Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu am o pasiune pentru caciulite, de cand impletesc |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Hai sa ne inscriem si noi, asa de dragul concursului.
Eu o sa postez ce am lucrat in perioada pe care s-a derulat concursul, ca asa ar mai fi multe facute.
1. Set pulover si caciulita de iarna - fotomodel ANDREI -
2. Set pulover si caciulita - fotomodel o papusa si o printesa
_
3. Vestuta baieti - fotomodel o papusa (fotomodelul original inca nu a primit se pare cadoul)
_
4. Vesta cu puf pentru fetite - fotomodel printesa Sasha
5. Poncho fetite - fotomodel printesa Sasha
6. Pulover fetite cu Silvester
Cam asta am lucrat eu in luna octombrie. Am mai inceput inca vreo 2 chestii, dar nu se pun ca nu sunt terminate (hanoracul lui Andrei, cel cu ursulet si inca o caciulita). Aaa, si am mai inceput si un goblen, dar nu l-am terminat si acum lucrez la pernuta
Cam multe poze, daca sunt prea multe spuneti-mi ca le scot, fara nicio suparare. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| M i n u n a t e !
Pur si simplu minunate, Adriana! Ai un spor |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bravo, Adriana! Spor la treaba! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| Dana, n-are treaba Miruna iarna asta la capitolul caciulite.Am vazut ca deja citeste basme, da pagina cu piciorul, ce mai cumul de functii Adriana," doar atat" ai reusit sa faci in octombrie? hai ca esti tare... SUUUUPEEEERBEEEEE ma bucur ca v-ati inscris, eu deja am terminat cadoul, sper sa se potriveasca , din ce am constatat toate aveti pitici cam de aceeasi varsta, iar culoarea aleasa merge si la fetite si la baietei, asa ca sper sa va placa. Mai aveti timp doar pana la miezul noptii, Cenusareselor. eu maine nu voi fi de dimineata, dar va rog sa incepeti votarea.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Kry, am mai adaugat si caciulita pe langa botosei...se poate? daca nu, o retrag... |
|
| sigur ca se poate,Misha |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Kry am mai pus si eu inca o caciulita si un puloveras |
|
| sa inceapa votuuuuuul |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| pot sa pun pozele la loc?A trecut termenul Eu le pun ,daca e problem le scot si asteptam concursul urmator |
|
| normal ca poti sa le pui Mihaela |
|
| vad ca nu vrea nimeni sa voteze sa va reamintesc concurentele in ordinea inscrierii in concurs: Misha Laura&Alfonso Codruta Mihaela75 Fdianamaria Leut Maria&mami Kiki Aidaalex Danab AdrianaC va invit la voooooot |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Pentru entuziasmul de care da dovada incepatoare fiind si incurajare sa faca multe lucruri frumoase pentru puiul ei : Maria&Mami |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Si mie imi este foarte greu sa aleg. Mi-au placut foarte mult lucrusoarele facute de Maria&Mami, de Codruta (chiar cred ca o sa incerc si eu un puloveras asa), dar cel mai si cel mai mult mi-au placut cele facute de Mihaela75
Bravo mamicilor ! Puiutii vostri inca nu stiu dar vor vedea mai tarziu ce mamici pricepute si talentate au !
Felicitari tuturor !
Votul meu merge la Miha ! Miha, esti tare rau de tot ! M-ai dat pe spate cu eticheta de la vestuta !!! Exista asa ceva acolo? Vreau si euuuuu !!!! O sa ma uit si pe la noi sa vad daca gasesc, daca nu o sa brodez eu una
Mi-au placut mult toate tricotajele postate de tine ! Felicitari ! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu votez cu Adriana! As vrea si eu sa am talentul tau! |
|
|