Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Claud....e foarte frumos si setul de baietei, nu pune la suflet, desi imi inchipui ce a fost in sufltul si mintea ta atunci....poate vei reusi sa le dai la altcineva, care merita...mult succes...
bulgaru.....superb set dar printesa e de nota 10.... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| bulgaru...e minunat setul tau...si papusica e o dulce!!sa-ti traiasca!!!!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| fetelor va multumesc , am trecut peste , nu merita sa imi mananc nervii cu astfel de oameni. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/2/2012 Mesaje: 50
| clau,e superb setul pentru baieti bulgarasu,oauuu...ce set superb,ce sa mai zic de fetita care il poarta... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| claud160 wrote:fetelor va multumesc , am trecut peste , nu merita sa imi mananc nervii cu astfel de oameni.
Ma bucur ca ai trecut peste
Si pentru bulgarasu ...de 2 ori uau |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| si eu am inceput un set pentru un baietel...azi am facut caciulita culoarea reala e cea din prima poza florymarry attached the following image(s):
|
|
| claud160 wrote:Si pozele promise Offtopic ... am dus setul d-nei de la magazin si imi spune ca nu ii place nici asta nici cel roz ca se vede ca nu sunt facute de masina ce frumos e costumasul.....scuze nu stiu cum am sarit peste el nu pune la suflet...ca sunt oameni printre oameni.....las-o in plata domnului si nu-ti fa nervi ca asa persoane nu merita nici un scuipat ....si ala e cam mult! flory ...ce-mi place caciulita ta |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| clau,bulgarau,foarte frumos lucrate costumasele. felicitarile mele
am reusit si eu sa termin setul poncho si posetuta crosetate. Sper sa-i placa celei care mi l-a cerut pentru ca a lasat la alegerea mea culorile si eu apreciez ca sunt culori frumoase, de toamna.
Sper sa va placa si voua....
stelave attached the following image(s):
|
|
| stela,arata superb setul! si culorile imi plac foarte mult! flory,bine ai venit in concurs! frumos inceput! mult spor in continuare! |
|
| f frumos setul stela!!!!!1 |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| clau!oamenii sunt de mai multe feluri... tu pune pret pe munca ta si nu le da oricui,o spun din experienta superbe seturi ati realizat,am si eu de lucru pentru doua botezuri,sa aveti spor sunt superbe! |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Stela...ce set frumos si ce culori calde....sunt sigura ca va fi apreciat...
serarg...sa ne arati si noua seturile, cand sunt gata...stiu ca faci numai minunatii |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/2/2012 Mesaje: 50
| Stela,este minunat setul,cea care a lasat la atitudinea ta sa alegi nu a gresit cu nimic,super culori,super set |
|
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Claud suberb ;nu are rost sa pui la inima asemenea mojicii. Adina minunat setul dar printesa este superba. Stela ai ales niste culori superbe;sa nu mai zic de lucratura. hai Flory . celorlalte concurente. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Stela e superb setul |
|
|