar fi fost bine sa cistigi tu premiul,nu eu!
Nu eu Eu sunt mai rebela si am incalcat regulile |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Felicitari tuturor participantelor si felicitari castigatoarei !!!
Kiki, am fost mai multe rebele, pe mine ce e drept m-a cam luat valul si nu am mai citit cu atentie regulamentul concursului, dar important este ca am reusit sa transmit ceva prin intermediul poeziei, la fel ca si toti cei care au participat.
Felicitari tuturor si multumiri pentru gandurile bune si versurile frumoase scrise despre cei 7 PiTiCi ! |
|
| AdrianaC wrote:
Kiki, am fost mai multe rebele, pe mine ce e drept m-a cam luat valul si nu am mai citit cu atentie regulamentul concursului, dar important este ca am reusit sa transmit ceva prin intermediul poeziei, la fel ca si toti cei care au participat.
Adriana, si eu consider ca mesajul poeziei era mai important, asa ca ... Vine valul.... |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Tocmai am primit premiul de la Dya Doua carti pe care promit sa le citesc cit mai repede:
1.Cele cinci limbaje ale iubirii - Gary Chapman 2.Poezii - Fiodor Tiutcev
Multumesc! |
|
|